reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

ja zadzwoniłam dziś do położnej - chcemy wykupić jednak. Ma wieczorno nocny dyżur w piatek, mam dzwonić o 20, jak nie będzie sajgonu to jedziemy na porodówkę, pokaże nam co i jak itp:)

reklama
Witam się i ja :)

Magda, ale super! Kurcze, trzymam kciuki z całych sił, żeby tym razem wszystko było super - nudnej ciąży Ci życzę :)

Martocha kciuki zaciśnięte za jutro &&&&&&&&&&&&

Myszko niezły domek ma ten twój lokator. Nie dziwię mu się, że tam jeszcze mieszka ;)

Karo a czy ty próbowałaś to swoje dziecię po prostu ładnie poprosić, żeby już wyszło? ;) Bo widzę, że nic innego nie pomaga ;) Codziennie zaglądam, z nadzieją że u ciebie o już

Nanu ależ ty jesteś zdolniacha!

Izka super, że cię wypisali do domu. A teraz leż, leż i.. leż!

Wikama a jak tam remont, skończył się już? I jak zdrowie?

Marcela kciuki za czwartek zaciśnięte!

U mnie dziś 17dc - nie wytrzymałam i zrobiłam test owu, z nadzieją, że coś mi rozjaśni w głowie o jak zawsze mam dużo śluzu tak w tym cyklu ledwo co. No i drugiej krechy prawie w ogóle nie było, więc jestem jeszcze bardziej skołowana i nie wiem czy już po czy dopiero przed?? Ostatnio jak robiłam testy to owu mialam w 19 dniu ale 2 krechy tu już były kilka dni wcześniej.. Zgłupiałam :baffled:

Myszko spory masz brzuszek. Nie dziwię się, że nogi i plecy wysiadają.
Suana może niepotrzebnie ten teścior zrobiłaś. Trzymam kciuki&&& za udane staranka.

Dziewczyny piękne brzuchy!!! Też chcę taki :)

Marta
, jakbym wiedziała, który dzień fazy lutealnej, to nie zastanawiałabym się tak bardzo nad wynikami bety. Wiem tylko,który mam dzień cyklu, reszta jest hydro zagadką, tak samo jak to,że zaszłam w ciążę :) Ten cykl olałam totalnie i proszę :)

Kitka no co Ty tez gadasz...jaka za stara??? To ja tu moge byc babcia w kazdej chwili;-) a mam skonczone 37 juz...pytanie tylko kiedy to zlecialo??

Nanu u mnie nadal to samo.Padli znajomi po pracy i M zachcialo sie grila,pojechali szybko po mieso,ja zrobilam salatke i bylo pycha jedzonko.taki pierwszy wiosenn gril to jedak smakuje!!!
Magda supee betka to teraz czekamy na wizyte!!!
Martoocha to za wizyte jutro&&&&&
Sauna z mala rozmawiamy kazdy dzien i prosimy ale ona chce okauac kto tu rzadzi
Dziewczynki super brzuszki,ja chcialam tez mojego dzisiaj jeszcze raz zrobic ale jakos niezdazylam.Nalapalam dzisiaj tyle swiezego powietrza bo bylam cale popoludniê w ogrodku,potem malowalam plotek taka bezzapachowa farba.Jutro jade po olej rycynowy,oze cos poruszy

reklama
Czesc dziewczyny :)
ja prawie całą noc nieprzespaną miałam..a teraz zimna woda pod prysznicem:-p no ale nic.
Jade do tego lekarza na 8:00 (ale równie dobrze może mnie przyjąć o 10:00) więc nie martwcie się jak długo nie będę się pojawiać. Potem mam wizytę u ginka prowadzącego a potem z M. do biura muszę podjechać.
Całuski mocne! i super dzionka Wam wszystkim życzę:tak:

Do góry