reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Hejka

@xxEwelaxx jak wrócisz z pracy to daj znać jak się dzisiaj czujesz[emoji11][emoji11][emoji11]

@InezkaK owocnych starań[emoji16]

@justys0702 a dlaczego z magnezem?? Jeśli można wiedzieć.

@90_natka to już końcówka 6 miesiąca[emoji7][emoji7][emoji7]jak słodko[emoji7]jak się miewacie??

@DorciaMamaOlka jesteś po stymulacji więc owulka mogła się przesunąć, wiem coś na ten temat. Od którego dnia cyklu brałaś clo??

@mfifi04 jak tam u Ciebie??

@aga_agi jak tam córcia się czuje??

@alunia87 też daj znać co u Ciebie?? Chyba też tak jakoś dni płodne się zaczną??

@Ewelyn dzisiaj też robisz test owy czy już po prostu działacie??

@kamisia871 jak przygotowania do przyjęcia rodzinki?? Pewnie już cała w skowronkach[emoji6][emoji6]

A u Mnie już siniak po zastrzyku wylazł i prawy jajnik daje konkretnie znać o sobie[emoji54][emoji54]tego właśnie przy stumulacji nie lubię. Bo czuję konkretnie wszystko. A już wiem co to jutro będzie[emoji46][emoji46][emoji46]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka Anetka ja juz na nogach po nocce rano były starania a teraz ogarniam wszystko ;) weekend i trzeba sie zrelaksować [emoji6]
Dziewczyny moze jakis grill piwko winko drink i td troche luzu i moze zaskoczy [emoji110][emoji485][emoji482][emoji182]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka

@xxEwelaxx jak wrócisz z pracy to daj znać jak się dzisiaj czujesz[emoji11][emoji11][emoji11]

@InezkaK owocnych starań[emoji16]

@justys0702 a dlaczego z magnezem?? Jeśli można wiedzieć.

@90_natka to już końcówka 6 miesiąca[emoji7][emoji7][emoji7]jak słodko[emoji7]jak się miewacie??

@DorciaMamaOlka jesteś po stymulacji więc owulka mogła się przesunąć, wiem coś na ten temat. Od którego dnia cyklu brałaś clo??

@mfifi04 jak tam u Ciebie??

@aga_agi jak tam córcia się czuje??

@alunia87 też daj znać co u Ciebie?? Chyba też tak jakoś dni płodne się zaczną??

@Ewelyn dzisiaj też robisz test owy czy już po prostu działacie??

@kamisia871 jak przygotowania do przyjęcia rodzinki?? Pewnie już cała w skowronkach[emoji6][emoji6]

A u Mnie już siniak po zastrzyku wylazł i prawy jajnik daje konkretnie znać o sobie[emoji54][emoji54]tego właśnie przy stumulacji nie lubię. Bo czuję konkretnie wszystko. A już wiem co to jutro będzie[emoji46][emoji46][emoji46]

Magnez jest na wzmocnienie i bierze sie go, zeby skurcze nie wystepowaly.

f2w3yx8d8eesu797.png

Aneta działamy dziś dopiero 10dc. Długa droga jeszcze przede mną

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@InezkaK My tu z mężem wczoraj nastawieni na konkretne starank a Tu nam się znajomi wprosili[emoji4]powiedzieliśmy do 2 w nocy w karty pogadaliśmy jakieś piwko pizza i winko[emoji12][emoji12]a dzisiaj My do nich za to jedziemy[emoji6][emoji6]także weekend przyjemnie się zaczął[emoji1]

Magnez jest na wzmocnienie i bierze sie go, zeby skurcze nie wystepowaly.

f2w3yx8d8eesu797.png
Aaa to, że skurcze to wiedziałam. Tylko nie wiedziałam, że w ciąży też pomaga przy skurczach, słyszałam np o kwasach omegano widzisz całe życie człowiek się uczy[emoji6]

@mfifi04 długa ale jaka przyjemna za to[emoji6][emoji6][emoji6]

Aaa to, że skurcze to wiedziałam. Tylko nie wiedziałam, że w ciąży też pomaga przy skurczach, słyszałam np o kwasach omegano widzisz całe życie człowiek się uczy[emoji6]

@mfifi04 długa ale jaka przyjemna za to[emoji6][emoji6][emoji6]

No ma pomagac, zeby brzuch nie bolal i zeby nie lapaly wlasnie skurcze. Duzo kobiet w ciazy go zazywa.

f2w3yx8d8eesu797.png

@AnetaManiak dziś mi aplikacja pokazała dni płodne i ze owulacja za 5 dni [emoji23] jak mąż wróci od rodziców będziemy działać, bo póki co ochoty brak. Widzę ,ze w tym cyklu większość jest na etapie staranek[emoji3].Ja w tym cyklu podchodze do wszystkiego z lekka rezygnacja [emoji53].Nic nie zapisuje jak wcześniej nie sprawdzam będzie,co ma być.Na plus ,ze wzięłam się za siebie i 2 kg mniej jeszcze długa droga, ale motywacja jest.Czekolad nie jem,ani chipsów to chociaż do tego mnie nie ciągnie [emoji23]. Może jak schudne to prędzej zajde,chociaż jak zaczęliśmy się starać to mniej wazyłam i nic z tego. Zrobię wam porównanie przed-po we wrześniu [emoji2].

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

@alunia87 ja schudłam w zeszłym roku 12kg i szczerze w niczym Mi to nie pomogło[emoji54]prócz tego, że no wiadomo sama ze sobą lepiej się czułam. Teraz niestety znów 6kg na plusie przez te hormony☹też bym chciała zrzucić zbędne kilogramy tylko jakoś motywacji brak. Bo jakaś samą dietą nie idzie, musiała bym jeszcze jakieś ćwiczenia dodać Ja się nastawiam bardzo pozytywnie (bynajmniej próbuje) na ten cykl, bo ostatnim razem też tak zrobiłam i pach udało się sprawdzam temperaturę śluz no i witaminki biorę, już nie wspomnę o przytulankach[emoji12][emoji12][emoji12]także musi być dobrze. Na jedne działa jak odpuszczą a na drugie właśnie jak się konkretnie skoncentrują na tym. Jakie to wszystko pomieszane

@alunia87 ja schudłam w zeszłym roku 12kg i szczerze w niczym Mi to nie pomogło[emoji54]prócz tego, że no wiadomo sama ze sobą lepiej się czułam. Teraz niestety znów 6kg na plusie przez te hormony☹też bym chciała zrzucić zbędne kilogramy tylko jakoś motywacji brak. Bo jakaś samą dietą nie idzie, musiała bym jeszcze jakieś ćwiczenia dodać Ja się nastawiam bardzo pozytywnie (bynajmniej próbuje) na ten cykl, bo ostatnim razem też tak zrobiłam i pach udało się sprawdzam temperaturę śluz no i witaminki biorę, już nie wspomnę o przytulankach[emoji12][emoji12][emoji12]także musi być dobrze. Na jedne działa jak odpuszczą a na drugie właśnie jak się konkretnie skoncentrują na tym. Jakie to wszystko pomieszane

Niestety w diecie tobie nie pomogę. Ja wieczny Chudzielec jestem :-/ może wykorzystaj tak piękna pogodę na rower? Nie proponuje biegania bo to ciężka sprawa.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja to mam taki brzuch ,ze mogę w kasach pierwszeństwa stać [emoji23][emoji23],bo mi te kg tak ostatnio idą,ze w obcislych bluzkach brzuch jak ciążowy.Mi pomogło odstawienie białego pieczywa, chociaż lubię ,ale jakoś nie chodzę głodna ,a tego się obawiałam.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry