AnetaManiak
Fanka BB :)
Kuźwa chyba złamałam mały palec od nogi!!!! Pierdo.... futryna!!!!!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj współczuje bólu [emoji53], tyko uważaj na rentgen.Kuźwa chyba złamałam mały palec od nogi!!!! Pierdo.... futryna!!!!!!!!
Alunia wiec wszystkiego najlepszego z tych dwóch okazji i jak najszybciej dwoch kresek na tescie i zdrowego dzidziusia [emoji182][emoji8]@AnetaManiak ze śluzu wynika ,ze dni płodne skończyły się 10 jak by nie liczyć to 11 dni po owulce był by pozytyw jutro @ zastuka do drzwi.Ból brzucha się nasila [emoji53] więc nie ma co liczyć na szczęśliwy traf.Od rana ogarniam mieszkanie, bo dziś moje imieniny i może ktoś wpadnie na ciasto i kawkę.W piątek urodziny ,ale już mówiłam M ,ze chce gdzieś jechać ,bo nie mam nastroju do świętowania.Inaczej sobie wyobrażałam swoje 30 urodziny [emoji34][emoji35].Tesciowie teraz w kółko o ciąży szwagierki gadają ,a jakoś nie czuję się na siłach ,żeby słuchać.Jeszcze teraz przyjeżdżają z Irlandii to się na słucham [emoji53] kiedy my,a wiadomo, ze to nic miłego.
Trzymam kciuki [emoji110]za twoją betę.Tylko się nie stresuj za dużo i odpoczywaj.Jak się czujesz?nic Cię nie boli?To wczesna ciąża i musi być dobrze [emoji38].Fajny ten twoj test pierwszy raz taki widzę na oczy.Pewnie w Polsce milion monet kosztuje taki
[emoji23].Psiaki widać, że się uwielbiaja na wzajem.Mój dziś miał niestrawność i panci zwymiotował wszędzie i dywan do prania [emoji23][emoji23].
@InezkaK trzymam kciuki za betę [emoji110]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mam żadnych objawów cykle miałam po 24 dni i clo teraz zadziałałoTeraz to chyba tylko ciałko żółte?? Czy zarodek już też?? To Ty też wcześnie się dowiedziałaś o ciąży skoro dopiero 5t2d. Ale napewno jest wszystko w porządku. Zobaczysz, ta wizyta Cię uspokoi. A jak tam objawy u Ciebie??
Hej mamuska ty masz uwazac na siebie a nie łamać palce z radosci [emoji12]wspolczuje bólu [emoji20]Kuźwa chyba złamałam mały palec od nogi!!!! Pierdo.... futryna!!!!!!!!
Robiłam badania genetyczne nie pomylili się.. 2 dni temu byłam na usg i jesy coraz gorzej czemu to tak boli@Marika92 Kochana bardzo Mi przykro. Ale czy to już pewne tak na 100%??? Jeju nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co czujesz. Może jest jeszcze jakaś nadzieja?? Może się pomylili???