reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Dorcia gratuluję!!

coś mi się wydaje że jak Madga ma zdrowe jajniki to i też za chwilę zobaczy dwie kreski... i tego CI Magda życzę!

dzień zaczeliśmy bardzo wcześnie bo o 7.30 miał być facet od okna ale będzie o 8...
a wczoraj wylicytowałam płaszcz na allegro :-) co prawda czarny a nie lubie czarnych ale już sobie umyśliłam kolorowe dodatki i będzie bosko :-D

miłego dnia dziewczyny!

Czesć;

hejka , mam pytanko...

polecacie jakieś biustonosze na czas ciąży? mega bolą mnie piersi więc potrzebuję jakiś dobry bezszwowy do spania (bez nie daję rady) no i do chodzenia też, bo się moje za małe robią.....:/

Sportowe. U mnie się super sprawdzają :tak:

Witam z rana.
Cześć Nanu.
Chciałam się Wam z rana pochwalić.
Mam dwie kreseczki!!!!
A teraz zmykam do pracy.
Pozdrawiam!!!

Nie wiem ,czy mnie jeszcze pamiętacie:-),
ale muszę się pochwalić ,że mam zaklepane miejsce na czerwiec 2013:tak:

Jejku dziewczyny jakie cudne wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo lubię takie poranki i ZAWSZE czekam na więcej takich informacji!!!!!

Myszko podziwiam aktywność mimo choroby.
Magda zupełnie nie wiem co ci powiedzieć. Dobrze, że to nie zapalenie jajników!

reklama
Dorcia , Sandy super wiadomosci od samego rana!!!! Gratulacje i niech sie fasolinki dobrze rozwijaja:tak:

Magda co za glupia krowa z tej lekarki!! Oczywiscie, ze bym zlozyla skarge na taka, za chociazby brak szacunku dla matki co starcila dziecko!! Brak taktu kompletnie. Takie osoby pracuja i to w prywatnych placowkach?? szok:szok:

Elka buzka ;-)!!!!

Wiecie co, wczoraj lezac przed telewizorem Gattino byl bardzo aktywny i kopal tak zdrowo, ze nawet moj eM poczul jak polozyl reke!!! Jestem w szoku to to dosc wczesnie, ale na pewno poczul, bo mi mowil kiedy dokladnie poczul i to bylo to!

Do góry