reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Hej dziewczynki nie mam czasu zeby czytac i pisac jestem w trakcie pakowania na wyjazd [emoji12]normalnie @ nadchodzi juz zaczely sie plamienia [emoji19] wczoraj rozmawialismy dlugo z mezem i stwierdzilismy ze wyjazd nam dobrze zrobi [emoji7]zabieram ze soba tabletki i ostatnia nadzieję [emoji176]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana życzę zarówno Tobie jak i sobie udanych wakacji, porządnego oczyszczenia fizycznego i psychcznego, powrotu z nowymi siłami do działania.
U nas dziś dzień pakowania jutro ruszamy. Moja @ rozgosciła się na dobre.

reklama
@Nusia123 najważniejsze, że jesteś już po. Niestety oczekiwanie na wyniki to nic przyjemnego ale z całych sił trzymamy tu wszystkie kciuki i wierzymy, że wynik będzie dobry!

@InezkaK aż dziwne, że jednak @ skoro gin nie zauważył jej oznak.. Grube endometrium ciężko przeoczyć. No ale nowy cykl to kolejna szansa i do tego jeszcze macie szansę się wyluzować i odpocząć na wyjeździe. Trzymam kciuki i miłych wakacji :)

@natka mije wndometrium w czwartek nie mialo nawet 7mm więc. ..[emoji12]

@ALUNIA dziekuje w chorwacji pogoda gwarantowana z tarasu mamy widok na morze [emoji8]

@aga agi ja tez zycze ci udanego wyjazdu i pieknej pogody [emoji7]

@Nusia trzymamy kciuki napewno to nic groznego [emoji7]

Dziewczynki zafasolkowane z dbajcie o siebie i te malenkie serduszka [emoji177]ktore juz macie [emoji177][emoji177][emoji177]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzisiaj dość sporo boli mnie brzuch u dołu i zaczynam się martwić bo to 20 dc nigdy mnie tak nie bolał .. taki dziwny ten ból

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny dzisiaj dość sporo boli mnie brzuch u dołu i zaczynam się martwić bo to 20 dc nigdy mnie tak nie bolał .. taki dziwny ten ból

Moze zaskoczylo [emoji6] ?

Ile czasu minelo od zastrzyka?

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

@xxEwelaxx może implantacja [emoji6],mnie bolał tydzień przed @.Będę trzymać kciuki [emoji110]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Moze zaskoczylo [emoji6] ?

Ile czasu minelo od zastrzyka?

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "
Zastrzyk był robiony w poniedziałek rano, sama już zgłupiałam. Dzisiaj wracamy z urlopu puki co jeszcze na Mazurach troszkę się opalilam ale nie leżę długo na słońcu bo się boję

reklama
Do góry