reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Aneta tak pierwszy raz będę miała robione w piątek.
Uważaj na siebie ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.. Chciałam się z wami przywitać[emoji20]właśnie dziś dowiedziałam się że moje dziecko na wadę genetyczną[emoji20]niestety ale bez szans na normalne życie po porodzie o ile dożyje[emoji20]nie wiem czy jest tu ktoś po terminacji ale chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.. [emoji20]bardzo się boję.. jestem załamana, z jednej strony chciałabym jak najszybciej już być po a z drugiej.. To moje dziecko... A kolejne pytanie [emoji780] od kiedy mogę starać się o kolejne dziecko :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Hej Marika to straszne nawet nie potrafie sobie wyobrazic co czujesz [emoji25]bardzo mi przykro ...[emoji15]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka brak objawów jeszcze o niczym nie znaczy. Zobacz Lenka też nie ma objawów a jak już wysoko w ciąży jest. Także bez nerwów. Tak jak Nusia napisała bo maleństwo wszysyko czuje a w tym czasie rozwija się serduszko!!!

@InezkaK taka już ze Mnie ciamajda[emoji12][emoji12][emoji12]jak o czymś myślę to nie patrzę co robię. Niby mam podzieloną uwagę ale nie zawsze. Czasami jestem za bardzo rostrzepana[emoji28][emoji28][emoji28]. @ się nie pojawiła mam nadzieję!!!

@Lenka232323 a jak tam u Ciebie?? Daj znać jak się czujesz.

@Zaaaneta a co z Tobą??? Już tyle czasu Ciebie u nas nie widziałam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@Anetka narazie @ nie ma ...wczoraj mnie troche mdliło dzisiaj piersi jakby pełniejsze ale nie bolesne , troszke boli mnie podbrzusze i ogolnie czuje się kiepsko ale to efekt nocek i nyc moze zblizajacej się @ [emoji12]

Robiłam badania genetyczne :( nie pomylili się.. 2 dni temu byłam na usg i jesy coraz gorzej :( czemu to tak boli :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Jeju Kochana musisz być silna. Wiem łatwo się mówi. Wypłacz się. Wykrzycz na cały Świat!!! Tulę Ciebie mocno do serduszka!!! Wiesz, że cuda się zdarzają. Boziu mam nadzieję, że u Ciebie taki cud się zdarzy!!!

@Anetka narazie @ nie ma ...wczoraj mnie troche mdliło dzisiaj piersi jakby pełniejsze ale nie bolesne , troszke boli mnie podbrzusze i ogolnie czuje się kiepsko ale to efekt nocek i nyc moze zblizajacej się @ [emoji12]

Mdli, pełne piersi i bóle podbrzusza. Oj Kochana mi to wygląda na coś całkiem całkiem innego niż zmęczenie po nockach. Coś Mnie się wydaje, że to taka maluteńka fasolka powoduje!!!

@Marika92 bardzo mi przykro... Nie wiem co to za wada została u Was wykryta, ale przeżyliśmy z mężem to samo-u nas również pojawiła się wada genetyczna. Z mojej strony mogę powiedzieć że polecałabym wybrać się do poradni genetycznej, zbadać Wasze kariotypy żeby ocenić czy jest ryzyko powtórki w kolejnej ciąży.
Z samą terminacją nie pomogę, bo my się zdecydowaliśmy donosić ciążę jak długo się da, mimo wszystko wciąż mieliśmy nadzieję na cud.
Na pocieszenie mogę powiedzieć jeszcze, żebyś pamiętała, że w następnej ciąży wcale nie musi być powtórki! Ja urodziłam zdrową córkę i teraz jestem w kolejnej ciąży i wszystko wskazuje na to, że syn też będzie zdrowy.

reklama
Do góry