reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nie dziękuję żeby nie zapeszyć ale się przestraszyłam zostało 10 dni do @

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Może ,akurat to będzie pozytywny strach.Odczekaj jeszcze kilka dni i zrób bete ,albo test.Mnie na długo przed @ brzuch bolał jak by miała przyjść.Słońce na tak wczesny etapie nie powinno zaszkodzić.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@alunia87
1501418080-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak ja jeszcze nie kupiłam [emoji17]dziś mieliśmy z mężem stuczke w aucie.Na szczęście nie było dużego uderzenia [emoji20],ale było gorąco.Wystraszylam się,aż mnie brzuch z nerwów rozbolał.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak ja jeszcze nie kupiłam [emoji17]dziś mieliśmy z mężem stuczke w aucie.Na szczęście nie było dużego uderzenia [emoji20],ale było gorąco.Wystraszylam się,aż mnie brzuch z nerwów rozbolał.

O kurna. Ale nic Wam się nie stało??? Brzuch pewnie z nerwów Ciebie boli. Nie przejmuj się samochód się naprawi!!! Usiądź sobie w domu spokojnie i spróbuj się uspokoić. Może się zdrzemnij trochę. Jak chcesz to możecie podjechać ma ip to tym bardziej Tobie teraz przysługuje.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak Nie było dużego odbicia od drugiego samochodu.Maz jechał, a akurat samochody mijały rowerzystów i jeden później gwałtownie skręcił w zjazd i samochód przed nami gwałtownie hamował.My zjezdzalismy z górki i była mokra nawierzchnia i hamulce się zablokowały,a odbić nie było gdzie,bo banda metalowa.Nawet ten co skręcił za późno przyszedł,ale wiadomo powinnam unikać takich zdarzeń.

Ostatnia edycja:
Dziewczynki pozdrowienia z gorącej Chorwacji [emoji305][emoji274][emoji7]w Polsce tez sa teraz upały ale nie ma tak cieplego morza[emoji12][emoji76]
1501494759-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak ciepłego i przezroczystego [emoji108].Tylko pozazdrościć takiego wypoczynku [emoji3].

reklama
Do góry