reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

ja zadzwoniłam dziś do położnej - chcemy wykupić jednak. Ma wieczorno nocny dyżur w piatek, mam dzwonić o 20, jak nie będzie sajgonu to jedziemy na porodówkę, pokaże nam co i jak itp:)

reklama
Witam się i ja :)

Magda, ale super! Kurcze, trzymam kciuki z całych sił, żeby tym razem wszystko było super - nudnej ciąży Ci życzę :)

Martocha kciuki zaciśnięte za jutro &&&&&&&&&&&&

Myszko niezły domek ma ten twój lokator. Nie dziwię mu się, że tam jeszcze mieszka ;)

Karo a czy ty próbowałaś to swoje dziecię po prostu ładnie poprosić, żeby już wyszło? ;) Bo widzę, że nic innego nie pomaga ;) Codziennie zaglądam, z nadzieją że u ciebie o już

Nanu ależ ty jesteś zdolniacha!

Izka super, że cię wypisali do domu. A teraz leż, leż i.. leż!

Wikama a jak tam remont, skończył się już? I jak zdrowie?

Marcela kciuki za czwartek zaciśnięte!

U mnie dziś 17dc - nie wytrzymałam i zrobiłam test owu, z nadzieją, że coś mi rozjaśni w głowie o jak zawsze mam dużo śluzu tak w tym cyklu ledwo co. No i drugiej krechy prawie w ogóle nie było, więc jestem jeszcze bardziej skołowana i nie wiem czy już po czy dopiero przed?? Ostatnio jak robiłam testy to owu mialam w 19 dniu ale 2 krechy tu już były kilka dni wcześniej.. Zgłupiałam :baffled:

Myszko spory masz brzuszek. Nie dziwię się, że nogi i plecy wysiadają.
Suana może niepotrzebnie ten teścior zrobiłaś. Trzymam kciuki&&& za udane staranka.

Dziewczyny piękne brzuchy!!! Też chcę taki :)

Marta
, jakbym wiedziała, który dzień fazy lutealnej, to nie zastanawiałabym się tak bardzo nad wynikami bety. Wiem tylko,który mam dzień cyklu, reszta jest hydro zagadką, tak samo jak to,że zaszłam w ciążę :) Ten cykl olałam totalnie i proszę :)

Kitka no co Ty tez gadasz...jaka za stara??? To ja tu moge byc babcia w kazdej chwili;-) a mam skonczone 37 juz...pytanie tylko kiedy to zlecialo??

Nanu u mnie nadal to samo.Padli znajomi po pracy i M zachcialo sie grila,pojechali szybko po mieso,ja zrobilam salatke i bylo pycha jedzonko.taki pierwszy wiosenn gril to jedak smakuje!!!
Magda supee betka to teraz czekamy na wizyte!!!
Martoocha to za wizyte jutro&&&&&
Sauna z mala rozmawiamy kazdy dzien i prosimy ale ona chce okauac kto tu rzadzi
Dziewczynki super brzuszki,ja chcialam tez mojego dzisiaj jeszcze raz zrobic ale jakos niezdazylam.Nalapalam dzisiaj tyle swiezego powietrza bo bylam cale popoludniê w ogrodku,potem malowalam plotek taka bezzapachowa farba.Jutro jade po olej rycynowy,oze cos poruszy

reklama
Czesc dziewczyny :)
ja prawie całą noc nieprzespaną miałam..a teraz zimna woda pod prysznicem:-p no ale nic.
Jade do tego lekarza na 8:00 (ale równie dobrze może mnie przyjąć o 10:00) więc nie martwcie się jak długo nie będę się pojawiać. Potem mam wizytę u ginka prowadzącego a potem z M. do biura muszę podjechać.
Całuski mocne! i super dzionka Wam wszystkim życzę:tak:

Do góry