reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Witam Dziewczyny!!!

@xxEwelaxx zobacz Dorcia też myślała, że przyjdzie @ i się nie pojawiła za to dwie kreseczki. Wiem, że łatwo pisać i pewnie Ja Też będę wątpić, ale będę próbować Ciebie podnosić na duchu tak długo aż Mi się uda albo napiszesz Mi "weź Ty Kobieto się ode Mnie odwal"[emoji12][emoji12][emoji12]

@xssenia jak się czujesz?? Byłaś już na wizycie serduszkowej??

@InezkaK daj znać co tam u Ciebie. Bo już dosłownie śnie o tym forum po nocach[emoji12][emoji12][emoji12]

A Ja od wczoraj mam śluz płodny i to konkretnie dużo, do tego bule podbrzusza. Ten zastrzyk znów Mi zamotał wszystko jak w cyklu w którym się udało. W weekend też bolał Mnie brzuch. A dzisiaj temperatura podskoczyła. Tylko martwi Mnie ten ciągnący brzuch mam wrażenie, że coś jest nie tak.

Miłego Dzionka Życzę Wam Dziewczyny i oby więcej takich pozytywnych nowin w tym Maju!!! Dorcia przetarła szlaki to teraz reszty kolej[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Dziewczyny!!!

@xxEwelaxx zobacz Dorcia też myślała, że przyjdzie @ i się nie pojawiła za to dwie kreseczki. Wiem, że łatwo pisać i pewnie Ja Też będę wątpić, ale będę próbować Ciebie podnosić na duchu tak długo aż Mi się uda albo napiszesz Mi "weź Ty Kobieto się ode Mnie odwal"[emoji12][emoji12][emoji12]

@InezkaK daj znać co tam u Ciebie. Bo już dosłownie śnie o tym forum po nocach[emoji12][emoji12][emoji12]

A Ja od wczoraj mam śluz płodny i to konkretnie dużo, do tego bule podbrzusza. Ten zastrzyk znów Mi zamotał wszystko jak w cyklu w którym się udało. W weekend też bolał Mnie brzuch. A dzisiaj temperatura podskoczyła. Tylko martwi Mnie ten ciągnący brzuch mam wrażenie, że coś jest nie tak.

Miłego Dzionka Życzę Wam Dziewczyny i oby więcej takich pozytywnych nowin w tym Maju!!! Dorcia przetarła szlaki to teraz reszty kolej[emoji6][emoji6][emoji6]

Hej Anetka bylam rano zrobic bete i ide po wynik za dobrą godzinke no i mam wizyte na 12.15 zobaczymy co będzie. ... Moja glowa o niczym nie mysli od wczoraj za przeproszeniem" jestem posrana" [emoji47]tak sie boję. .. Jak wyjdę od niego to dam wam znać. [emoji20]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Anetka bylam rano zrobic bete i ide po wynik za dobrą godzinke no i mam wizyte na 12.15 zobaczymy co będzie. ... Moja glowa o niczym nie mysli od wczoraj za przeproszeniem" jestem posrana" [emoji47]tak sie boję. .. Jak wyjdę od niego to dam wam znać. [emoji20]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Musi być dobrze. Trzymam za Ciebie kciuki i czekam z niecierpliwością. [emoji10][emoji10][emoji10]

Witam Dziewczyny!!!

Anetka byłam na wizycie, serduszko jak dzwon :) a samopoczucie ciężko.. bardzo źle znoszę objawy ciązy, ale staram się z tym walczyć... zmęczenie, mdłości, wymioty a od wczoraj doszla zgaga... jedyne co w tej chwili przechodzi przez gardlo to płatki z mlekiem, tak wiec czy sniadanie czy obiad czy kolacja, nie wazne :D ale koczymy 8 tydzien wiec jest super :)

jedyne co mnie dobija to komentarze ludzi... ostatnio koleżanka (notabene w zaawansowanej bezproblemowej ciąży) stwierdziła że jem zbyt dużo leków i że jak tam mogę robić... tylko ze ja tego losu nie wybrałam... nie moją decyzją była ciąża na sterydach, heparynach i kolosalnych dawkach hormonów... nie ja decydowałam o tym ze musze sie oszczędzać i leżeć w domu, z dala od konaktu z ludzmi... ja też chciałabym chodzić do pracy, uprawiać w ciąży sport bo zawsze marzyłam o takiej ciąży (uwielbiam siłownie i zajecia fitness...), a jedyne o czym chciałabym pamiętać to żeby zażyć kwas foliowy... ale niektórzy tego nie rozumieją... zwłaszcza kobiety które nie doświadczyły w życiu nic złego. ulżyło mi :)

Inezka trzymam kciuki, oby to był kropeczek, bo lutówki 2018 juz czekają :)

Anetka nie skupiaj się na bólu brzucha tylko małża w obroty i działacie :) przesyłam moc fluidków, mają byc 2 kreseczki :)

[emoji34][emoji34][emoji34] nienawidzę słownika w telefonie i pisać długimi pazurami toć to byk za bykiem robię[emoji22][emoji22][emoji22]

U mnie też zmienia wyrazy[emoji23][emoji23][emoji23].Też wczoraj zobaczyłam nadmiar śluzu.Dziś pewnie owulacja [emoji3],oby zaczekała do wieczora [emoji1].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@xssenia nie przejmuj się takimi głupimi małpami. Życzę jej zdrowego dzidziusia oczywiście, ale nie może drugiej kobiecie w ciąży gadać takich rzeczy!!! Ty walczysz o to maleństwo żeby pojawiło się na świecie, Ona zapewne robiła by to samo jakby była na Twoim miejscu. Dla Mnie i pewnie dla nas wszystkich jesteś dzielna i już!!! [emoji10][emoji10][emoji10]

Do góry