reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Niestety w diecie tobie nie pomogę. Ja wieczny Chudzielec jestem :-/ może wykorzystaj tak piękna pogodę na rower? Nie proponuje biegania bo to ciężka sprawa.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wyciągnęłam ostatnio rower to przebiłam oponę[emoji16][emoji16][emoji16]teraz czekam aż dentka przyjdzie bo zamówiłam[emoji12]mam Beagla który uwielbia biegać przy rowerze i tak chyba zacznę Go brać na przejażdżki. On się wybiega a Ja może coś na kg stracę[emoji6]do biegania mam uraz po podstawówce. Bo taką wredną włefistkę miałam co kazała wiecznie biegać[emoji34][emoji34][emoji34]. Oj jak Ja tego nie nawiedziłam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak wyciągnęłam ostatnio rower to przebiłam oponę[emoji16][emoji16][emoji16]teraz czekam aż dentka przyjdzie bo zamówiłam[emoji12]mam Beagla który uwielbia biegać przy rowerze i tak chyba zacznę Go brać na przejażdżki. On się wybiega a Ja może coś na kg stracę[emoji6]do biegania mam uraz po podstawówce. Bo taką wredną włefistkę miałam co kazała wiecznie biegać[emoji34][emoji34][emoji34]. Oj jak Ja tego nie nawiedziłam.

Chyba nikt nie lubi biegać. Ja zawsze z partnerem lubimy jeździć rowerem :-)

Ja to mam taki brzuch ,ze mogę w kasach pierwszeństwa stać [emoji23][emoji23],bo mi te kg tak ostatnio idą,ze w obcislych bluzkach brzuch jak ciążowy.Mi pomogło odstawienie białego pieczywa, chociaż lubię ,ale jakoś nie chodzę głodna ,a tego się obawiałam.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahha to możemy z tymi brzuchami sobie piątkę przybić[emoji12][emoji12][emoji12]u Mnie wszystko idzie w cycki i brzuch[emoji3][emoji3][emoji3]a wiesz co dobry pomysł z tym białym pieczywem tym bardziej, że Ja np. Lubię to chrupkie pieczywo. I rower tak jak zaproponowała @mfifi04. Zacznę chyba znów jeździć do pracy rowerem tak jak w zeszłym roku[emoji1][emoji1][emoji1]a i przy przytulankach też się traci kalorie[emoji1][emoji1][emoji1]także @alunia87 bierzem się do roboty

Hahha to możemy z tymi brzuchami sobie piątkę przybić[emoji12][emoji12][emoji12]u Mnie wszystko idzie w cycki i brzuch[emoji3][emoji3][emoji3]a wiesz co dobry pomysł z tym białym pieczywem tym bardziej, że Ja np. Lubię to chrupkie pieczywo. I rower tak jak zaproponowała @mfifi04. Zacznę chyba znów jeździć do pracy rowerem tak jak w zeszłym roku[emoji1][emoji1][emoji1]a i przy przytulankach też się traci kalorie[emoji1][emoji1][emoji1]także @alunia87 bierzem się do roboty

U mnie dieta nawet była by niemożliwa. Pracuje w cukierni[emoji507]

Oj oj oj to Ja bym wyglądała jak pączek[emoji38][emoji38][emoji38]. Pracujesz w cukierni i piszesz, że chudzinka jesteś?? To Jak Ty to robisz

Ja tez pracuje w cukierni, tzn w zakladzie produkcji cukierniczej ale jakos nie objadalam sie ciastkami. I byla bardzo szczupla[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

My z mężem jutro na wycieczkę 20 km w jedną stronę, żeby tylko rower wytrzymał i nie padało [emoji23].U siebie mam dużo tras rowerowych, ale jakoś ciężko się zmotywować [emoji5].

Aneta mam to po mamie. Ale na słodycze czasami nie mogę patrzeć. Wolałabym kiełbasę zjeść.
Justys ja też ze słodyczami nie przesadzam :-)

Z jednej strony masz dobrze ,ze jesteś szczupła ,bo ubrania zawsze dobrze leżą i wybór większy,bo małe rozmiary zawsze zostają i energii więcej.Szczupłe osoby przeważnie też młodziej wyglądają, bo nadwaga dodaje lat.

reklama
My z mężem jutro na wycieczkę 20 km w jedną stronę, żeby tylko rower wytrzymał i nie padało [emoji23].U siebie mam dużo tras rowerowych, ale jakoś ciężko się zmotywować [emoji5].

Oj to Kochana troszkę kalori pójdzie na papapa[emoji6][emoji6]to trzymam kciuki za dobrą pomogę[emoji109][emoji109][emoji109]No właśnie Ja też mam dużo ścieżek rowerowych, ale coś ciężko w tym roku żeby na nie wjechać [emoji12][emoji12]

Do góry