××Ewela××
Fanka BB :)
@AnetaManiak naprawdę masz super lekarza [emoji4] czekam na wynik a napewno będzie dobry, szkoda Twojego paluszka współczuję bolu.. jeśli będzie bardzo bolało jedź na pogotowie
@alunia87 do puki @ nie przyszła jest nadzieja, ale wiem ze to się czuje.. Może porozmawiajcie z treściami powiedzcie jak ciężka jest dla Was ta sytuacja, może zrozumieją i przestaną mówić wkolko..
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji8]
@DorciaMamaOlka cieszę się że z ciąża wszystko dobrze [emoji4] na następnej wizycie usłyszysz już serduszko [emoji4] i czekamy na zdjęcie [emoji4]
@Marika92 bardzo mi przykro.. [emoji17]
Ja wstałam po noce, byliśmy na zakupach, obiad i teraz odpoczynek. Boję się jutrzejszej wizyty [emoji4] ale jak trzeba to trzeba [emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
@alunia87 do puki @ nie przyszła jest nadzieja, ale wiem ze to się czuje.. Może porozmawiajcie z treściami powiedzcie jak ciężka jest dla Was ta sytuacja, może zrozumieją i przestaną mówić wkolko..
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji8]
@DorciaMamaOlka cieszę się że z ciąża wszystko dobrze [emoji4] na następnej wizycie usłyszysz już serduszko [emoji4] i czekamy na zdjęcie [emoji4]
@Marika92 bardzo mi przykro.. [emoji17]
Ja wstałam po noce, byliśmy na zakupach, obiad i teraz odpoczynek. Boję się jutrzejszej wizyty [emoji4] ale jak trzeba to trzeba [emoji4]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom