reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Nie mam dużo tego śluzu ale jest taki średnio gęsty połączony z bialawym jak białko jaja kurzego.Ja mam czesto takie dziwne objawy,nie pasujące do dnia cyklu hehe.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też taki miewam. No się wcale nie zdziwię jak się szykuje u Ciebie niespodzianka.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Aneta Kochana ile przed.@ robiłaś test, bo pamiętam, że też nie wytrzymałaś do terminu. A mnie tak strasznie korci :cool2:
Dzień przed. Teoretycznie. Bo Moje cykle są długie trwają normalnie 43dni. Ale jak biorę leki to się skracają i Ja robiłam w 27dc ale to było 10dni po owulacji.

Dzień przed. Teoretycznie. Bo Moje cykle są długie trwają normalnie 43dni. Ale jak biorę leki to się skracają i Ja robiłam w 27dc ale to było 10dni po owulacji.

Właśnie jutro mam 27dc zwykle trwają 30/31dni. Tylko wszystkoteraz zwariowane sama @zawsze 6dni teraz 8. No nic muszę się uzbroić w dużo cierpliwości ;)

Dziewczyny bardzo chcialam wam podziękować za pomoc. Zadzwoniłam do lekarza i w czwartek mam do niego zadzwonić w południe powiedział że przyjemnie mnie jak będzie kończył pracę około 20 :) A tak się stresowalam

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
No i widzisz dobra wiadomość [emoji4]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak no sprawdzam ta temperature jak nawiedzona [emoji28] , wyglada to tak :
1500324649-aaaaaa.png

A do tego nie rozumiem jednej rzeczy - Wedlug obliczen i kalendarzyka moja owu byla 10 lipca wedlug mnie byla w sobote czyli 8 lipca, bo w ten dzien najbardziej bolaly mnie jajniki , dzien pozniej juz bolaly duzo mniej, a w poniedzialek 10 -ego praktycznie tylko cmily. Czy to mozliwe, ze w owu juz moga nie bolec? Wykres temperatury pokazuje podwyzszona temp od 10 -ego. Zwariuje od tego rozmyslania [emoji21]

"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "

reklama
Do góry