DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Każdej z Was dziękuję z całego serca
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wiadomości, ciesz się, cieszJuż dziś mi chciał dac,ale nie wzięłam enometrium 18,macica powiększona więc to prawda,że będzie ciąża zastrzyki na ryczałt,dupek,magnez,acard,Wit d3 i kwas zwiększona dawka uwaga!!! Nie mam torbieli,ani krwiaka rokowania dobre mam się cieszyć ciąża
Ja w listopadzie miałam zabieg w 11tc, też puste jajo. Zaczęliśmy starania odrazu(Tak mi doradzał lekarz który robił zabieg), udało się w 3 cyklu...Ja tez mialam ale mialam zabieg w sobote bo byl to 8 tydzien ale bym chciala zaczac sie starac o kolejnego dzidziusia ale zaczynam sie troche bac ze to sie powtorzy
Gratuluję Kochana, rośnijcie zdrowo [emoji173]Już dziś mi chciał dac,ale nie wzięłam enometrium 18,macica powiększona więc to prawda,że będzie ciąża zastrzyki na ryczałt,dupek,magnez,acard,Wit d3 i kwas zwiększona dawka uwaga!!! Nie mam torbieli,ani krwiaka rokowania dobre mam się cieszyć ciąża