reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@ALUNIA a Ty kiedy testujesz?
@aneta Właśnie tak mi się wydawało, że w środę masz wizytę. Co to za cholerstwo się do Ciebie przypałętało jelitówka albo zatrucie pewnie. Oby się nie powtórzyło.
A jak ja się czuję? Hmmm.. czuję się jakbym była w ciąży ;) bolą cycki, podbrzusze i ciągnie lewy jajnik. Jednak w styczniu miałam tak samo byłam pewna na 100% , a się okazało inaczej. Mój ten cykl był naprawdę zwariowany i ciężko coś wywnioskować.

Dziś mi się śniło, że mój M znalazł sobie jakąś babę i chciał zabrać ze sobą córkę.
Ja to raczej wogole,bo już mnie brzuch boli na @ więc może będzie wcześniej.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@aga_agi co to za głupie sny!!! Czyżbyś miała jakieś obawy?? Czy po prostu taka głupota Ci się śniła??

@alunia87 Ja już akurat w bóle podbrzusza jak na @ to nie wierzę. Bo mogę Ci przysiądz, że Ja też takie miałam i jeszcze miewam. A też sądziłam, że One mogą zwiastować tylko jedno ale jednak nie[emoji6][emoji6][emoji6]a no i pamiętaj tak jak Ci Natka kiedyś napisała, mimo podwyższonej prolaktyna Natka zaszła w ciąże. Także zawsze zawsze jest nadzieja[emoji1][emoji1][emoji1]

@xxEwelaxx i jak dzwoniłaś do lekarza????

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@AnetaManiak badania mam zrobić od 3-5dc termin @22 więc myślę ,ze w poniedziałek zrobię wyniki.Bromergon raczej nie za działa,bo brałam go już po owulacji.Dopiero może w kolejnym cyklu przynieść efekty.Też się nie spodziewałam,ze tyle na zaś umowia wizyty[emoji53],a dopiero w czwartek miałam wizytę.

@AnetaManiak mnie tak bolał brzuch w cyklu straconym.Piersi też mnie bolą ,ale nie wiem już co jest efektem leku.Dziś 24 dc mam problemy ze snem jakaś bezsenność [emoji23][emoji23][emoji23]. Niby jakaś tam wydzielina jest,ale to też może być efekt uboczny.Wolę sobie nic nie wkręcić,bo później rozczarowanie.Zresztą nie mam luteiny w domu więc umarła bym ze strachu.Pamiętam jeszcze jak ostatnio jeździłam z M po gabinetach przed stratą i wszystkie były zamknięte.Dopiero w szpitalu mnie przyjęli [emoji53].

Właśnie @ALUNIA ja też już niczego nie jestem pewna, wszystkie objawy jak na dzidzi staram się nie nakrecać... a do czwartku jeszcze tak daleko :-) :)
@aneta głupoty mi się śniły. Moj M jest z tych , że co by się nie działo to na całe życie. Poza tym mytoraczej takie włoskie małżeństwo. Wielka miłość i wielkie awantury :laugh2:

@alunia87 kurde no. Ja to liczę, że to jednak nie skutki uboczne leku!!! Ja tylko w ciąży przed @ miałam i mam nadal biały średnio gęsty śluz. Kup sobie Omege 3. Jest przepisywana na podtrzymanie ciąży ale minimum 1000 trzeba brać. Zawsze będziesz się z tym lepiej czuła. Progesteron nie w każdym przypadku pomaga. Mimo brania Go niestety niektórym dziewczynom i tak się nie udaje.

@aga_agi obyś nie miała więcej takich snów!!! To musi być z Was dobre małżeństwo. Ja jestem zdania, że trzeba od czasu do czasu się pokłócić bez tego było by zbyt nudno[emoji6][emoji6][emoji6]a potem i tak sobie myślisz"jak Ja tego durnia Kocham

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie mam dużo tego śluzu ale jest taki średnio gęsty połączony z bialawym jak białko jaja kurzego.Ja mam czesto takie dziwne objawy,nie pasujące do dnia cyklu hehe.

Do góry