reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@inezka niestety nadal nic... dzisiejszy test negatywny. Wszystko mnie boli piersi, brzuch już od ponad dwóch tygodni. Jestem zestresowana i zdezorientowana. A,u Ciebie jak sytuacja?
@ALUNIA na pewno odbierzesz piękną bete o 16
@aneta wow to już 9tc ale leci. Jak Ci na zwolnieniu?

reklama
@InezkaK jestem pewna, że ten spadek to było zagnieżdżenie!!!!! Kochana już w duszy po cichutku się Cieszę!!!! U Mnie też tak było z temperaturą!!!

@aga_agi no co jest grane u Ciebie??? Liczyłam, że ten cykl będzie Twój. Kurna a może owulacja była o wiele później. Może przez chorobę się przesunęła.

No Ja zaczynam dzisiaj 10tc. I od paru dni najgorzej jest wieczorami w ciągu dnia jeszcze jest do zniesienia już nie tak jak wcześniej. Także chyba jednak z tym drugim trymestrem będzie u Mnie poprawa.

@xxEwelaxx bawcie się na całego nie licz dni płodnych nie patrz na objawy. Cieszcie się sobą!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, jest dzis sroda, @ nie ma- spoznia sie [emoji1] wczoraj zrobilam kolejny test krecha porzadna [emoji3] . Czuje sie dobrze po za delikatnymi mdlosciami z rana, ale do wytrzymania. Wedlug ostatniej miesiaczki data porodu wypada na 31 marzec, a wedlug dnia poczecia [emoji4] na okolo 1 , 2 kwietnia... mam tylko nadzieje, ze zycie nie splata mi figla [emoji6]

@AnetaManiak Ty zaczynasz 10 tydzien, a ja 5, a i tez data na marca [emoji4]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

No @inezka to czekam na informację po wizycie :tak:
@Anetka kochana nie mam pojęcia co się dzieje. Zawsze miałam wszystko jak w zegarku, nawet ciężkie choroby nie zaburzały cyklu. Jestem zmęczona już sytuacją bo nawet w nocy niemagę spać albo głupoty się śnią. Jeszcze jakbym nie miałam żadnych objawów a ja się czuję jakbym miała @.

@aga_agi ja wczoraj chodzilam po forach i natknelam sie gdzies dziewczyne, co opisywala, ze test i beta wyszly jej pozytywne dopiero po 10 dniach od spodziewanej @ moze u Ciebie tez bedzie podobnie?
A rozmawialas z lekarzem o tym ?

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

No @inezka to czekam na informację po wizycie :tak:
@Anetka kochana nie mam pojęcia co się dzieje. Zawsze miałam wszystko jak w zegarku, nawet ciężkie choroby nie zaburzały cyklu. Jestem zmęczona już sytuacją bo nawet w nocy niemagę spać albo głupoty się śnią. Jeszcze jakbym nie miałam żadnych objawów a ja się czuję jakbym miała @.
Znam osobiście jedną dziewczynę której pozytywny test wyszedł dopiero po 2tyg od spodziewanej @ i ma z tego 4 letnią córeczkę . I też jest po stracie. Także musisz mieć cały czas nadzieję!!! A tak jak pisałam przez chorobę mogło się wszystko poprzestawiać. I bez takich nie dobrych snów!!! Coś Ciebie ostatnio prześladują te sny!!! Chyba masz za dużo zmartwień na głowie co???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry