reklama
Super, to teraz odpoczywaj, dbaj o Was i wszystko musi być dobrzeJest ciąża jeden pecherzyk w macicy rokowania dobre i wszystko zgadza się z terminem om podwyższone są płytki krwi ale na to mam clexane serduszko jeszcze nie widoczne,ale jest pecherzyk zoltkowy
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Nusia123
Fanka BB :)
Kochana odpisalam ci odnosnie terminacji na innym watku a odnosnie staranek mi powiedziala moja gin 3 cykle i dzialac a inny lekarz byly ordynator gin-pol od razu !! 4 tyg na wygojenie i podpiac sie pod mezaHej.. Chciałam się z wami przywitać[emoji20]właśnie dziś dowiedziałam się że moje dziecko na wadę genetyczną[emoji20]niestety ale bez szans na normalne życie po porodzie o ile dożyje[emoji20]nie wiem czy jest tu ktoś po terminacji ale chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.. [emoji20]bardzo się boję.. jestem załamana, z jednej strony chciałabym jak najszybciej już być po a z drugiej.. To moje dziecko... A kolejne pytanie [emoji780] od kiedy mogę starać się o kolejne dziecko
Jeszcze raz cie sciskam i jestwm z toba bez wzgledu na decyzje serduszko ci podpowie co bedzie najlepsze :*
AnetaManiak
Aj wspaniale!!! Mówiłam, że będzie wszystko dobrze!!! Mam nadzieję, że już na zwolnieniu??!!Jest ciąża jeden pecherzyk w macicy rokowania dobre i wszystko zgadza się z terminem om podwyższone są płytki krwi ale na to mam clexane serduszko jeszcze nie widoczne,ale jest pecherzyk zoltkowy
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
DorciaMamaOlka
Tak nie chciał słyszeć,że nie chce zwolnieniaAj wspaniale!!! Mówiłam, że będzie wszystko dobrze!!! Mam nadzieję, że już na zwolnieniu??!!
AnetaManiak
No Twoje szczęście!!! Siedź w domu i odpoczywaj ile wlezie. A synek pewnie będzie zadowolony, że mama będzie cały czas w domu[emoji6][emoji6][emoji6]no to jednak CLO zadziałało jak powinno!!!Tak nie chciał słyszeć,że nie chce zwolnienia
Mój mąż już Mi marudzi o zwolnieniu lekarskim, ale Ja chcę iść dopiero jak zobaczę serduszko. Ostatnio nic Mi nie dało siedzenie w domu od początku ciąży więc teraz sobie to daruje.
DorciaMamaOlka
No teraz wakacje to Olek będzie szczęśliwy czasem warto postawić wszystko na jedną kartę,bo Wzięłam clo bez konsultacji z lekarzem i udało się jeszcze długa droga przede mnąNo Twoje szczęście!!! Siedź w domu i odpoczywaj ile wlezie. A synek pewnie będzie zadowolony, że mama będzie cały czas w domu[emoji6][emoji6][emoji6]no to jednak CLO zadziałało jak powinno!!!
Mój mąż już Mi marudzi o zwolnieniu lekarskim, ale Ja chcę iść dopiero jak zobaczę serduszko. Ostatnio nic Mi nie dało siedzenie w domu od początku ciąży więc teraz sobie to daruje.
alunia87
Też by mi się to clo przydało ,ale lekarz mi tego nie da chyba ,ze prywatnie [emoji53].No teraz wakacje to Olek będzie szczęśliwy czasem warto postawić wszystko na jedną kartę,bo Wzięłam clo bez konsultacji z lekarzem i udało się jeszcze długa droga przede mną
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Alunia a masz problemy z owulacją że piszesz że clo by się przydało? Czy tak tylko jako jakiś wspomagacz chciałaś?Też by mi się to clo przydało ,ale lekarz mi tego nie da chyba ,ze prywatnie [emoji53].
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom