reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

@AnetaManiak naprawdę masz super lekarza [emoji4] czekam na wynik a napewno będzie dobry, szkoda Twojego paluszka współczuję bolu.. jeśli będzie bardzo bolało jedź na pogotowie

@alunia87 do puki @ nie przyszła jest nadzieja, ale wiem ze to się czuje.. Może porozmawiajcie z treściami powiedzcie jak ciężka jest dla Was ta sytuacja, może zrozumieją i przestaną mówić wkolko..
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji8]
@DorciaMamaOlka cieszę się że z ciąża wszystko dobrze [emoji4] na następnej wizycie usłyszysz już serduszko [emoji4] i czekamy na zdjęcie [emoji4]
@Marika92 bardzo mi przykro.. [emoji17]

Ja wstałam po noce, byliśmy na zakupach, obiad i teraz odpoczynek. Boję się jutrzejszej wizyty [emoji4] ale jak trzeba to trzeba [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ alunia87 widzialam w necie ze mozna odkupić od kogos clo ;)piszą tez że z clo łatwiej zajść [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Też widziałam im mnie to trochę kusi [emoji48].Tyle ,ze mąż mnie opiernicza,bo to na receptę.Niestety mój lekarz nie jest przychylny i prędzej mnie zrąbie niż coś przepisze. Dopiero od czerwca dał mi zielone światło na starania.Wydaje mi się, ze warto spróbować.
@AnetaManiak naprawdę masz super lekarza [emoji4] czekam na wynik a napewno będzie dobry, szkoda Twojego paluszka współczuję bolu.. jeśli będzie bardzo bolało jedź na pogotowie

@alunia87 do puki @ nie przyszła jest nadzieja, ale wiem ze to się czuje.. Może porozmawiajcie z treściami powiedzcie jak ciężka jest dla Was ta sytuacja, może zrozumieją i przestaną mówić wkolko..
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji8]
@DorciaMamaOlka cieszę się że z ciąża wszystko dobrze [emoji4] na następnej wizycie usłyszysz już serduszko [emoji4] i czekamy na zdjęcie [emoji4]
@Marika92 bardzo mi przykro.. [emoji17]

Ja wstałam po noce, byliśmy na zakupach, obiad i teraz odpoczynek. Boję się jutrzejszej wizyty [emoji4] ale jak trzeba to trzeba [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx rozmowa z treściami nic nie da [emoji53],oni teraz na stare lata żyją życiem dzieci i to są ich tematy do rozmow.Teściowa nic nie wie o mojej stracie,bo niestety przy każdej rozmowie by poruszała ten temat.Narazie obrałam taktykę unikania ich.
Małpa na pewno się pojawi w 28 dc był by cień.Już nie mówiąc ze już 2kg na plusie ,a u mnie to standard.
Też kiedyś pracowałam na nocki tyle ,że same przez 3 lata. W takim dużym centrum logistycznym.Zawsze później źle się czułam choćbym nie wiem ile spała. Glowa tak mnie bolała jak bym wiecznie na kacu była. Chociaż swoją pracę nawet lubiłam i wspominam z łezką w oku.Organizm też dobrze nie funkcjonuje przy takich zmianach morfologia kiepska.

@alunia87 Mi zostały 4tabletki [emoji6][emoji6][emoji6]powiem Ci szczerze, że Ja bym pewnie zaryzykowała. Fakt jest ryzyko. Bo może się Torbiel utworzyć. Widzisz Dorcia zaryzykowała i się udało. Ja też to brałam tylko, że pod kontrolą lekarza a cysta i tak się pojawiła. Ale żeby nie było Ja do złego nie namawiam.

@xxEwelaxx to się zgadza, Mój lekarz to taki z prawdziwego zdarzenia[emoji6][emoji6][emoji6]a Ty Mi się nie denerwuj tą jutrzejszą wizytą. W końcu będziesz wiedziała na czym stoisz!!! Pamiętaj jestem z Tobą!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, dziś M wyjechł w delegację, wraca jutro. Mloda chyba podświadomie przezywała brak taty, bo dopiero zasnęła.
I tak na początek:
@ALUNIA najlepszego z okazji imienin, jak najszybciej dwóch wspaniałych kresek.
@Aneta jeszcze @nie przyszła, chyba nigdy tak bardzovna nią nie czekałam Mam nadzieję, że z palcem lepiej. Trzymam kciuki za bete.
@Inezka zdrowia dla córci
@Millo Tobie też dużo zdrówka
@Dorcia super, teraz już musi być dobrze
@Marika :(:(:(

Ostatnio pisałam, że córka kuzynki ma termin na styczeń i miałam przez to doła. Dziś się dowiedziałam że serduszko dzidzi stanęło. Nie życzyłam jej źle, po prostu mi było przykro, a teraz mam jakieś dziwne wyrzuty sumienia.

@alunia87 Mi zostały 4tabletki [emoji6][emoji6][emoji6]powiem Ci szczerze, że Ja bym pewnie zaryzykowała. Fakt jest ryzyko. Bo może się Torbiel utworzyć. Widzisz Dorcia zaryzykowała i się udało. Ja też to brałam tylko, że pod kontrolą lekarza a cysta i tak się pojawiła. Ale żeby nie było Ja do złego nie namawiam.

@xxEwelaxx to się zgadza, Mój lekarz to taki z prawdziwego zdarzenia[emoji6][emoji6][emoji6]a Ty Mi się nie denerwuj tą jutrzejszą wizytą. W końcu będziesz wiedziała na czym stoisz!!! Pamiętaj jestem z Tobą!!!

Jak się to stosuje?Wiem tylko ,ze w dni płodne i milion efektów ubocznych może wystąpić.Ile wziełaś tych tabletek?
Wiem ,że dla dwóch kresek warto zaryzykować.Chyba gdzieś odkupie na necie.

@aga_agi no co Ty, toć to nie Twoja wina!!! Owszem bywamy "zazdrosne" jak się dowiadujemy o szczęściu innych, ale to nie jest tego typu zazdrość. Nie wolno Tobie tak myśleć!!!!!!!! Nigdy bym Ciebie nie podejrzewała o to, że życzysz komuś źle. Sama dobrze wiesz jaki los potrafi być okrutny.

@alunia87 a nie sadzisz, że jakby się dowiedzieli. To to by im trochę "języki skróciło".

@aga_agi to nie twoja wina, ze kuzynka poroniła.Też bym się czuła jak ty gdyby osoba z mojego otoczenia miała termin wtedy co ja.Jej dziecko było porostu chore.Człowiek nie jest wolny od takich uczuć.

reklama
Niby wiem ale jakoś dziwnie mi było.
@ALUNIA może to, że gadają o tamtej ciąży w kółko jest spowodowane tym, że nie wiedzą o Waszej stracie. Jakbyście powiedzieli może byłoby więcej taktu z ich strony.

Do góry