××Ewela××
Fanka BB :)
Dziękuję jesteś kochana [emoji11] naprawdę dzięki takim osobom jak Ty robi się lepiej na serduszku [emoji4]Witam Dziewczyny!!!
@xxEwelaxx zobacz Dorcia też myślała, że przyjdzie @ i się nie pojawiła za to dwie kreseczki. Wiem, że łatwo pisać i pewnie Ja Też będę wątpić, ale będę próbować Ciebie podnosić na duchu tak długo aż Mi się uda albo napiszesz Mi "weź Ty Kobieto się ode Mnie odwal"[emoji12][emoji12][emoji12]
@xssenia jak się czujesz?? Byłaś już na wizycie serduszkowej??
@InezkaK daj znać co tam u Ciebie. Bo już dosłownie śnie o tym forum po nocach[emoji12][emoji12][emoji12]
A Ja od wczoraj mam śluz płodny i to konkretnie dużo, do tego bule podbrzusza. Ten zastrzyk znów Mi zamotał wszystko jak w cyklu w którym się udało. W weekend też bolał Mnie brzuch. A dzisiaj temperatura podskoczyła. Tylko martwi Mnie ten ciągnący brzuch mam wrażenie, że coś jest nie tak.
Miłego Dzionka Życzę Wam Dziewczyny i oby więcej takich pozytywnych nowin w tym Maju!!! Dorcia przetarła szlaki to teraz reszty kolej[emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Może są dni płodne działajcie dalej [emoji4] jeśli jest płodny śluz to jest dobrze [emoji4] trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom