reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

pytalam juz na bocianie, ale co tam powtorze sie
czy przy 37,3 z tendencja wzrostowa brac juz paracetamol czy czekac?? kurcze nigdy nie chorowalam w ciazy

reklama
1349635650619.jpgTak jak juz kiedys obiecalam.Tutaj moj dzisiejszy brzuszek!!!

Karo fajny brzusio :-)
w ogole to macie wszystkie takie te brzuszki malutkie zgrabniutkie :-)

edit.

wzielam paracetamol, bo bardziej boje sie skutkow goraczki jak paracetamolu ;-)

Ostatnia edycja:
Myszka zaciskam &&&&&& zeby goraczka spadla...Nanu gdzie jestes???odpoczywasz po gosciach pewno;-)wiadomo kiedy bedziesz miala ten fotel??

Wow Dziewuszki tysieczna strona i ja mam zaszczyta ja napoczac...obysmy nie zwalnialy tempa;-)

Ostatnia edycja:
jestem jestem:) od wyjazdu gości leżę;) przerzucam kanały w tv:)
fotel nie wiem jeszcze,bo odpisałam im w pt po południu, pewnie jutro się odezwą;) będę zdawac relację:)

laba na maxa - jak mi dobrze!

w miedzyczasie tylko S nakarmił mnie zupką i herbatką;-)))

ja dzisiaj tez mam leniuchowy dzien caly dzien w pizamach a to leze a to siedze teraz ogladam z J mecz wczesniej zaliczylismy dwa filmiki za oknem ponuro i pada to w domku milo i przytulnie

Czy ktos wie co z Fifka???

Lece Kochane do lozia bo padam na pycha nie wiem czy dam rade zajrzec rano bo lece na badania podgladne Was w ciagu dnia z tel ewentualnie buziam

Ostatnia edycja:
Dzien dobry kkochane...
Ja juz z drogi do pracy pisze. Jak mi sie dzisiaj dobrze spalo! Wtulilam sie w S i 3 razy musialam budzik przestawiac...
Milego poczatku tygodnia!

Fifka - elka dobrze zauwazyla,gdzie Ty?! Wszystko ok?

Myszka- owocnego ogladania wozkow i zdrowka! Jak tam goraczka?

Dzień dobry :)

Mój wykresik stał się całkiem nudny, ale o dziwo tempka nie spada :) Coraz mniej bolą mnie jajniki, ale wciąż "czuję" podbrzusze - nie wiem co to dokładnie.

Miłego dnia wszystkim życzę i spadam się ogarnąć do pracy :)

reklama
Czesc dziewczynki z ranca:-)

Nanu temperatura podchodzi pod 37 z rana, na noc wzielam paracetamol herbatke z miodkiem i wypocilam sie porzadnie. Zjem wykapie sie i pojde do doktorka moze cos zaradzi;-)

Magda wykresik obiecujacy, oby tak dalej &&&&&&&&&&

Do góry