reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

hejka , mam pytanko...

polecacie jakieś biustonosze na czas ciąży? mega bolą mnie piersi więc potrzebuję jakiś dobry bezszwowy do spania (bez nie daję rady) no i do chodzenia też, bo się moje za małe robią.....:/

reklama
Byłam u lekarza dzisiaj i powiem Wam, że wkurzyłam się na maksa!!!

Ginka powiedziała,że zapalenia jajnika to ona nie widzi i czy jestem pewna czy to jajniki,bo tam są jeszcze moczowody,pęcherz i jelita :/ Totalnie masakryczna kobieta, stwierdziła,że mi się płodne skończyły 2 dni temu i jak jestem to w dwudniowej ciąży. Żeby nie było - sprawdziła to na takim papierowym kółeczku,gdzie ustawiła datę okresu. Zapytała też czy w ogóle byłam w ciąży, że mówię o poronieniu i zaczęła odpytywać jakie miałam wyniki bety. Masakra!!!

Myszka co ja tu czytam, ty zamiast lezec w lozku, to latasz po sklepach??? no nie!!

Nanu ja po prostu kupilam bawelniany w sklepie specjalistycznym dla dzieci i kobiet w ciazy. Nie wiem cos takiego jak Smyk w PL.

Zapominajka - trzymam kciuki, żeby wszystko było ok. nie czytaj za dużo bo można się przerazić, najlepiej poradzić się lekarza.

Magda - a od dawna chodzisz do tego lekarza? Ja kiedyś chodziłam do kobiety, której nawet nie chciało się spojrzeć w kartę tylko za każdym razem zadawała mi ten sam zestaw pytań, jakby widziała mnie pierwszy raz w życiu! W końcu ją zmieniłam, bo już miałam dosyć.. A w którym jesteś dc? Trzymam kciuki!

Myszka - gratuluję udanych zakupów :) Ale uważaj na siebie, teraz wszyscy chorują - żeby Cię ktoś jeszcze bardziej nie zaraził. U mnie w biurze co chwila ktoś chory przychodzi i zarazki roznosi. A ja się staram na maksa uważać, żeby się nie przeziębić. Staram się nie brać leków, nie pić alkoholu, zdrowo jeść i w ogóle o siebie bardzo dbać - żeby być jak najlepszej formie za miesiąc..

Dziewczyny, a czy Wam się w ciąży też tak sypią zęby? Ja chodzę do dentysty, wydaję majątek i jestem absolutnie przerażona ilością dziur, jakie mi się zrobiły..

Suana ja byłam u niej pierwszy i ostatni raz. Mam pakiet medyczny, a chciałam koniecznie dzisiaj pójść,bo słabo się czułam. Ona była jedyną wolną dzisiaj lekarką.

Kitus juz leze grzecznie w lozeczku;-) mlody mi jezdzi autami po glowie ale niech sie dziecie nacieszy...po tym wszystkim co przeszlismy nalezy mu sie :-) widok szczesliwego dziecka bezcenny :-)
U nas bylo dzis na prawde bardzo ladnie slonecznie, cieplo i bez wiatru :-)
Zaba pod plecy rewelacja bede spala teraz juz tylko na boku;-)
Jeszcze tylko z mlodym po pare ciuchow i moge lezec plackiem ;-)
Zreszta juz mi noska zakroplili, herbatki dostalam i lezakuje ;-)

Suana mnie sie strasznie posypaly w ciazy z Sara i po.
Najlepiej zrob przed ciaza, albo choc rtg nowe, bo z leczeniem w ciazy problemow nie ma, ale rtg lepiej odpuscic.

Ostatnia edycja:
Magda - też mam pakiet medyczny i jedną taką babę. Zawsze są do niej wolne terminy i już się kiedyś przekonałam dlaczego ;)

reklama
Do góry