anila
Fanka BB :)
Nanulika GRATULUJE! już go widzę oczyma wyobraźni w waszym mieszkanku... fantastyczny sukces :-)Wygralam fotel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki za pomoc!!! I glosy
witaj suanacześć dziewczyny! mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona - ja też zliczam się do Aniołkowych Mam..
[*] dla Nikosia... strasznie smutna historia... życzę powodzenia w nowych staraniach
Karo piękny brzucho! niech zdrowo rośnie jego lokatorTak jak juz kiedys obiecalam.Tutaj moj dzisiejszy brzuszek!!!
Magda88 niech najbliższe dni przyniosą dobre wieści!Dzień dobry
Mój wykresik stał się całkiem nudny, ale o dziwo tempka nie spada Coraz mniej bolą mnie jajniki, ale wciąż "czuję" podbrzusze - nie wiem co to dokładnie.
a my z powrotem... ostatnio staram się mniej przy kompie w domu siedzieć, bo w pracy 8 godzin to już chyba wystarczy... cieszy mnie że jak zaglądam to tutaj wszystko dobrze... brzuchy rosną, nadzieje na nowe fasolki też.
a gawędzicie o zakupach... ja wciąż nie mogę się zdobyć na kupowanie dla dziecka więc kupuję dla siebie hihihi teraz szukam płaszcza na zimę bo w ten co mam raczej mogę lada moment nie wejść, a lubię do pracy chodzić pieszo (mam pół godzinki spacerem). wózki też oglądam i wiesz Nanulinko - mam podobnie... napaliłam się na Coletto Marco Polo i teraz jakoś inne do mnie nie przemawiają... ale oglądam...
pozdrawiam ciepło!