reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Właśnie w czw lecę do niego na dwa tygodnie :D może coś z tego wyniknie [emoji14] nie mam wielkiego parcia na ciążę :) pytam tylko o możliwości, w jakiś tam sposób się przygotowuje na to, gdyby się udało i oczywiście bardzo bym się ucieszyła gdybym zaszła w ciążę.. Jeśli jednak nie to może w kolejnym cyklu :) w każdym razie będziemy próbować :) trzymajcie kciuki dziewczyny :)

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo bym chciała ale mam przeczucie że nic z tego 21 dc

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie tak bolało jeszcze przed testem.Cos jak ciągnięcie jajników na zmianę z podbrzuszem jak na @.Wydzielina jest jakaś, bo przed @ to raczej susza.Ja miałam taką kremowa coś jak twarożek zmieszana z przezroczystym sluzem.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie tak bolało jeszcze przed testem.Cos jak ciągnięcie jajników na zmianę z podbrzuszem jak na @.Wydzielina jest jakaś, bo przed @ to raczej susza.Ja miałam taką kremowa coś jak twarożek zmieszana z przezroczystym sluzem.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam taki mleczny śluz ale czasem tak mam, jeszcze 9 dni do @ najgorsze jest te czekanie

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mfifi04 jak się czujesz? Który dziś u Ciebie dc?
@Marika92 miejmy nadzieję ,ze @ nie daje ci za mocno w kość.Po stracie potrafi być bardzo silna.
@AnetaManiak jak dziś twoje samopoczucie?Mdłości dalej nie odpuszczają.
@InezkaK miejmy nadzieję ,ze na tych wakacjach naladujesz się pozytywną energią.
@SOMEONE jak ty się czujesz?
@Nusia123 jak tam twój nastrój kochana?Pamiętaj ,ze tu kciuki są cały czas zaciśnięte za twój wynik.
@xssenia co tam u Ciebie dawno się nie udzielalas?
@DorciaMamaOlka jak się czujesz?Który już u Ciebie tydzień?
@justys0702 już wszystko przygotowane do pojawienia się dzidzi[emoji6].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry