reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hejka Dziewczyny

@xxEwelaxx co to za pi.... pracuje w tej rejestracji!!! Jak Ja mówię u Mnie lekarz kazał to Mnie wciskają i koniec mimo iż chodzę na kasę chorych. A Ty prywatnie i jeszcze problem robią!!! Spróbuj Kochana tak jak Agi napisała napisz na kartce to co chcesz powiedzieć i przeczytaj[emoji8][emoji8][emoji8]

@aga_agi czekam do 22!!! Muszą być dwie kreseczki!!!

@InezkaK a jak tam Twoja temperatura??

@SOMEONE ty też mierzysz tempke?? Wysoko się utrzymuje??

@Ewelyn który u Ciebie dzień cyklu??

@mfifi04 udało Ci się zarejestrować do lekarza??

@alunia87 Kochana mam nadzieję, że te tabletki szybko u Ciebie zadziałają. Pamiętaj, że dla fasolki warto czasami pocierpieć. Ja niestety po stymulacji przytyłam z dobre 8kg[emoji53][emoji53][emoji53]no wiadomi teraz to Mi odchudzanie nie zalecane. Jak los Ci się odwdzięczy fasolką to zapomnisz o skutkach ubocznych leków[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
W moim przypadku nie jest już wskazane tycie,bo już jestem pulpet[emoji53].Na szczescie po tym bromergonie jesc mi sie nie chce.Dzwoniłam właśnie do rejestracji kolejna wizyta 10 [emoji22][emoji22][emoji22].Wkurzona jestem myślałam ,ze będzie termin na 4 i ze spokojem pójdę z wynikami nowymi od razu.Został tylko na 20 ,a to za wcześnie,bo @ dopiero w weekend.Po 10 będę już po owulce będzie za późno na stymulacji.Może uda mi się do Endo iść prywatnie [emoji53]i by mi coś przepisala i dobrala po @ odpowiednią dawkę bromka.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka Dziewczyny

@xxEwelaxx co to za pi.... pracuje w tej rejestracji!!! Jak Ja mówię u Mnie lekarz kazał to Mnie wciskają i koniec mimo iż chodzę na kasę chorych. A Ty prywatnie i jeszcze problem robią!!! Spróbuj Kochana tak jak Agi napisała napisz na kartce to co chcesz powiedzieć i przeczytaj[emoji8][emoji8][emoji8]

@alunia87 Kochana mam nadzieję, że te tabletki szybko u Ciebie zadziałają. Pamiętaj, że dla fasolki warto czasami pocierpieć. Ja niestety po stymulacji przytyłam z dobre 8kg[emoji53][emoji53][emoji53]no wiadomi teraz to Mi odchudzanie nie zalecane. Jak los Ci się odwdzięczy fasolką to zapomnisz o skutkach ubocznych leków[emoji6][emoji6][emoji6]

@Nusia123 który u Ciebie dzień cyklu??

Dziewczyny czekam z niecierpliwością na wasze testowanie!!! Musi się każdej z Was udać!!! I się uda wierzę w to z całego serca[emoji8][emoji8][emoji8]

Hej Anetka ja mam jakiegos doła moze tez przez ta kiepską pogodę [emoji20]a moje temperatura to 36.7 i tak na zmiane do 36.9 sobie skacze pobolewa mnie troche podbrzusze i czasem jajniki

Ale oczywiscie czytam was tylko tak jakos nie chce mi sie odzywac ....

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewczyny

@Nusia123 który u Ciebie dzień cyklu??

Dziewczyny czekam z niecierpliwością na wasze testowanie!!! Musi się każdej z Was udać!!! I się uda wierzę w to z całego serca[emoji8][emoji8][emoji8]

Tak jutro godzina 16.30. Tak się cieszę ;) a Ty jak tam się czujesz??

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Anetka testowanie muszę przesunąć na dzień wcześniej bo 22 to sobota i wtedy bedziemy u rodziców a ja wolę u siebie tak w samotności jak u Ciebie? Trochę wiecej energii? Kiedy masz wizytę?
@mfifi04 wypoczęci po wakacjach z nową energią, więc i a wizycie usi być dobrze.

@Anetka testowanie muszę przesunąć na dzień wcześniej bo 22 to sobota i wtedy bedziemy u rodziców a ja wolę u siebie tak w samotności jak u Ciebie? Trochę wiecej energii? Kiedy masz wizytę?
@mfifi04 wypoczęci po wakacjach z nową energią, więc i a wizycie usi być dobrze.
Oczywiście że wypoczeci. Dziś powrót do pracy.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 u Ciebie z tym lekarzem to przekichane jest[emoji53]kiedy masz zrobić ponowne badania na prolaktyne?? Kochana, a może bromergon zadziała i będzie niespodzianka na wizycie??
Wiem, że to czekanie jest nie do zniesienia. Pamiętam jak Ja czekałam na te wszystkie badania i wyniki aż lekarz coś będzie mógł stwierdzić i zadziałać z nami. Jak to się wtedy dłużyło[emoji52][emoji52][emoji52]

@InezkaK no niestety u nas pogoda też jakaś dziwna[emoji52]raz upał, że oddychać nie można a na drugi dzień leje i zimno. I weź tu człowieku bądź mądry[emoji53][emoji53][emoji53]oby te Twoje objawy wskazywały na fasolkę!!! Tempka mimo wszystko ładna. Trzymam mocno kciuki za ten Twój cykl z CLO!!!Ja

@mfifi04 Ja to po cichu liczę na to, że dostaniecie zielone światło na starania!!!

@Ewelyn a jakie zioła pijesz?? No wiesiołka sama mogę polecić jest bardzo dobry i do tego brałam też Omega 3 który wspomaga endometrium[emoji6][emoji6][emoji6]go możesz brać zaraz po @ i do końca cyklu no a później podczas ciąży kontynuować bo też bardzo wspomaga ciążę i rozwój maleństwa[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi no to czekam do piątku!!! Kurka muszą być dwie kreseczki!!!!!!!!! A jak się czujesz w ogóle??

U Mnie a to różnie raz jest super, że mało co Mi cokolwiek dokucza a raz to jakby czołg po Mnie przejechał. I wtedy ani tyłka Mi się ruszyć nie chce i tylko bym spała. Mdłości dokyczają ale z imbirem dajemy im radę[emoji1]ten nieszczęsny pęcherz jest lepiej ale coś tam jeszcze czuje. W środę o 7:30 mam wizytę. Trochę się jej boję i jednocześnie cieszę. Dzisiejsza noc była dla Mnie okropna. Myślałam, że nie wyrobię z bólu brzucha. Bałam się jak cholera, że to to najgorsze ale co się okazało miałam biegunkę. I na dodatek tak zaczęło Mnie przy tym wszystkim mdlić, że się zastanawiałam czy sobie miski na kolana nie położyć[emoji53][emoji53][emoji53]mówię wam masakra ta dzisiejsza noc i tak 4razy łaziłam!!

@ALUNIA a Ty kiedy testujesz?
@aneta Właśnie tak mi się wydawało, że w środę masz wizytę. Co to za cholerstwo się do Ciebie przypałętało jelitówka albo zatrucie pewnie. Oby się nie powtórzyło.
A jak ja się czuję? Hmmm.. czuję się jakbym była w ciąży ;) bolą cycki, podbrzusze i ciągnie lewy jajnik. Jednak w styczniu miałam tak samo byłam pewna na 100% , a się okazało inaczej. Mój ten cykl był naprawdę zwariowany i ciężko coś wywnioskować.

Dziś mi się śniło, że mój M znalazł sobie jakąś babę i chciał zabrać ze sobą córkę.

reklama
@aga_agi z tego to musi być maleństwo!!! Młodsze rodzeństwo dla córci już się tam szykuje!!! Zresztą Ty Moja "Czarownico"zobaczysz, że przeczucie Ciebie nie zawiedzie[emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry