reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Nie mam dużo tego śluzu ale jest taki średnio gęsty połączony z bialawym jak białko jaja kurzego.Ja mam czesto takie dziwne objawy,nie pasujące do dnia cyklu hehe.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też taki miewam. No się wcale nie zdziwię jak się szykuje u Ciebie niespodzianka.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Aneta Kochana ile przed.@ robiłaś test, bo pamiętam, że też nie wytrzymałaś do terminu. A mnie tak strasznie korci :cool2:
Dzień przed. Teoretycznie. Bo Moje cykle są długie trwają normalnie 43dni. Ale jak biorę leki to się skracają i Ja robiłam w 27dc ale to było 10dni po owulacji.

Dzień przed. Teoretycznie. Bo Moje cykle są długie trwają normalnie 43dni. Ale jak biorę leki to się skracają i Ja robiłam w 27dc ale to było 10dni po owulacji.

Właśnie jutro mam 27dc zwykle trwają 30/31dni. Tylko wszystkoteraz zwariowane sama @zawsze 6dni teraz 8. No nic muszę się uzbroić w dużo cierpliwości ;)

Dziewczyny bardzo chcialam wam podziękować za pomoc. Zadzwoniłam do lekarza i w czwartek mam do niego zadzwonić w południe powiedział że przyjemnie mnie jak będzie kończył pracę około 20 :) A tak się stresowalam

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
No i widzisz dobra wiadomość [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak no sprawdzam ta temperature jak nawiedzona [emoji28] , wyglada to tak :
1500324649-aaaaaa.png

A do tego nie rozumiem jednej rzeczy - Wedlug obliczen i kalendarzyka moja owu byla 10 lipca wedlug mnie byla w sobote czyli 8 lipca, bo w ten dzien najbardziej bolaly mnie jajniki , dzien pozniej juz bolaly duzo mniej, a w poniedzialek 10 -ego praktycznie tylko cmily. Czy to mozliwe, ze w owu juz moga nie bolec? Wykres temperatury pokazuje podwyzszona temp od 10 -ego. Zwariuje od tego rozmyslania [emoji21]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

reklama
Do góry