reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
@AnetaManiak ze śluzu wynika ,ze dni płodne skończyły się 10 jak by nie liczyć to 11 dni po owulce był by pozytyw jutro @ zastuka do drzwi.Ból brzucha się nasila [emoji53] więc nie ma co liczyć na szczęśliwy traf.Od rana ogarniam mieszkanie, bo dziś moje imieniny i może ktoś wpadnie na ciasto i kawkę.W piątek urodziny ,ale już mówiłam M ,ze chce gdzieś jechać ,bo nie mam nastroju do świętowania.Inaczej sobie wyobrażałam swoje 30 urodziny [emoji34][emoji35].Tesciowie teraz w kółko o ciąży szwagierki gadają ,a jakoś nie czuję się na siłach ,żeby słuchać.Jeszcze teraz przyjeżdżają z Irlandii to się na słucham [emoji53] kiedy my,a wiadomo, ze to nic miłego.
Trzymam kciuki [emoji110]za twoją betę.Tylko się nie stresuj za dużo i odpoczywaj.Jak się czujesz?nic Cię nie boli?To wczesna ciąża i musi być dobrze [emoji38].Fajny ten twoj test pierwszy raz taki widzę na oczy.Pewnie w Polsce milion monet kosztuje taki
[emoji23].Psiaki widać, że się uwielbiaja na wzajem.Mój dziś miał niestrawność i panci zwymiotował wszędzie i dywan do prania [emoji23][emoji23].
@InezkaK trzymam kciuki za betę [emoji110]

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Alunia wiec wszystkiego najlepszego z tych dwóch okazji i jak najszybciej dwoch kresek na tescie i zdrowego dzidziusia [emoji182][emoji8]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz to chyba tylko ciałko żółte?? Czy zarodek już też?? To Ty też wcześnie się dowiedziałaś o ciąży skoro dopiero 5t2d. Ale napewno jest wszystko w porządku. Zobaczysz, ta wizyta Cię uspokoi. A jak tam objawy u Ciebie??

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam żadnych objawów :( cykle miałam po 24 dni i clo teraz zadziałało

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 chyba sobie daruje pogotowie. Chociaż Mój mąż marudzi że powinniśmy jechać. Ale to tylko malutki paluszek chyba się zrośnie.
Kochana jestem przekona o tym, że w tym roku pojawią się u Ciebie dwie kreseczki. I jeszcze przed dniem Matki w przyszłym roku będziesz tulić Swoje Maleństwo!!!
Jak teście przyjadą i zaczną gadać o ciąży szwagierki to powiedz w prost co jest grane co przeszliście i jak wam ciężko. Ja tak zawsze robie i to działa. Ludziom aż się głupio robi. A jak próbują gadać, że powinniśmy odpuścić to odpowiadam, że ten kto tego nie przeszedł nie wie jak to jest i nie powinien się na ten temat wypowiadać. I to nie patrz czy to rodzina czy to znajomi. Mów prosto z mostu. Niech Im się głupio zrobi. Bo tak to za każdym razem Ty obrywasz. A Oni muszą trochę pomyśleć zanim coś powiedzą. Nie mów tego po złości ale ze spokojem.

@DorciaMamaOlka brak objawów jeszcze o niczym nie znaczy. Zobacz Lenka też nie ma objawów a jak już wysoko w ciąży jest. Także bez nerwów. Tak jak Nusia napisała bo maleństwo wszysyko czuje a w tym czasie rozwija się serduszko!!!

@InezkaK taka już ze Mnie ciamajda[emoji12][emoji12][emoji12]jak o czymś myślę to nie patrzę co robię. Niby mam podzieloną uwagę ale nie zawsze. Czasami jestem za bardzo rostrzepana[emoji28][emoji28][emoji28]. @ się nie pojawiła mam nadzieję!!!

@Lenka232323 a jak tam u Ciebie?? Daj znać jak się czujesz.

@Zaaaneta a co z Tobą??? Już tyle czasu Ciebie u nas nie widziałam.

Hej.. Chciałam się z wami przywitać[emoji20]właśnie dziś dowiedziałam się że moje dziecko na wadę genetyczną[emoji20]niestety ale bez szans na normalne życie po porodzie o ile dożyje[emoji20]nie wiem czy jest tu ktoś po terminacji ale chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.. [emoji20]bardzo się boję.. jestem załamana, z jednej strony chciałabym jak najszybciej już być po a z drugiej.. To moje dziecko... A kolejne pytanie [emoji780] od kiedy mogę starać się o kolejne dziecko :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png

@Marika92 Kochana bardzo Mi przykro. Ale czy to już pewne tak na 100%??? Jeju nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujesz. Może jest jeszcze jakaś nadzieja?? Może się pomylili???

reklama
@Marika92 Kochana bardzo Mi przykro. Ale czy to już pewne tak na 100%??? Jeju nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujesz. Może jest jeszcze jakaś nadzieja?? Może się pomylili???

Robiłam badania genetyczne :( nie pomylili się.. 2 dni temu byłam na usg i jesy coraz gorzej :( czemu to tak boli :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png

Do góry