reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Niestety w diecie tobie nie pomogę. Ja wieczny Chudzielec jestem :-/ może wykorzystaj tak piękna pogodę na rower? Nie proponuje biegania bo to ciężka sprawa.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak wyciągnęłam ostatnio rower to przebiłam oponę[emoji16][emoji16][emoji16]teraz czekam aż dentka przyjdzie bo zamówiłam[emoji12]mam Beagla który uwielbia biegać przy rowerze i tak chyba zacznę Go brać na przejażdżki. On się wybiega a Ja może coś na kg stracę[emoji6]do biegania mam uraz po podstawówce. Bo taką wredną włefistkę miałam co kazała wiecznie biegać[emoji34][emoji34][emoji34]. Oj jak Ja tego nie nawiedziłam.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak wyciągnęłam ostatnio rower to przebiłam oponę[emoji16][emoji16][emoji16]teraz czekam aż dentka przyjdzie bo zamówiłam[emoji12]mam Beagla który uwielbia biegać przy rowerze i tak chyba zacznę Go brać na przejażdżki. On się wybiega a Ja może coś na kg stracę[emoji6]do biegania mam uraz po podstawówce. Bo taką wredną włefistkę miałam co kazała wiecznie biegać[emoji34][emoji34][emoji34]. Oj jak Ja tego nie nawiedziłam.

Chyba nikt nie lubi biegać. Ja zawsze z partnerem lubimy jeździć rowerem :-)

Ja to mam taki brzuch ,ze mogę w kasach pierwszeństwa stać [emoji23][emoji23],bo mi te kg tak ostatnio idą,ze w obcislych bluzkach brzuch jak ciążowy.Mi pomogło odstawienie białego pieczywa, chociaż lubię ,ale jakoś nie chodzę głodna ,a tego się obawiałam.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Hahha to możemy z tymi brzuchami sobie piątkę przybić[emoji12][emoji12][emoji12]u Mnie wszystko idzie w cycki i brzuch[emoji3][emoji3][emoji3]a wiesz co dobry pomysł z tym białym pieczywem tym bardziej, że Ja np. Lubię to chrupkie pieczywo. I rower tak jak zaproponowała @mfifi04. Zacznę chyba znów jeździć do pracy rowerem tak jak w zeszłym roku[emoji1][emoji1][emoji1]a i przy przytulankach też się traci kalorie[emoji1][emoji1][emoji1]także @alunia87 bierzem się do roboty

Hahha to możemy z tymi brzuchami sobie piątkę przybić[emoji12][emoji12][emoji12]u Mnie wszystko idzie w cycki i brzuch[emoji3][emoji3][emoji3]a wiesz co dobry pomysł z tym białym pieczywem tym bardziej, że Ja np. Lubię to chrupkie pieczywo. I rower tak jak zaproponowała @mfifi04. Zacznę chyba znów jeździć do pracy rowerem tak jak w zeszłym roku[emoji1][emoji1][emoji1]a i przy przytulankach też się traci kalorie[emoji1][emoji1][emoji1]także @alunia87 bierzem się do roboty

U mnie dieta nawet była by niemożliwa. Pracuje w cukierni[emoji507]

Oj oj oj to Ja bym wyglądała jak pączek[emoji38][emoji38][emoji38]. Pracujesz w cukierni i piszesz, że chudzinka jesteś?? To Jak Ty to robisz

Ja tez pracuje w cukierni, tzn w zakladzie produkcji cukierniczej ale jakos nie objadalam sie ciastkami. I byla bardzo szczupla[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

My z mężem jutro na wycieczkę 20 km w jedną stronę, żeby tylko rower wytrzymał i nie padało [emoji23].U siebie mam dużo tras rowerowych, ale jakoś ciężko się zmotywować [emoji5].

Aneta mam to po mamie. Ale na słodycze czasami nie mogę patrzeć. Wolałabym kiełbasę zjeść.
Justys ja też ze słodyczami nie przesadzam :-)

Z jednej strony masz dobrze ,ze jesteś szczupła ,bo ubrania zawsze dobrze leżą i wybór większy,bo małe rozmiary zawsze zostają i energii więcej.Szczupłe osoby przeważnie też młodziej wyglądają, bo nadwaga dodaje lat.

reklama
My z mężem jutro na wycieczkę 20 km w jedną stronę, żeby tylko rower wytrzymał i nie padało [emoji23].U siebie mam dużo tras rowerowych, ale jakoś ciężko się zmotywować [emoji5].

Oj to Kochana troszkę kalori pójdzie na papapa[emoji6][emoji6]to trzymam kciuki za dobrą pomogę[emoji109][emoji109][emoji109]No właśnie Ja też mam dużo ścieżek rowerowych, ale coś ciężko w tym roku żeby na nie wjechać [emoji12][emoji12]

Do góry