reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
bylam u lekarza i dostalam penicyline w razie gdyby w ciagu dwoch dni nie pomogly domowe sposoby i leki homeopatyczne... no to cebula idzie w ruch razem z czosnkiem ;-) dal tez krople do nosa i cos na gardlo... ktore mowi ze az dziwne ze mnie nie boli, bo czerwone jest potwornie.

Mysza, trzymaj się i domowe sposoby polecam :) Nic nie działa (i nie śmierdzi:p) tak jak zjedzenie cebuli i wypicie syropu z cytryną,cebulą i miodem :)

P.S. Kiedy powinno się robić betę?

Ostatnia edycja:
helol wszystkim,

Myszka co ty tu wyprawiasz, jakie choroby?? a sio!! wskakuj do wyrka, herbata z miodem i czosnek! Niech cie eM obsluguje:tak:

Magda bete teoretycznie po tygodniu od owulacji czyli moglabys zrobic jutro i bylby juz wiarygodny:happy:

Hej dziewczynki!
Jakos ostatnio nie mam czasu czytac, ani tym bardziej pisac tu :-(
Myszko zdrowia, a wozek podoba mi sie ten pierwszy czarno-bialy :D

Wysylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jutro mam wizyte u gin wiec sie troszke stresuje, do tego nic mi sie nie chce... najchetniej lezalabym caly dzien, a tu niestety robota czeka... :confused2:

Ona-to-ma trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę!

Ja się nalatałam, odebrałam wyniki i nie uszczęśliwiły mnie. Dobrze, że idę do gina w środę. Może mnie uspokoi.

Zapominajko coś się dzieje?

Łapię fluidki dla siebie, może coś z tego wyjdzie :)

Dziewczyny strasznie skoczyła mi temperatura i boli mnie brzuch, nie wiem co się dzieje. Nie wiem czy to zapalenie jajników, czy co. Czy któraś z Was miała tak we wczesnej ciąży? Koleżanka powiedziała mi,że miała to samo,ale ja się strasznie denerwuję.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry