reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

@aga_agi smutna sprawa z tą kuzynką.. Ale tak jak dziewczyny piszą-przecież to nie Twoja wina, takie rzeczy po prostu się zdarzają i wiadomo że nie życzyłaś im źle!

@alunia87 clo nie bierze się w dni płodne! Tylko na początku cyklu przez 5 dni (zaczyna się od 3-5, w zależności od ) dc. Ja bym się bała zaryzykować sama, bez monitoringu, ale może to też kwestia tego że ja wiem jak mój organizm zareagował na kurację clo (torbiel ponad 5cm, mimo że podobnie jak Aneta brałam 3 cykle pod kontrolą lekarza). A skoro chcesz zaryzykować na własną rękę to może chociaż nie rezygnuj z monitoringu? Tylko umów się do gina żeby mieć oko na pęcherzyki i to czy i jak rosną?

Ostatnia edycja:
reklama
@aga_agi smutna sprawa z tą kuzynką.. Ale tak jak dziewczyny piszą-przecież to nie Twoja wina, takie rzeczy po prostu się zdarzają i wiadomo że nie życzyłaś im źle!

@alunia87 clo nie bierze się w dni płodne! Tylko na początku cyklu przez 5 dni (zaczyna się od 3-5, w zależności od ) dc. Ja bym się bała zaryzykować sama, bez monitoringu, ale może to też kwestia tego że ja wiem jak mój organizm zareagował na kurację clo (torbiel ponad 5cm, mimo że podobnie jak Aneta brałam 3 cykle pod kontrolą lekarza). A skoro chcesz zaryzykować na własną rękę to może chociaż nie rezygnuj z monitoringu? Tylko umów się do gina żeby mieć oko na pęcherzyki i to czy i jak rosną?
U mnie nie ma szans na monitoring gin raz w tygodniu przyjmuje.W tym cyklu już i tak nie zdążę[emoji53].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Jest przyrost i to bardzo ładny[emoji3][emoji3][emoji3]wynik ponad 30 [emoji1][emoji1][emoji1]w następny piątek o 8 mam wizytę[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana super :) teraz do przodu :D a mnie wieczorem tak bolał brzuch,że już w głowie miałam czarny scenariusz :/ ten ból był straszny :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana super :) teraz do przodu :D a mnie wieczorem tak bolał brzuch,że już w głowie miałam czarny scenariusz :/ ten ból był straszny :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia Ja myślę, że to od stresu. Jednak się denerwowałaś przed wizytą. A jak dzisiaj??? Może bierz tak dla pewności magnez.

@InezkaK jak tam Twój wynik???

@DorciaMamaOlka jedź i wypoczywaj.

@justys0702 jak się czujesz??

@alunia87 ale ten monitoring nie musi być co do dnia. Chodzi o to żeby sprawdzić czy Ci się aby na pewno Torbiel nie utworzyła.

@90_natka a co tam u Ciebie słychać??

@xxEwelaxx trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Będzie wszystko dobrze i pamiętaj jestem z Tobą!!!!

@aga_agi a kiedy @ powinna przyjść???

@mfifi04 pewnie zestresowana przed jutrzejszym zabiegiem?? Trzymamy za Ciebie kciuki!!!

@Nusia123 mam nadzieję że @ się nie pojawiła!!!

Coś dużo dziewczyn ucichło

reklama
Do góry