reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Nie jest tego dużo taka bardziej krew, ale nie różowa.Bardziej widoczna na papierze,ale boli mnie do tego delikatnie podbrzusze.Wydaje mi się,że okres to nie jest,bo moje naj krótsze cykle miały 27 dni.Nigdy 25dniowego nie miałam,na betę i test raczej za wcześnie przy moich cyklach.

Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Poczekaj jeszcze dwa dni. Jeżeli po w sumie 3dniach skończą się te plamienia to zrób test. Jeżeli już jutro ich nie będzie to za dwa dni zrób. Co do tych leków to nie wiem czy mogą coś takiego powodować

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Poczekaj jeszcze dwa dni. Jeżeli po w sumie 3dniach skończą się te plamienia to zrób test. Jeżeli już jutro ich nie będzie to za dwa dni zrób. Co do tych leków to nie wiem czy mogą coś takiego powodować

Właśnie tak myślę, że w czwartek beta,a w piątek pójdę do rodzinnego po receptę na dupka,albo luteine.Jak beta będzie pozytywna.

Kurde dzis mam 25 dc i zaczęły się plamienia.Cykle mam ostatnio 28-30 dniowe,nie wiem czy to skutki tego bromergonu czy początek okresu [emoji53].Jutro chyba zrobię test [emoji36] można zwariowac już mam najgorsze przed oczami.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana może początki okresu ja też niby mam cykle 29-31 a trafiał mi Cię cykl 26. Po brogrenomie nie miałam takich plamien może zrób test

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przy pierwszej ciazy o ktorej jeszcze nie wiedzialam poczulam duze zgrubienie w piersi wielkosci pileczki do pimponga ( nie wiem jak sie to dokladnie pisze).
Poszlam do lekarza internisty i dostalam antybiotyk, nie przechodzilo i bolalo coraz bardziej. Za tydzien znow poszlam do lekarza i dostalam skierowanie do poradni chorob sutka. Zrobili biopsje i znow antybiotyk ( nadal nie wiedzialam o ciazy) , wyniki badan pokazaly, ze byl to bardzo obfity stan zapalny. Chyba zrobil sie od tego, ze hormony juz szalaly, w piersiach sie wszystko tez zmienialo, a ja sie kapalam w basenie i musialo mnie zawiac. Na szczescie bylam ostatnio kontrolowac piersi i wszystko jest w pozadku. A ciaze poronilam w 12tc i do tej pory nie wiem czy te antybiotyki mialy na to wplyw. Pisze Ci o tym dlatego, zebys byla pewna czy jestes w ciazy lub nie, zeby Cie nie faszerowali silnymi antybiotykami.

f2w3yx8d527fn6nf.png
Bardzo Ci dziekuje :) testy przyszly negatywne eh w czwartek ide do gin dam Wam znac co powie..

To nie aplikacja to kalkulator dni płodnych ;-), korzystam z kilku na raz ;-) ten fajnie pokazuje zmiany zachodzące w poszczególnych fazach cyklu.
t-time.pl

Mam ta sama aplikacje ;)
Zrob test i sprawdz moze jestes w ciazy a masz plamienie w terminie okresu?trzymam kciuki za dwie krechy ;)

@alunia87 tak zrób. Liczę, że to będą jednak dwie kreseczki. Czytałam, o tym Twoim leku trochę. Bardzo dużo dziewczyn Go poleca i pisze, że bardzo szybko im pomógł. Liczę, że i u Ciebie tak będzie!!!

@xxEwelaxx Kochana tak jak Natka napisała. Z tego co Mi też wiadomo bierze się Go przez 5dni. Albo od 3dc do 7dc albo od 5dc do 9dc. Pisałaś coś o dwóch tabletkach??? To przypisują jeżeli się po dwóch albo i trzech cyklach okaże, że nie zadziałało. Ale wątpię żeby w Twoim przypadku tak było. Zobaczysz, że ten cykl będzie szczęśliwym. Ja wierzę w moc Clo!!![emoji8][emoji8][emoji8]

@Nusia123 a nie za wcześnie przypadkiem ten test zrobiłaś??? Powtórz w piątek jeszcze raz.

@SOMEON patrząc na Twój wykres to czwartek-piątek robiła bym test. Mierzysz temperaturę termometrem owulacyjnym czy zwykłym??to jest Mój wykres teraz ten udany. Ale według Mnie owulka dwa dni później niż zaznaczona. Bo wtedy rano miałam największy ból lewego jajnika. I z niego musiała być owulka bo na prawym jest cysta. A więcej jajeczek na prawym nie było. Miałam jednorazowy spadek tempki i dwa dni po nim wyszedł test pozytywny. Także musiało to być zagnieżdżenie.

1500380194-aaaaaa.png

Jestem po wizycie udało mi się bez kolejek.
Torbiel zniknęła jest tylko mała resztka. Mam brać dupka od 26 przez 10 dni potem przyjdzie @i z nią "te resztki".
Powiedziała abym nie brała teraz Witd3 bo w tym okresie jest niepotrzebna.
Starania zaczynamy od przyszłego miesiąca!! Jestem taka szczęśliwa.
A i mam brać acard. Podobno to na serce??!! Ale daje się na poronienia!
To chyba na tyle:)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochana może początki okresu ja też niby mam cykle 29-31 a trafiał mi Cię cykl 26. Po brogrenomie nie miałam takich plamien może zrób test

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Za wcześnie na test[emoji53] to bardziej była by implantacja [emoji6].Plamienia narazie ustały, a czytałam na jakimś forum ,ze dziewczyny miały takie plamienia ,po tym leku.Więc nie chce się na nic na stawiać, bo później nie potrzebne rozczarowanie.Zwłaszcza ze nie biorę leku od początku cyklu i mogło nie być owulacji [emoji46].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry