reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

@ALUNIA a Ty kiedy testujesz?
@aneta Właśnie tak mi się wydawało, że w środę masz wizytę. Co to za cholerstwo się do Ciebie przypałętało jelitówka albo zatrucie pewnie. Oby się nie powtórzyło.
A jak ja się czuję? Hmmm.. czuję się jakbym była w ciąży ;) bolą cycki, podbrzusze i ciągnie lewy jajnik. Jednak w styczniu miałam tak samo byłam pewna na 100% , a się okazało inaczej. Mój ten cykl był naprawdę zwariowany i ciężko coś wywnioskować.

Dziś mi się śniło, że mój M znalazł sobie jakąś babę i chciał zabrać ze sobą córkę.
Ja to raczej wogole,bo już mnie brzuch boli na @ więc może będzie wcześniej.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aga_agi co to za głupie sny!!! Czyżbyś miała jakieś obawy?? Czy po prostu taka głupota Ci się śniła??

@alunia87 Ja już akurat w bóle podbrzusza jak na @ to nie wierzę. Bo mogę Ci przysiądz, że Ja też takie miałam i jeszcze miewam. A też sądziłam, że One mogą zwiastować tylko jedno ale jednak nie[emoji6][emoji6][emoji6]a no i pamiętaj tak jak Ci Natka kiedyś napisała, mimo podwyższonej prolaktyna Natka zaszła w ciąże. Także zawsze zawsze jest nadzieja[emoji1][emoji1][emoji1]

@xxEwelaxx i jak dzwoniłaś do lekarza????

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak badania mam zrobić od 3-5dc termin @22 więc myślę ,ze w poniedziałek zrobię wyniki.Bromergon raczej nie za działa,bo brałam go już po owulacji.Dopiero może w kolejnym cyklu przynieść efekty.Też się nie spodziewałam,ze tyle na zaś umowia wizyty[emoji53],a dopiero w czwartek miałam wizytę.

@AnetaManiak mnie tak bolał brzuch w cyklu straconym.Piersi też mnie bolą ,ale nie wiem już co jest efektem leku.Dziś 24 dc mam problemy ze snem jakaś bezsenność [emoji23][emoji23][emoji23]. Niby jakaś tam wydzielina jest,ale to też może być efekt uboczny.Wolę sobie nic nie wkręcić,bo później rozczarowanie.Zresztą nie mam luteiny w domu więc umarła bym ze strachu.Pamiętam jeszcze jak ostatnio jeździłam z M po gabinetach przed stratą i wszystkie były zamknięte.Dopiero w szpitalu mnie przyjęli [emoji53].

Właśnie @ALUNIA ja też już niczego nie jestem pewna, wszystkie objawy jak na dzidzi staram się nie nakrecać... a do czwartku jeszcze tak daleko :-) :)
@aneta głupoty mi się śniły. Moj M jest z tych , że co by się nie działo to na całe życie. Poza tym mytoraczej takie włoskie małżeństwo. Wielka miłość i wielkie awantury :laugh2:

@alunia87 kurde no. Ja to liczę, że to jednak nie skutki uboczne leku!!! Ja tylko w ciąży przed @ miałam i mam nadal biały średnio gęsty śluz. Kup sobie Omege 3. Jest przepisywana na podtrzymanie ciąży ale minimum 1000 trzeba brać. Zawsze będziesz się z tym lepiej czuła. Progesteron nie w każdym przypadku pomaga. Mimo brania Go niestety niektórym dziewczynom i tak się nie udaje.

@aga_agi obyś nie miała więcej takich snów!!! To musi być z Was dobre małżeństwo. Ja jestem zdania, że trzeba od czasu do czasu się pokłócić bez tego było by zbyt nudno[emoji6][emoji6][emoji6]a potem i tak sobie myślisz"jak Ja tego durnia Kocham

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mam dużo tego śluzu ale jest taki średnio gęsty połączony z bialawym jak białko jaja kurzego.Ja mam czesto takie dziwne objawy,nie pasujące do dnia cyklu hehe.

Do góry