aga_agi
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam osobiście jedną dziewczynę której pozytywny test wyszedł dopiero po 2tyg od spodziewanej @ i ma z tego 4 letnią córeczkę . I też jest po stracie. Także musisz mieć cały czas nadzieję!!! A tak jak pisałam przez chorobę mogło się wszystko poprzestawiać. I bez takich nie dobrych snów!!! Coś Ciebie ostatnio prześladują te sny!!! Chyba masz za dużo zmartwień na głowie co???No @inezka to czekam na informację po wizycie
@Anetka kochana nie mam pojęcia co się dzieje. Zawsze miałam wszystko jak w zegarku, nawet ciężkie choroby nie zaburzały cyklu. Jestem zmęczona już sytuacją bo nawet w nocy niemagę spać albo głupoty się śnią. Jeszcze jakbym nie miałam żadnych objawów a ja się czuję jakbym miała @.
3mam mocno kciuki [emoji110]Jutro rano idę na pierwszą bete boje się jak cholera wyniku [emoji17].Ten brzuch tez mnie cały czas boli.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom