reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Jest ciąża :) jeden pecherzyk w macicy :) rokowania dobre i wszystko zgadza się z terminem om :) podwyższone są płytki krwi ale na to mam clexane :) serduszko jeszcze nie widoczne,ale jest pecherzyk zoltkowy :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Super, to teraz odpoczywaj, dbaj o Was i wszystko musi być dobrze :) :)

Hej.. Chciałam się z wami przywitać[emoji20]właśnie dziś dowiedziałam się że moje dziecko na wadę genetyczną[emoji20]niestety ale bez szans na normalne życie po porodzie o ile dożyje[emoji20]nie wiem czy jest tu ktoś po terminacji ale chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.. [emoji20]bardzo się boję.. jestem załamana, z jednej strony chciałabym jak najszybciej już być po a z drugiej.. To moje dziecko... A kolejne pytanie [emoji780] od kiedy mogę starać się o kolejne dziecko :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Kochana odpisalam ci odnosnie terminacji na innym watku a odnosnie staranek mi powiedziala moja gin 3 cykle i dzialac a inny lekarz byly ordynator gin-pol od razu !! 4 tyg na wygojenie i podpiac sie pod meza :)
Jeszcze raz cie sciskam i jestwm z toba bez wzgledu na decyzje serduszko ci podpowie co bedzie najlepsze :*

Jest ciąża :) jeden pecherzyk w macicy :) rokowania dobre i wszystko zgadza się z terminem om :) podwyższone są płytki krwi ale na to mam clexane :) serduszko jeszcze nie widoczne,ale jest pecherzyk zoltkowy :)

Aj wspaniale!!! Mówiłam, że będzie wszystko dobrze!!! Mam nadzieję, że już na zwolnieniu??!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak :) nie chciał słyszeć,że nie chce zwolnienia :)

No Twoje szczęście!!! Siedź w domu i odpoczywaj ile wlezie. A synek pewnie będzie zadowolony, że mama będzie cały czas w domu[emoji6][emoji6][emoji6]no to jednak CLO zadziałało jak powinno!!!
Mój mąż już Mi marudzi o zwolnieniu lekarskim, ale Ja chcę iść dopiero jak zobaczę serduszko. Ostatnio nic Mi nie dało siedzenie w domu od początku ciąży więc teraz sobie to daruje.

No Twoje szczęście!!! Siedź w domu i odpoczywaj ile wlezie. A synek pewnie będzie zadowolony, że mama będzie cały czas w domu[emoji6][emoji6][emoji6]no to jednak CLO zadziałało jak powinno!!!
Mój mąż już Mi marudzi o zwolnieniu lekarskim, ale Ja chcę iść dopiero jak zobaczę serduszko. Ostatnio nic Mi nie dało siedzenie w domu od początku ciąży więc teraz sobie to daruje.

No teraz wakacje to Olek będzie szczęśliwy :) czasem warto postawić wszystko na jedną kartę,bo Wzięłam clo bez konsultacji z lekarzem i udało się :) jeszcze długa droga przede mną :)

No teraz wakacje to Olek będzie szczęśliwy :) czasem warto postawić wszystko na jedną kartę,bo Wzięłam clo bez konsultacji z lekarzem i udało się :) jeszcze długa droga przede mną :)

Też by mi się to clo przydało ,ale lekarz mi tego nie da chyba ,ze prywatnie [emoji53].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry