reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

pytalam juz na bocianie, ale co tam powtorze sie
czy przy 37,3 z tendencja wzrostowa brac juz paracetamol czy czekac?? kurcze nigdy nie chorowalam w ciazy

reklama
1349635650619.jpgTak jak juz kiedys obiecalam.Tutaj moj dzisiejszy brzuszek!!!

Karo fajny brzusio :-)
w ogole to macie wszystkie takie te brzuszki malutkie zgrabniutkie :-)

edit.

wzielam paracetamol, bo bardziej boje sie skutkow goraczki jak paracetamolu ;-)

Ostatnia edycja:
Myszka zaciskam &&&&&& zeby goraczka spadla...Nanu gdzie jestes???odpoczywasz po gosciach pewno;-)wiadomo kiedy bedziesz miala ten fotel??

Wow Dziewuszki tysieczna strona i ja mam zaszczyta ja napoczac...obysmy nie zwalnialy tempa;-)

Ostatnia edycja:
jestem jestem:) od wyjazdu gości leżę;) przerzucam kanały w tv:)
fotel nie wiem jeszcze,bo odpisałam im w pt po południu, pewnie jutro się odezwą;) będę zdawac relację:)

laba na maxa - jak mi dobrze!

w miedzyczasie tylko S nakarmił mnie zupką i herbatką;-)))

ja dzisiaj tez mam leniuchowy dzien caly dzien w pizamach a to leze a to siedze teraz ogladam z J mecz wczesniej zaliczylismy dwa filmiki za oknem ponuro i pada to w domku milo i przytulnie

Czy ktos wie co z Fifka???

Lece Kochane do lozia bo padam na pycha nie wiem czy dam rade zajrzec rano bo lece na badania podgladne Was w ciagu dnia z tel ewentualnie buziam

Ostatnia edycja:
Dzien dobry kkochane...
Ja juz z drogi do pracy pisze. Jak mi sie dzisiaj dobrze spalo! Wtulilam sie w S i 3 razy musialam budzik przestawiac...
Milego poczatku tygodnia!

Fifka - elka dobrze zauwazyla,gdzie Ty?! Wszystko ok?

Myszka- owocnego ogladania wozkow i zdrowka! Jak tam goraczka?

Dzień dobry :)

Mój wykresik stał się całkiem nudny, ale o dziwo tempka nie spada :) Coraz mniej bolą mnie jajniki, ale wciąż "czuję" podbrzusze - nie wiem co to dokładnie.

Miłego dnia wszystkim życzę i spadam się ogarnąć do pracy :)

reklama
Czesc dziewczynki z ranca:-)

Nanu temperatura podchodzi pod 37 z rana, na noc wzielam paracetamol herbatke z miodkiem i wypocilam sie porzadnie. Zjem wykapie sie i pojde do doktorka moze cos zaradzi;-)

Magda wykresik obiecujacy, oby tak dalej &&&&&&&&&&

Do góry