reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@inezka niestety nadal nic... dzisiejszy test negatywny. Wszystko mnie boli piersi, brzuch już od ponad dwóch tygodni. Jestem zestresowana i zdezorientowana. A,u Ciebie jak sytuacja?
@ALUNIA na pewno odbierzesz piękną bete o 16
@aneta wow to już 9tc ale leci. Jak Ci na zwolnieniu?

reklama
@InezkaK jestem pewna, że ten spadek to było zagnieżdżenie!!!!! Kochana już w duszy po cichutku się Cieszę!!!! U Mnie też tak było z temperaturą!!!

@aga_agi no co jest grane u Ciebie??? Liczyłam, że ten cykl będzie Twój. Kurna a może owulacja była o wiele później. Może przez chorobę się przesunęła.

No Ja zaczynam dzisiaj 10tc. I od paru dni najgorzej jest wieczorami w ciągu dnia jeszcze jest do zniesienia już nie tak jak wcześniej. Także chyba jednak z tym drugim trymestrem będzie u Mnie poprawa.

@xxEwelaxx bawcie się na całego nie licz dni płodnych nie patrz na objawy. Cieszcie się sobą!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, jest dzis sroda, @ nie ma- spoznia sie [emoji1] wczoraj zrobilam kolejny test krecha porzadna [emoji3] . Czuje sie dobrze po za delikatnymi mdlosciami z rana, ale do wytrzymania. Wedlug ostatniej miesiaczki data porodu wypada na 31 marzec, a wedlug dnia poczecia [emoji4] na okolo 1 , 2 kwietnia... mam tylko nadzieje, ze zycie nie splata mi figla [emoji6]

@AnetaManiak Ty zaczynasz 10 tydzien, a ja 5, a i tez data na marca [emoji4]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

No @inezka to czekam na informację po wizycie :tak:
@Anetka kochana nie mam pojęcia co się dzieje. Zawsze miałam wszystko jak w zegarku, nawet ciężkie choroby nie zaburzały cyklu. Jestem zmęczona już sytuacją bo nawet w nocy niemagę spać albo głupoty się śnią. Jeszcze jakbym nie miałam żadnych objawów a ja się czuję jakbym miała @.

@aga_agi ja wczoraj chodzilam po forach i natknelam sie gdzies dziewczyne, co opisywala, ze test i beta wyszly jej pozytywne dopiero po 10 dniach od spodziewanej @ moze u Ciebie tez bedzie podobnie?
A rozmawialas z lekarzem o tym ?

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

No @inezka to czekam na informację po wizycie :tak:
@Anetka kochana nie mam pojęcia co się dzieje. Zawsze miałam wszystko jak w zegarku, nawet ciężkie choroby nie zaburzały cyklu. Jestem zmęczona już sytuacją bo nawet w nocy niemagę spać albo głupoty się śnią. Jeszcze jakbym nie miałam żadnych objawów a ja się czuję jakbym miała @.
Znam osobiście jedną dziewczynę której pozytywny test wyszedł dopiero po 2tyg od spodziewanej @ i ma z tego 4 letnią córeczkę . I też jest po stracie. Także musisz mieć cały czas nadzieję!!! A tak jak pisałam przez chorobę mogło się wszystko poprzestawiać. I bez takich nie dobrych snów!!! Coś Ciebie ostatnio prześladują te sny!!! Chyba masz za dużo zmartwień na głowie co???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry