reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Aneta tak pierwszy raz będę miała robione w piątek.
Uważaj na siebie ;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.. Chciałam się z wami przywitać[emoji20]właśnie dziś dowiedziałam się że moje dziecko na wadę genetyczną[emoji20]niestety ale bez szans na normalne życie po porodzie o ile dożyje[emoji20]nie wiem czy jest tu ktoś po terminacji ale chciałam się dowiedzieć czegoś więcej na ten temat.. [emoji20]bardzo się boję.. jestem załamana, z jednej strony chciałabym jak najszybciej już być po a z drugiej.. To moje dziecko... A kolejne pytanie [emoji780] od kiedy mogę starać się o kolejne dziecko :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Hej Marika to straszne nawet nie potrafie sobie wyobrazic co czujesz [emoji25]bardzo mi przykro ...[emoji15]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

@DorciaMamaOlka brak objawów jeszcze o niczym nie znaczy. Zobacz Lenka też nie ma objawów a jak już wysoko w ciąży jest. Także bez nerwów. Tak jak Nusia napisała bo maleństwo wszysyko czuje a w tym czasie rozwija się serduszko!!!

@InezkaK taka już ze Mnie ciamajda[emoji12][emoji12][emoji12]jak o czymś myślę to nie patrzę co robię. Niby mam podzieloną uwagę ale nie zawsze. Czasami jestem za bardzo rostrzepana[emoji28][emoji28][emoji28]. @ się nie pojawiła mam nadzieję!!!

@Lenka232323 a jak tam u Ciebie?? Daj znać jak się czujesz.

@Zaaaneta a co z Tobą??? Już tyle czasu Ciebie u nas nie widziałam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
@Anetka narazie @ nie ma ...wczoraj mnie troche mdliło dzisiaj piersi jakby pełniejsze ale nie bolesne , troszke boli mnie podbrzusze i ogolnie czuje się kiepsko ale to efekt nocek i nyc moze zblizajacej się @ [emoji12]

Robiłam badania genetyczne :( nie pomylili się.. 2 dni temu byłam na usg i jesy coraz gorzej :( czemu to tak boli :(

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Jeju Kochana musisz być silna. Wiem łatwo się mówi. Wypłacz się. Wykrzycz na cały Świat!!! Tulę Ciebie mocno do serduszka!!! Wiesz, że cuda się zdarzają. Boziu mam nadzieję, że u Ciebie taki cud się zdarzy!!!

@Anetka narazie @ nie ma ...wczoraj mnie troche mdliło dzisiaj piersi jakby pełniejsze ale nie bolesne , troszke boli mnie podbrzusze i ogolnie czuje się kiepsko ale to efekt nocek i nyc moze zblizajacej się @ [emoji12]

Mdli, pełne piersi i bóle podbrzusza. Oj Kochana mi to wygląda na coś całkiem całkiem innego niż zmęczenie po nockach. Coś Mnie się wydaje, że to taka maluteńka fasolka powoduje!!!

@Marika92 bardzo mi przykro... Nie wiem co to za wada została u Was wykryta, ale przeżyliśmy z mężem to samo-u nas również pojawiła się wada genetyczna. Z mojej strony mogę powiedzieć że polecałabym wybrać się do poradni genetycznej, zbadać Wasze kariotypy żeby ocenić czy jest ryzyko powtórki w kolejnej ciąży.
Z samą terminacją nie pomogę, bo my się zdecydowaliśmy donosić ciążę jak długo się da, mimo wszystko wciąż mieliśmy nadzieję na cud.
Na pocieszenie mogę powiedzieć jeszcze, żebyś pamiętała, że w następnej ciąży wcale nie musi być powtórki! Ja urodziłam zdrową córkę i teraz jestem w kolejnej ciąży i wszystko wskazuje na to, że syn też będzie zdrowy.

reklama
Do góry