reklama
suana
Fanka BB :)
Witam się i ja
Magda, ale super! Kurcze, trzymam kciuki z całych sił, żeby tym razem wszystko było super - nudnej ciąży Ci życzę
Martocha kciuki zaciśnięte za jutro &&&&&&&&&&&&
Myszko niezły domek ma ten twój lokator. Nie dziwię mu się, że tam jeszcze mieszka
Karo a czy ty próbowałaś to swoje dziecię po prostu ładnie poprosić, żeby już wyszło? Bo widzę, że nic innego nie pomaga Codziennie zaglądam, z nadzieją że u ciebie o już
Nanu ależ ty jesteś zdolniacha!
Izka super, że cię wypisali do domu. A teraz leż, leż i.. leż!
Wikama a jak tam remont, skończył się już? I jak zdrowie?
Marcela kciuki za czwartek zaciśnięte!
U mnie dziś 17dc - nie wytrzymałam i zrobiłam test owu, z nadzieją, że coś mi rozjaśni w głowie o jak zawsze mam dużo śluzu tak w tym cyklu ledwo co. No i drugiej krechy prawie w ogóle nie było, więc jestem jeszcze bardziej skołowana i nie wiem czy już po czy dopiero przed?? Ostatnio jak robiłam testy to owu mialam w 19 dniu ale 2 krechy tu już były kilka dni wcześniej.. Zgłupiałam
Magda, ale super! Kurcze, trzymam kciuki z całych sił, żeby tym razem wszystko było super - nudnej ciąży Ci życzę
Martocha kciuki zaciśnięte za jutro &&&&&&&&&&&&
Myszko niezły domek ma ten twój lokator. Nie dziwię mu się, że tam jeszcze mieszka
Karo a czy ty próbowałaś to swoje dziecię po prostu ładnie poprosić, żeby już wyszło? Bo widzę, że nic innego nie pomaga Codziennie zaglądam, z nadzieją że u ciebie o już
Nanu ależ ty jesteś zdolniacha!
Izka super, że cię wypisali do domu. A teraz leż, leż i.. leż!
Wikama a jak tam remont, skończył się już? I jak zdrowie?
Marcela kciuki za czwartek zaciśnięte!
U mnie dziś 17dc - nie wytrzymałam i zrobiłam test owu, z nadzieją, że coś mi rozjaśni w głowie o jak zawsze mam dużo śluzu tak w tym cyklu ledwo co. No i drugiej krechy prawie w ogóle nie było, więc jestem jeszcze bardziej skołowana i nie wiem czy już po czy dopiero przed?? Ostatnio jak robiłam testy to owu mialam w 19 dniu ale 2 krechy tu już były kilka dni wcześniej.. Zgłupiałam
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Myszko spory masz brzuszek. Nie dziwię się, że nogi i plecy wysiadają.
Suana może niepotrzebnie ten teścior zrobiłaś. Trzymam kciuki&&& za udane staranka.
Suana może niepotrzebnie ten teścior zrobiłaś. Trzymam kciuki&&& za udane staranka.
Dziewczyny piękne brzuchy!!! Też chcę taki
Marta, jakbym wiedziała, który dzień fazy lutealnej, to nie zastanawiałabym się tak bardzo nad wynikami bety. Wiem tylko,który mam dzień cyklu, reszta jest hydro zagadką, tak samo jak to,że zaszłam w ciążę Ten cykl olałam totalnie i proszę
Marta, jakbym wiedziała, który dzień fazy lutealnej, to nie zastanawiałabym się tak bardzo nad wynikami bety. Wiem tylko,który mam dzień cyklu, reszta jest hydro zagadką, tak samo jak to,że zaszłam w ciążę Ten cykl olałam totalnie i proszę
myszka2829
Fanka BB :)
Kitka no co Ty tez gadasz...jaka za stara??? To ja tu moge byc babcia w kazdej chwili;-) a mam skonczone 37 juz...pytanie tylko kiedy to zlecialo??
Nanu u mnie nadal to samo.Padli znajomi po pracy i M zachcialo sie grila,pojechali szybko po mieso,ja zrobilam salatke i bylo pycha jedzonko.taki pierwszy wiosenn gril to jedak smakuje!!!
Magda supee betka to teraz czekamy na wizyte!!!
Martoocha to za wizyte jutro&&&&&
Sauna z mala rozmawiamy kazdy dzien i prosimy ale ona chce okauac kto tu rzadzi
Dziewczynki super brzuszki,ja chcialam tez mojego dzisiaj jeszcze raz zrobic ale jakos niezdazylam.Nalapalam dzisiaj tyle swiezego powietrza bo bylam cale popoludniê w ogrodku,potem malowalam plotek taka bezzapachowa farba.Jutro jade po olej rycynowy,oze cos poruszy
Magda supee betka to teraz czekamy na wizyte!!!
Martoocha to za wizyte jutro&&&&&
Sauna z mala rozmawiamy kazdy dzien i prosimy ale ona chce okauac kto tu rzadzi
Dziewczynki super brzuszki,ja chcialam tez mojego dzisiaj jeszcze raz zrobic ale jakos niezdazylam.Nalapalam dzisiaj tyle swiezego powietrza bo bylam cale popoludniê w ogrodku,potem malowalam plotek taka bezzapachowa farba.Jutro jade po olej rycynowy,oze cos poruszy
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Magda nie ma znaczenia jak, wazne ze się udało.
Ja bym chciała przed 40 jeszcze jedno malenstwo
A tak poza tym to dzień dobry
Ja bym chciała przed 40 jeszcze jedno malenstwo
A tak poza tym to dzień dobry
reklama
Czesc dziewczyny
ja prawie całą noc nieprzespaną miałam..a teraz zimna woda pod prysznicem no ale nic.
Jade do tego lekarza na 8:00 (ale równie dobrze może mnie przyjąć o 10:00) więc nie martwcie się jak długo nie będę się pojawiać. Potem mam wizytę u ginka prowadzącego a potem z M. do biura muszę podjechać.
Całuski mocne! i super dzionka Wam wszystkim życzę
ja prawie całą noc nieprzespaną miałam..a teraz zimna woda pod prysznicem no ale nic.
Jade do tego lekarza na 8:00 (ale równie dobrze może mnie przyjąć o 10:00) więc nie martwcie się jak długo nie będę się pojawiać. Potem mam wizytę u ginka prowadzącego a potem z M. do biura muszę podjechać.
Całuski mocne! i super dzionka Wam wszystkim życzę