reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@AnetaManiak naprawdę masz super lekarza [emoji4] czekam na wynik a napewno będzie dobry, szkoda Twojego paluszka współczuję bolu.. jeśli będzie bardzo bolało jedź na pogotowie

@alunia87 do puki @ nie przyszła jest nadzieja, ale wiem ze to się czuje.. Może porozmawiajcie z treściami powiedzcie jak ciężka jest dla Was ta sytuacja, może zrozumieją i przestaną mówić wkolko..
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji8]
@DorciaMamaOlka cieszę się że z ciąża wszystko dobrze [emoji4] na następnej wizycie usłyszysz już serduszko [emoji4] i czekamy na zdjęcie [emoji4]
@Marika92 bardzo mi przykro.. [emoji17]

Ja wstałam po noce, byliśmy na zakupach, obiad i teraz odpoczynek. Boję się jutrzejszej wizyty [emoji4] ale jak trzeba to trzeba [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ alunia87 widzialam w necie ze mozna odkupić od kogos clo ;)piszą tez że z clo łatwiej zajść [emoji12]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Też widziałam im mnie to trochę kusi [emoji48].Tyle ,ze mąż mnie opiernicza,bo to na receptę.Niestety mój lekarz nie jest przychylny i prędzej mnie zrąbie niż coś przepisze. Dopiero od czerwca dał mi zielone światło na starania.Wydaje mi się, ze warto spróbować.
@AnetaManiak naprawdę masz super lekarza [emoji4] czekam na wynik a napewno będzie dobry, szkoda Twojego paluszka współczuję bolu.. jeśli będzie bardzo bolało jedź na pogotowie

@alunia87 do puki @ nie przyszła jest nadzieja, ale wiem ze to się czuje.. Może porozmawiajcie z treściami powiedzcie jak ciężka jest dla Was ta sytuacja, może zrozumieją i przestaną mówić wkolko..
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji8]
@DorciaMamaOlka cieszę się że z ciąża wszystko dobrze [emoji4] na następnej wizycie usłyszysz już serduszko [emoji4] i czekamy na zdjęcie [emoji4]
@Marika92 bardzo mi przykro.. [emoji17]

Ja wstałam po noce, byliśmy na zakupach, obiad i teraz odpoczynek. Boję się jutrzejszej wizyty [emoji4] ale jak trzeba to trzeba [emoji4]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@xxEwelaxx rozmowa z treściami nic nie da [emoji53],oni teraz na stare lata żyją życiem dzieci i to są ich tematy do rozmow.Teściowa nic nie wie o mojej stracie,bo niestety przy każdej rozmowie by poruszała ten temat.Narazie obrałam taktykę unikania ich.
Małpa na pewno się pojawi w 28 dc był by cień.Już nie mówiąc ze już 2kg na plusie ,a u mnie to standard.
Też kiedyś pracowałam na nocki tyle ,że same przez 3 lata. W takim dużym centrum logistycznym.Zawsze później źle się czułam choćbym nie wiem ile spała. Glowa tak mnie bolała jak bym wiecznie na kacu była. Chociaż swoją pracę nawet lubiłam i wspominam z łezką w oku.Organizm też dobrze nie funkcjonuje przy takich zmianach morfologia kiepska.

@alunia87 Mi zostały 4tabletki [emoji6][emoji6][emoji6]powiem Ci szczerze, że Ja bym pewnie zaryzykowała. Fakt jest ryzyko. Bo może się Torbiel utworzyć. Widzisz Dorcia zaryzykowała i się udało. Ja też to brałam tylko, że pod kontrolą lekarza a cysta i tak się pojawiła. Ale żeby nie było Ja do złego nie namawiam.

@xxEwelaxx to się zgadza, Mój lekarz to taki z prawdziwego zdarzenia[emoji6][emoji6][emoji6]a Ty Mi się nie denerwuj tą jutrzejszą wizytą. W końcu będziesz wiedziała na czym stoisz!!! Pamiętaj jestem z Tobą!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, dziś M wyjechł w delegację, wraca jutro. Mloda chyba podświadomie przezywała brak taty, bo dopiero zasnęła.
I tak na początek:
@ALUNIA najlepszego z okazji imienin, jak najszybciej dwóch wspaniałych kresek.
@Aneta jeszcze @nie przyszła, chyba nigdy tak bardzovna nią nie czekałam Mam nadzieję, że z palcem lepiej. Trzymam kciuki za bete.
@Inezka zdrowia dla córci
@Millo Tobie też dużo zdrówka
@Dorcia super, teraz już musi być dobrze
@Marika :(:(:(

Ostatnio pisałam, że córka kuzynki ma termin na styczeń i miałam przez to doła. Dziś się dowiedziałam że serduszko dzidzi stanęło. Nie życzyłam jej źle, po prostu mi było przykro, a teraz mam jakieś dziwne wyrzuty sumienia.

@alunia87 Mi zostały 4tabletki [emoji6][emoji6][emoji6]powiem Ci szczerze, że Ja bym pewnie zaryzykowała. Fakt jest ryzyko. Bo może się Torbiel utworzyć. Widzisz Dorcia zaryzykowała i się udało. Ja też to brałam tylko, że pod kontrolą lekarza a cysta i tak się pojawiła. Ale żeby nie było Ja do złego nie namawiam.

@xxEwelaxx to się zgadza, Mój lekarz to taki z prawdziwego zdarzenia[emoji6][emoji6][emoji6]a Ty Mi się nie denerwuj tą jutrzejszą wizytą. W końcu będziesz wiedziała na czym stoisz!!! Pamiętaj jestem z Tobą!!!

Jak się to stosuje?Wiem tylko ,ze w dni płodne i milion efektów ubocznych może wystąpić.Ile wziełaś tych tabletek?
Wiem ,że dla dwóch kresek warto zaryzykować.Chyba gdzieś odkupie na necie.

@aga_agi no co Ty, toć to nie Twoja wina!!! Owszem bywamy "zazdrosne" jak się dowiadujemy o szczęściu innych, ale to nie jest tego typu zazdrość. Nie wolno Tobie tak myśleć!!!!!!!! Nigdy bym Ciebie nie podejrzewała o to, że życzysz komuś źle. Sama dobrze wiesz jaki los potrafi być okrutny.

@alunia87 a nie sadzisz, że jakby się dowiedzieli. To to by im trochę "języki skróciło".

@aga_agi to nie twoja wina, ze kuzynka poroniła.Też bym się czuła jak ty gdyby osoba z mojego otoczenia miała termin wtedy co ja.Jej dziecko było porostu chore.Człowiek nie jest wolny od takich uczuć.

reklama
Niby wiem ale jakoś dziwnie mi było.
@ALUNIA może to, że gadają o tamtej ciąży w kółko jest spowodowane tym, że nie wiedzą o Waszej stracie. Jakbyście powiedzieli może byłoby więcej taktu z ich strony.

Do góry