@Ania, bardzo mi przykro a lekarz Wam pozwolił tak od razu? Myślę, że to normalne, że się boimy. Ja już bym mogła zacząć starania ale mam stracha jak cholera.
Nie mowil 3 misiace bo zabieg byl jak bym nie miala zabiegi to mozna i zaraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Ania, bardzo mi przykro a lekarz Wam pozwolił tak od razu? Myślę, że to normalne, że się boimy. Ja już bym mogła zacząć starania ale mam stracha jak cholera.
Tak właśnie strasznie ciężkie.. łatwo stracić nadzieję. Ja już chyba straciłam.. [emoji52][emoji20]Ja jakoś po ponad roku pierwszy raz zaszłam.Ciężkie to wszystko [emoji53]
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nic na siłę. Bo nie chce żebyś się zblokowała. Jeżeli potrzebujesz tego czasu, to faktycznie lepiej Go odczekaj. Bo inaczej nie będziesz w stanie psychicznie sobie ze wszystkim poradzić. Tylko nas tutaj nie porzucaj!!! Jak córeczka zdrowa już??@Ewela mojej córki chrzestna, straciła nadzieję. Z mężem walczyli o dziecko 5 lat. Pogodziła się, że nie zostanie mamą -rozważali adopcję. No i na to wszystko bach... Hania za chwile kończy 6 miesięcy.
@aneta kochana, nawet sobie nie zdawałam z tego sprawy. M ostatnio chciał, a mnie zmroziło, zestresowałam się i czar prysł. Chyba jednak będę spokojniejsza jak minie ten czas zalecany przez gina.
Absolutnie, nigdzie się nie wybieram. Gdzie ja takie drugie wsparcie znajdęKochana nic na siłę. Bo nie chce żebyś się zblokowała. Jeżeli potrzebujesz tego czasu, to faktycznie lepiej Go odczekaj. Bo inaczej nie będziesz w stanie psychicznie sobie ze wszystkim poradzić. Tylko nas tutaj nie porzucaj!!! Jak córeczka zdrowa już??
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom