DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Tak dziewczynki teraz już z górki
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak się cieszę kochanaKażdej z Was dziękuję z całego serca
Hej Anetka bylam rano zrobic bete i ide po wynik za dobrą godzinke no i mam wizyte na 12.15 zobaczymy co będzie. ... Moja glowa o niczym nie mysli od wczoraj za przeproszeniem" jestem posrana" [emoji47]tak sie boję. .. Jak wyjdę od niego to dam wam znać. [emoji20]Witam Dziewczyny!!!
@xxEwelaxx zobacz Dorcia też myślała, że przyjdzie @ i się nie pojawiła za to dwie kreseczki. Wiem, że łatwo pisać i pewnie Ja Też będę wątpić, ale będę próbować Ciebie podnosić na duchu tak długo aż Mi się uda albo napiszesz Mi "weź Ty Kobieto się ode Mnie odwal"[emoji12][emoji12][emoji12]
@xssenia jak się czujesz?? Byłaś już na wizycie serduszkowej??
@InezkaK daj znać co tam u Ciebie. Bo już dosłownie śnie o tym forum po nocach[emoji12][emoji12][emoji12]
A Ja od wczoraj mam śluz płodny i to konkretnie dużo, do tego bule podbrzusza. Ten zastrzyk znów Mi zamotał wszystko jak w cyklu w którym się udało. W weekend też bolał Mnie brzuch. A dzisiaj temperatura podskoczyła. Tylko martwi Mnie ten ciągnący brzuch mam wrażenie, że coś jest nie tak.
Miłego Dzionka Życzę Wam Dziewczyny i oby więcej takich pozytywnych nowin w tym Maju!!! Dorcia przetarła szlaki to teraz reszty kolej[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Musi być dobrze. Trzymam za Ciebie kciuki i czekam z niecierpliwością. [emoji10][emoji10][emoji10]Hej Anetka bylam rano zrobic bete i ide po wynik za dobrą godzinke no i mam wizyte na 12.15 zobaczymy co będzie. ... Moja glowa o niczym nie mysli od wczoraj za przeproszeniem" jestem posrana" [emoji47]tak sie boję. .. Jak wyjdę od niego to dam wam znać. [emoji20]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Anetka byłam na wizycie, serduszko jak dzwon a samopoczucie ciężko.. bardzo źle znoszę objawy ciązy, ale staram się z tym walczyć... zmęczenie, mdłości, wymioty a od wczoraj doszla zgaga... jedyne co w tej chwili przechodzi przez gardlo to płatki z mlekiem, tak wiec czy sniadanie czy obiad czy kolacja, nie wazne ale koczymy 8 tydzien wiec jest superWitam Dziewczyny!!!
@xxEwelaxx zobacz Dorcia też myślała, że przyjdzie @ i się nie pojawiła za to dwie kreseczki. Wiem, że łatwo pisać i pewnie Ja Też będę wątpić, ale będę próbować Ciebie podnosić na duchu tak długo aż Mi się uda albo napiszesz Mi "weź Ty Kobieto się ode Mnie odwal"[emoji12][emoji12][emoji12]
@xssenia jak się czujesz?? Byłaś już na wizycie serduszkowej??
@InezkaK daj znać co tam u Ciebie. Bo już dosłownie śnie o tym forum po nocach[emoji12][emoji12][emoji12]
A Ja od wczoraj mam śluz płodny i to konkretnie dużo, do tego bule podbrzusza. Ten zastrzyk znów Mi zamotał wszystko jak w cyklu w którym się udało. W weekend też bolał Mnie brzuch. A dzisiaj temperatura podskoczyła. Tylko martwi Mnie ten ciągnący brzuch mam wrażenie, że coś jest nie tak.
Miłego Dzionka Życzę Wam Dziewczyny i oby więcej takich pozytywnych nowin w tym Maju!!! Dorcia przetarła szlaki to teraz reszty kolej[emoji6][emoji6][emoji6]
U mnie też zmienia wyrazy[emoji23][emoji23][emoji23].Też wczoraj zobaczyłam nadmiar śluzu.Dziś pewnie owulacja [emoji3],oby zaczekała do wieczora [emoji1].[emoji34][emoji34][emoji34] nienawidzę słownika w telefonie i pisać długimi pazurami toć to byk za bykiem robię[emoji22][emoji22][emoji22]