reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

Znam osobiście jedną dziewczynę której pozytywny test wyszedł dopiero po 2tyg od spodziewanej @ i ma z tego 4 letnią córeczkę . I też jest po stracie. Także musisz mieć cały czas nadzieję!!! A tak jak pisałam przez chorobę mogło się wszystko poprzestawiać. I bez takich nie dobrych snów!!! Coś Ciebie ostatnio prześladują te sny!!! Chyba masz za dużo zmartwień na głowie co???

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętam, że takie dziwne sny miałam w pierwszej ciąży. Teraz też mogły się wziąć z tego myślenia w kołko o obecnej sytuacji.
Moze i chorOba zadziałała. Ciężko teraz wykminić. Chyba już wolałabym @ i rozpocząć nowy cykl. Cierpliwość nie jest moją mocną stroną ;)

reklama
Pamiętam, że takie dziwne sny miałam w pierwszej ciąży. Teraz też mogły się wziąć z tego myślenia w kołko o obecnej sytuacji.
Moze i chorOba zadziałała. Ciężko teraz wykminić. Chyba już wolałabym @ i rozpocząć nowy cykl. Cierpliwość nie jest moją mocną stroną ;)
Oj Ja do cierpliwych też nie należę[emoji23][emoji23][emoji23]. Ale mam cały czas nadzieję, że pojawią się u Ciebie te dwie kreseczki a nie @.

Dziewczyny czy któraś z Was miała ten zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka ? Tak się zastanawiam bo naczytalam się na googlach o różnych objawach a ja nic nie odczuwam.. może pobolewa mnie jajnik od czasu do czasu i podbrzusze ale to nie jest uciazliwe jak bym nie robiła tego zastrzyku to bym nawet nacodziennie to nie zwróciła uwagi. Śluzu też za dużo nie miałam.. jakoś mnie wzięły myśli że może się nie udać.. dzialamy codziennie ale nie wiem może już ta owulacja minęła bo z tym sluzem tak kiepsko.. czytałam ze że od zastrzyku po 36 godzinach pęka pecherzyk ale jakoś tego szczególnie nie odczowałam mam obawy że się nie uda.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś z Was miała ten zastrzyk na pęknięcie pęcherzyka ? Tak się zastanawiam bo naczytalam się na googlach o różnych objawach a ja nic nie odczuwam.. może pobolewa mnie jajnik od czasu do czasu i podbrzusze ale to nie jest uciazliwe jak bym nie robiła tego zastrzyku to bym nawet nacodziennie to nie zwróciła uwagi. Śluzu też za dużo nie miałam.. jakoś mnie wzięły myśli że może się nie udać.. dzialamy codziennie ale nie wiem może już ta owulacja minęła bo z tym sluzem tak kiepsko.. czytałam ze że od zastrzyku po 36 godzinach pęka pecherzyk ale jakoś tego szczególnie nie odczowałam mam obawy że się nie uda.

Kochana Ja dopiero na piąty dzień od zastrzyku miałam owulacje. Także spokojnie. Z tego co kojarzę to @90_natka też miała chyba później owulacje mimo zastrzyku. Ja tak miałam i za pierwszym i za drugim razem i się udawało. Niepotrzebnie sobie głowę tym zawracasz[emoji6][emoji6][emoji6]ciesz się urlopem i Mężem u boku, a zobaczysz, że CLO I ZASTRZYK już zrobią Swoje[emoji6][emoji6][emoji6]

Kochana Ja dopiero na piąty dzień od zastrzyku miałam owulacje. Także spokojnie. Z tego co kojarzę to @90_natka też miała chyba później owulacje mimo zastrzyku. Ja tak miałam i za pierwszym i za drugim razem i się udawało. Niepotrzebnie sobie głowę tym zawracasz[emoji6][emoji6][emoji6]ciesz się urlopem i Mężem u boku, a zobaczysz, że CLO I ZASTRZYK już zrobią Swoje[emoji6][emoji6][emoji6]

Dzięki kochana za pocieszenie. Czyli owulacja się może przesunąć? W takim razie będę przytulać się do męża codziennie :)

Dzięki kochana za pocieszenie. Czyli owulacja się może przesunąć? W takim razie będę przytulać się do męża codziennie :)

Tak może się przesunąć i Moja ciąża jest tego efektem[emoji6][emoji6][emoji6]czytałam nawet o tym w necie, że niektóre dziewczyny tak mają. Także męcz męża ile wlezie!!!! A Ja trzymam kciuki[emoji1][emoji1][emoji1]

Tak może się przesunąć i Moja ciąża jest tego efektem[emoji6][emoji6][emoji6]czytałam nawet o tym w necie, że niektóre dziewczyny tak mają. Także męcz męża ile wlezie!!!! A Ja trzymam kciuki[emoji1][emoji1][emoji1]

Jestem po becie teraz tylko czekac na wyniki do 16.
Tak dziś u mnie leje od wczoraj [emoji21].Dobrze, że mąż mnie podrzucil,bo nim bym doszła na przystanek to wszystko mokre.Chyba musze prawo jazdy zacząć robić [emoji2].

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
I jaki wynik bety?

f2w3yx8d527fn6nf.png

No właśnie @alunia87 jak wyniki bety????

@justys0702 a co tam u Ciebie słychać??? Właśnie to od razu zadam Tobie pytanie. Kiedy czułaś pierwsze ruchu??? Wiem, że One są ponoć na początku bardziej jak "gazy"[emoji14][emoji14][emoji14]ale kiedy pojawiły się u Ciebie??

reklama
No właśnie @alunia87 jak wyniki bety????

@justys0702 a co tam u Ciebie słychać??? Właśnie to od razu zadam Tobie pytanie. Kiedy czułaś pierwsze ruchu??? Wiem, że One są ponoć na początku bardziej jak "gazy"[emoji14][emoji14][emoji14]ale kiedy pojawiły się u Ciebie??

U mnie pomalu do przodu. Wlasnie dzis zaczelam prac ubranka i mam wielkaaaaa kupke do prasowania. Zastanawiam sie gdzie ja to wszystko pomieszcze.
Ruchy zaczelam czuc kolo 18-19tc. Dokladnie nie pamietam. Na poczatku bylo to takie lekkie laskotanie i bulgotanie, a pozniej juz czula dokladniejsze ruchy[emoji4]
Teraz to juz jest jakiez karate albo gimnastyka, bo mala tak sie rozpycha, ze czuje ja wszedzie[emoji4]

A Ty juz cos zaczynasz czuc Kochana?

f2w3yx8d527fn6nf.png

Do góry