reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Martoocha kciukasy!!!!

Magda pewnie odpuściłaś, organizm sie zrelaksował i masz super efekt! Więc teraz jak najmniej stresów :)!

Suana zdrówko dużo lepiej! Dzięki że pytasz! Jeszcze trochę odkrztuszam i lekko osłabiona jestem! No ale nie ma sie co dziwić: ciąża, przeziębienie, spanie na niewygodnym łóżku (a raczej pól spanie i pól leżenie) oraz remont to nie są czynniki wpływające najlepiej na moją kondycję! A co do remontu to już z górki! Dzisiaj maja przywieź i złożyć meble u Wiki i Lili i zostaje czekanie na drzwi ( dwa tygodnie) i dokupienie paru drobiazgów!

Miłego dnia!!!

reklama
hej kochane :-)

moja dzidziolina coś znowu matkę stresuje, bo od wczoraj prawie się nie rusza ehhh :confused2:
wikama zazdroszczę Ci, że Twoja Lili taka ruchliwa

a ten rośnie i rośnie! i przestać nie chce:p

Zobacz załącznik 550785

super brzunio, tak patrz na te zdjęcia i porównuję, jakoś tak baaardzo dużo nie urósł, zgrabniutki jest :tak:

Nanu sliczny brzus, ale rosnac to on dopiero zacznie:-D

O to moj wielorybek 38+4

Zobacz załącznik 550798

no, spory już brzusio, ale rozstępów nie masz, podziwiam :tak:

U mnie dziś 17dc - nie wytrzymałam i zrobiłam test owu, z nadzieją, że coś mi rozjaśni w głowie o jak zawsze mam dużo śluzu tak w tym cyklu ledwo co. No i drugiej krechy prawie w ogóle nie było, więc jestem jeszcze bardziej skołowana i nie wiem czy już po czy dopiero przed?? Ostatnio jak robiłam testy to owu mialam w 19 dniu ale 2 krechy tu już były kilka dni wcześniej.. Zgłupiałam :baffled:

&&&&&&& zaciśnięte!!!

Dziewczyny piękne brzuchy!!! Też chcę taki :)

Marta
, jakbym wiedziała, który dzień fazy lutealnej, to nie zastanawiałabym się tak bardzo nad wynikami bety. Wiem tylko,który mam dzień cyklu, reszta jest hydro zagadką, tak samo jak to,że zaszłam w ciążę :) Ten cykl olałam totalnie i proszę :)

czyli coś w tym jest, ze jak się odpuści,, to proszę-fasolka w brzuszku :tak:

Czesc dziewczyny :)
ja prawie całą noc nieprzespaną miałam..a teraz zimna woda pod prysznicem:-p no ale nic.
Jade do tego lekarza na 8:00 (ale równie dobrze może mnie przyjąć o 10:00) więc nie martwcie się jak długo nie będę się pojawiać. Potem mam wizytę u ginka prowadzącego a potem z M. do biura muszę podjechać.
Całuski mocne! i super dzionka Wam wszystkim życzę:tak:

&&&&&&&&nieustannie kochana

Dzien dobry:-)

Ewcik mam rozstepow pelno w okolicach pepka, na lonie, udach i pupie...tylko te boczne mnie chyba omina;-) ale to zobaczymy jak dziecie wyjdzie;-) wtedy sie ladnie wszystkie ujawnia, bo na razie to mam skore napieta jak baranie jajka:-D
Ale co tam rozstepy, faceta nie szukam, mnie i mojemu nie przeszkadzaja, wiec temat z gory lekko olany;-). Po co to sobie tym glowe zaprzatac:-).

My nocke mielismy przelatana co godzine na siusiu, normalnie jak maraton. Rano niby mi sie chce na nr2, ale ide i nic...cos mnie dol brzunia kreci, ale co jakis czas (na skurcze to nie wyglada), cos dziwnego plami mi wkladke... Dobrze ze mam ktg dzis to od razu mu powiem niech zajrzy co tam sie dzieje.
Wczoraj poszalalam najpierw 3h zakupow, a potem 3h roboty w kuchni...moze cos sie rusza, a ja nie wiem??

Oczywiscie kciuki za wizyty&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

No i maluszek wygląda bardzo dobrze :) kość nosowa, dwie nogi, dwie ręce, żołądek, jelita, mózg i siurka na razie nie widać:-p jak to lekarz powiedział "myślę ze jak coś miałoby sterczeć to już by sterczało"..-ale jeszcze mamy się nie nastawiać na płeć.
'Prognozy' biorąc pod uwagę mój wiek optymistyczne. Zdecydowałam że nie robię PAPPA (miałam możliwość za darmo).
Kamień z serca- ale jeszcze jakos to wszystko do mnie nie dociera..
Maluszek/maluszka ma 7 cm!:tak:

Idę spać..:-p- bez odbioru:-D

reklama
Do góry