reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Biorę 2 dziennie [emoji17].
A jak się u Ciebie ten ból objawia jak taki pulsacyjny promieniujacy do jajników czy bardziej skurczowy jak na @.Plecy na dole tez Cie bolą, co jakiś czas

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze to czasami wszystko naraz jakby zaraz @ miała dostać. Plecy najbardziej na wieczór i czasem w nocy jak się obracam z boku na bok. I dodatkowi czasami mam kłucia w odbycie. Lekarz powiedział, że to akurat przez tą cyste. Czasami mam problem aż z siadaniem. Dorcia też chyba miewa takie bóle. Więc to raczej normalne w ciąży.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szczerze to czasami wszystko naraz jakby zaraz @ miała dostać. Plecy najbardziej na wieczór i czasem w nocy jak się obracam z boku na bok. I dodatkowi czasami mam kłucia w odbycie. Lekarz powiedział, że to akurat przez tą cyste. Czasami mam problem aż z siadaniem. Dorcia też chyba miewa takie bóle. Więc to raczej normalne w ciąży.

Troszkę się martwię, bo przed stratą tez zaczęło się od boli brzucha, a później plamienie.Staram się leżeć dużo,ale nie zawsze mogę [emoji17].Mam nadzieje, ze do czwartku nic się nie wydarzy złego.

Troszkę się martwię, bo przed stratą tez zaczęło się od boli brzucha, a później plamienie.Staram się leżeć dużo,ale nie zawsze mogę [emoji17].Mam nadzieje, ze do czwartku nic się nie wydarzy złego.

Nic się wydarzy. Nawet tak nie myśl!!! Nie pozwalam!!! I nie popełniaj tego samego błędu i nie porównuj tej ciąży z tą straconą. Bo nam tu do czwartku ześwirujesz. I co sobie maleństwo będzie myślało o mamusi[emoji8][emoji8][emoji8]

Alunia koniecznie magnez 3*1 i bierze go skrupulatnie :) mnie też bardzo bolał brzuch i teraz już jest o wiele lepiej...nospe weź w razie co doraźnie :)

Halo dziewczynki [emoji12][emoji176]
@aga agi przyszla @ czy nadal szansa na dwie kreseczki

@Anetka jak ty sie czujesz ?[emoji8]

@ mysiaka napewno wszystko bedzie dobrze zrob bete i zobaczysz

@ALUNIA oby te bole brzucha szybko przeszły a moze stresujesz się i dlatego [emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po becie teraz tylko czekac na wyniki do 16.
Tak dziś u mnie leje od wczoraj [emoji21].Dobrze, że mąż mnie podrzucil,bo nim bym doszła na przystanek to wszystko mokre.Chyba musze prawo jazdy zacząć robić [emoji2].

reklama
Do góry