reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Rozumiem Ciebie bo sama miałam stracha jak cholera, ale dzięki temu, że to lekarz Mi kazał i On pobiera krew to poszłam. No Ja mogę jedynie jutro podjechać i kupić skarpetki bo u Nas w niedziele sklepy są pozamykane. Ja za to się boję bo od jakiś 3dni w ciągu dnia prócz zmęczenia nic Mi nie dokucza. Na wieczór za to przychodzą mdłości. Fakt, że zmieniłam trochę dietę ma dużo lżejszą i witaminy. Mam nadzieję, że to od tego. Bo już mam ochotę lecieć do lekarza. Wczoraj rano to się tak zmartwiłam tym lepszym samopoczuciem, że aż prawie ryczałam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez mam właśnie dobre samopoczucie [emoji30].Chyba wolała bym zygac jak kot,bo bym wiedziała że beta rośnie.Tylko piersi mnie przy dotyku bolą i to pragnienie.Moze za wcześnie na objawy u mnie sama nie wiem.Boje się [emoji17].Dla tego rozumiem Cię doskonale.[emoji36]Może to cisza przed burza.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tez mam właśnie dobre samopoczucie [emoji30].Chyba wolała bym zygac jak kot,bo bym wiedziała że beta rośnie.Tylko piersi mnie przy dotyku bolą i to pragnienie.Moze za wcześnie na objawy u mnie sama nie wiem.Boje się [emoji17].Dla tego rozumiem Cię doskonale.[emoji36]Może to cisza przed burza.

Alunia my jestesmy chyba w podobnym terminie i ja tez nie mam zadnych dolegliwosci oprocz bolacych piersi i czasami w glowie mi sie zakreci.

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

Alunia my jestesmy chyba w podobnym terminie i ja tez nie mam zadnych dolegliwosci oprocz bolacych piersi i czasami w glowie mi sie zakreci.

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Dobrze, że nie jestem sama [emoji2].Niby fajnie nie mieć objawów, ale wiadomo jak są to jakoś człowiek spokojniejszy.Moze mi moje tabletki z imbirem pomagają.

@InezkaK kurcze, dziwne to wszystko u Ciebie... Ale mimo wszystko trzymam kciuki, w końcu dopóki nie ma @ nadzieja jest nadal :)

@Nusia123 fajnie, że biopsja wcześniej, nie będziesz musiała jeszcze przez weekend się stresować bo będziesz już po. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i trzymam kciuki za pozytywne wiadomości &&&
Dziekuje kochane ja juz po biopsji 4 razy strzelal z pistoletu z igla bolalo jak chol... :( nie podobala mu sie zmiana bo za duzo zwapnien :(, a mi sie wydawalo ze sie zmniejszyla ale chyba nie :( wyniki do 2 tygodni oszaleje z nerwow :( dziekuje wam za wsparcie :*:*

Hej dziewczynki nie mam czasu zeby czytac i pisac jestem w trakcie pakowania na wyjazd [emoji12]normalnie @ nadchodzi juz zaczely sie plamienia [emoji19] wczoraj rozmawialismy dlugo z mezem i stwierdzilismy ze wyjazd nam dobrze zrobi [emoji7]zabieram ze soba tabletki i ostatnia nadzieję [emoji176]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziekuje kochane ja juz po biopsji 4 razy strzelal z pistoletu z igla bolalo jak chol... :( nie podobala mu sie zmiana bo za duzo zwapnien :(, a mi sie wydawalo ze sie zmniejszyla ale chyba nie :( wyniki do 2 tygodni oszaleje z nerwow :( dziekuje wam za wsparcie :*:*
Oby wszystko było dobrze i żebyśmy mogły razem "podbijać" sierpień :)

Do góry