reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Nie dziękuję żeby nie zapeszyć ale się przestraszyłam zostało 10 dni do @

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Może ,akurat to będzie pozytywny strach.Odczekaj jeszcze kilka dni i zrób bete ,albo test.Mnie na długo przed @ brzuch bolał jak by miała przyjść.Słońce na tak wczesny etapie nie powinno zaszkodzić.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87
1501418080-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak ja jeszcze nie kupiłam [emoji17]dziś mieliśmy z mężem stuczke w aucie.Na szczęście nie było dużego uderzenia [emoji20],ale było gorąco.Wystraszylam się,aż mnie brzuch z nerwów rozbolał.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak ja jeszcze nie kupiłam [emoji17]dziś mieliśmy z mężem stuczke w aucie.Na szczęście nie było dużego uderzenia [emoji20],ale było gorąco.Wystraszylam się,aż mnie brzuch z nerwów rozbolał.

O kurna. Ale nic Wam się nie stało??? Brzuch pewnie z nerwów Ciebie boli. Nie przejmuj się samochód się naprawi!!! Usiądź sobie w domu spokojnie i spróbuj się uspokoić. Może się zdrzemnij trochę. Jak chcesz to możecie podjechać ma ip to tym bardziej Tobie teraz przysługuje.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak Nie było dużego odbicia od drugiego samochodu.Maz jechał, a akurat samochody mijały rowerzystów i jeden później gwałtownie skręcił w zjazd i samochód przed nami gwałtownie hamował.My zjezdzalismy z górki i była mokra nawierzchnia i hamulce się zablokowały,a odbić nie było gdzie,bo banda metalowa.Nawet ten co skręcił za późno przyszedł,ale wiadomo powinnam unikać takich zdarzeń.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki pozdrowienia z gorącej Chorwacji [emoji305][emoji274][emoji7]w Polsce tez sa teraz upały ale nie ma tak cieplego morza[emoji12][emoji76]
1501494759-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ciepłego i przezroczystego [emoji108].Tylko pozazdrościć takiego wypoczynku [emoji3].

reklama
Do góry