reklama
Właśnie w czw lecę do niego na dwa tygodnie może coś z tego wyniknie [emoji14] nie mam wielkiego parcia na ciążę pytam tylko o możliwości, w jakiś tam sposób się przygotowuje na to, gdyby się udało i oczywiście bardzo bym się ucieszyła gdybym zaszła w ciążę.. Jeśli jednak nie to może w kolejnym cyklu w każdym razie będziemy próbować trzymajcie kciuki dziewczyny
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
alunia87
Fanka BB :)
Może coś jest na rzeczy [emoji4],który dziś dc?@90_natka tak czuje ból w pobruszu ale taki dziwny raz na jakiś czas poboli i jajniki też wlasnie odczuwam sama już zglupilam
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
××Ewela××
Bardzo bym chciała ale mam przeczucie że nic z tego 21 dcMoże coś jest na rzeczy [emoji4],który dziś dc?
alunia87
Mnie tak bolało jeszcze przed testem.Cos jak ciągnięcie jajników na zmianę z podbrzuszem jak na @.Wydzielina jest jakaś, bo przed @ to raczej susza.Ja miałam taką kremowa coś jak twarożek zmieszana z przezroczystym sluzem.Bardzo bym chciała ale mam przeczucie że nic z tego 21 dc
××Ewela××
Ja też mam taki mleczny śluz ale czasem tak mam, jeszcze 9 dni do @ najgorsze jest te czekanieMnie tak bolało jeszcze przed testem.Cos jak ciągnięcie jajników na zmianę z podbrzuszem jak na @.Wydzielina jest jakaś, bo przed @ to raczej susza.Ja miałam taką kremowa coś jak twarożek zmieszana z przezroczystym sluzem.
alunia87
No to zawsze najgorsze.Ja też mam taki mleczny śluz ale czasem tak mam, jeszcze 9 dni do @ najgorsze jest te czekanie
reklama
alunia87
@mfifi04 jak się czujesz? Który dziś u Ciebie dc?
@Marika92 miejmy nadzieję ,ze @ nie daje ci za mocno w kość.Po stracie potrafi być bardzo silna.
@AnetaManiak jak dziś twoje samopoczucie?Mdłości dalej nie odpuszczają.
@InezkaK miejmy nadzieję ,ze na tych wakacjach naladujesz się pozytywną energią.
@SOMEONE jak ty się czujesz?
@Nusia123 jak tam twój nastrój kochana?Pamiętaj ,ze tu kciuki są cały czas zaciśnięte za twój wynik.
@xssenia co tam u Ciebie dawno się nie udzielalas?
@DorciaMamaOlka jak się czujesz?Który już u Ciebie tydzień?
@justys0702 już wszystko przygotowane do pojawienia się dzidzi[emoji6].
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
@Marika92 miejmy nadzieję ,ze @ nie daje ci za mocno w kość.Po stracie potrafi być bardzo silna.
@AnetaManiak jak dziś twoje samopoczucie?Mdłości dalej nie odpuszczają.
@InezkaK miejmy nadzieję ,ze na tych wakacjach naladujesz się pozytywną energią.
@SOMEONE jak ty się czujesz?
@Nusia123 jak tam twój nastrój kochana?Pamiętaj ,ze tu kciuki są cały czas zaciśnięte za twój wynik.
@xssenia co tam u Ciebie dawno się nie udzielalas?
@DorciaMamaOlka jak się czujesz?Który już u Ciebie tydzień?
@justys0702 już wszystko przygotowane do pojawienia się dzidzi[emoji6].
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom