reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Witam Dziewczyny!!!

@xxEwelaxx zobacz Dorcia też myślała, że przyjdzie @ i się nie pojawiła za to dwie kreseczki. Wiem, że łatwo pisać i pewnie Ja Też będę wątpić, ale będę próbować Ciebie podnosić na duchu tak długo aż Mi się uda albo napiszesz Mi "weź Ty Kobieto się ode Mnie odwal"[emoji12][emoji12][emoji12]

@xssenia jak się czujesz?? Byłaś już na wizycie serduszkowej??

@InezkaK daj znać co tam u Ciebie. Bo już dosłownie śnie o tym forum po nocach[emoji12][emoji12][emoji12]

A Ja od wczoraj mam śluz płodny i to konkretnie dużo, do tego bule podbrzusza. Ten zastrzyk znów Mi zamotał wszystko jak w cyklu w którym się udało. W weekend też bolał Mnie brzuch. A dzisiaj temperatura podskoczyła. Tylko martwi Mnie ten ciągnący brzuch mam wrażenie, że coś jest nie tak.

Miłego Dzionka Życzę Wam Dziewczyny i oby więcej takich pozytywnych nowin w tym Maju!!! Dorcia przetarła szlaki to teraz reszty kolej[emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję jesteś kochana [emoji11] naprawdę dzięki takim osobom jak Ty robi się lepiej na serduszku [emoji4]

Może są dni płodne działajcie dalej [emoji4] jeśli jest płodny śluz to jest dobrze [emoji4] trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@InezkaK czekam na dobre wieści [emoji4] wizyta już tuż tuż trzymam mocno kciuki [emoji110][emoji110]

@xssenia to wszystko co robisz robisz dla dobra dzidziusia te leki to wszystko po to by było dobrze [emoji4] i tego się trzymaj. Mam nadzieję że niedługo objawy ustąpio

@Olunia87 trzymam kciuki za staranka [emoji11][emoji110] owulacja muuusi zaczekać [emoji4]

Xssenia nie martw się glupim gadaniem innych...przecież ciąża wysokiego ryzyka jest zupełnie inna od zdrowej ....Trzymam kciuki za Was :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie beta zaczęła spadac na szczęście bo inaczej szukali by ciąży pozamacicznej o to juz jestem spokojna a poniewaz nie bylam czyszczona po poronieniu to moglo sie cos przykleic do scianki macicy i produkowalo hormon i stąd ten wynik

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po wizycie beta zaczęła spadac na szczęście bo inaczej szukali by ciąży pozamacicznej o to juz jestem spokojna a poniewaz nie bylam czyszczona po poronieniu to moglo sie cos przykleic do scianki macicy i produkowalo hormon i stąd ten wynik

Całe szczęście, że to nic groźnego. Choć miałam cichą nadzieję na jakiś cud[emoji12]nio ale najważniejsze, że wszystko dobrze[emoji10][emoji10][emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Przynajmniej wiesz że jest wszysko dobrze i jesteś spokojnieksza, chociaż myślałam że jednak zdarzy się cud [emoji4] dużo zdrówka [emoji11]

reklama
Do góry