reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hej dziewczyny,
my od wczoraj bierzemy luteinę i acard - zobaczymy, pierwszy miesiąc starań po poronieniu.
Mam nadzieję, że szybko będę mogła dołączyć do Was i cieszyć się, że się udało :)
Gratuluję dziewczyny!

Kod:
Martoocha super! Ale Twoja Niunia już duża :)!!! Bardzo sie cieszę!

Myszka kciuki za Was!!! Obyś szybko i w jak najbardziej sprzyjających okolicznościach przywitała Paula:)! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewcik moja dzisiaj też taka mało ruchliwa... Ach... Teraz leże na boku i pije miód z cytryną to zawsze Malutką pobudza i na moje gardło dobrze działa! Też bym chciała mieć ten detektor! Stresuje sie strasznie jak po takim wierceniu nagle tak mało sie rusza :/! Może Lili zmęczona remontem :)

Ostatnia edycja:
Michalina witaj wsrod nas.Jak widzisz wszystkie zesmy przszly co to ty i juz wiekszosc z nas na wylocie.Takze i u ciebie zobaczysz juz niedlugo ujrzysz dwie kreseczki
Suana u mnie wszystko tak jak wczoraj,czyli dalej nic.Jutro lekarz
Myszko to super ze sie cos zaczyna,to chyba mnie wyprzedzisz
Martoocha gratuluje wizyty!!!!

Martoos super, gratuluje:-)

A u nas sie zaczelo i jak lekarz stwierdzil...dzisiaj:-)

A!!!!!!!! OJEJ!! Trzymaj się! i dawaj znać co tam się dzieje..ALE FAJNIE!!!

a to nasza.. bejbalka;-)
IMG_2587.jpg

Michalina- trzymamy kciuki :)

Załączniki

• IMG_2587.jpg
    IMG_2587.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_2586.jpg
    IMG_2586.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 38
Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja. Mam 35 lat, byłam w pierwszej ciąży, która, jak się okazało, była pustym jajem płodowym. 19.02. miałam zabieg łyżeczkowania. Naturalna @ przyszła dokładnie 28 dni po zabiegu, czyli 19.03. Podczas kontrolnego badania okazało się, że mam cystę 5,5cm, ale na szczęście się wchłania, bo 2 tyg.później miała już 2,1 cm. Owulacja potwierdzona przez gina (akuarat podczas badania kontrolnego),endo 9 mm, macica czysta. Teraz biorę antybiotyk, bo nie dostałam po zabiegu nic, a moja pani doktor stwierdziła, że lepiej się przeleczyć, czekam na kwietniową @ i mam zamiar zacząć starania, ale na całkowitym spontanie. Przed pierwszą ciążą szalałam z testami owulacyjnymi i z sexem "na godzinę", bo za punkt honoru wzięłam sobie, że szybko zajdę w ciążę - tym bardziej, że wiek już mam odpowiedni, no i presja ze strony rodziny - bo jesteśmy młodym małżeństwem. A teraz i jedno i drugie mam w głębokim poważaniu. Najważniejsze, to czerpać przyjemność z bliskości z ukochaną osobą:-)
Gratuluję Wszystkim, które po stracie doczekały się zdrowych dzieciaczków, bądź są na finiszu, a Wszystkim starającym się życzę powodzenia, a później spokojnej i nudnej ciąży:-)

Do góry