reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Hejka Dziewuszki[emoji11][emoji11][emoji11]

@xxEwelaxx jak tam Moja Kochana minął sobotni wieczoŕ??? Liczę na to, że ten zły nastrój w końcu przejdzie!!! Może zróbcie sobie dzisiaj jakaś wycieczkę z M???Wiesz ten Twój dziwny cykl przyniesie właśnie coś dobrego!!! Który to już dzisiaj dc??

@mfifi04 długo już pracujesz w cukierni??

@alunia87 życzę udanej wycieczki rowerowej. I trzymam za Ciebie kciyki żebyś dała radę[emoji1][emoji1][emoji1]

@Ewelyn no to teraz niech te plemniczki działają!!! No to chyba zapowiadają się bardzo miłe wakacje[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi jak się czuje córeczka?? Mam nadzieję, że choróbsko już przechodzi!!!

@InezkaK oj ktoś tu chyba jest bardzo zajęty staraniami[emoji12][emoji12][emoji12]

@DorciaMamaOlka cały czas trzymam kciuki za ten jutrzejszy test. Wiesz czasami nasze przeczucia zawodzą[emoji6]

@90_natka to po wizycie poproszę o zdanie relacji! Dacie radę na pewno[emoji16]masz racje, że zrzucenie wagi nie zawsze pomaga. Z tym śluzem wodnistym to też racja , On też jest śluzem płodnym.

@justys0702 jak tam sytuacja u Ciebie?? Wypuszczą Was jutro do domku??

No a Ja wczoraj niestety z M nie pojechałam do znajomych ☹☹☹jak byliśmy na zakupach zaczęły Mnie strasznie boleć te miejsca po wyrwaniu zębów i nie dałam rady pojechać[emoji17] chciałam Mojego M namówić żeby pojechał sam bo mieli wczoraj tą ligę oglądać, ale stwierdził, że zostanie ze Mną bo różnie to bywa jak bym np. Na pogotowie musiała jechać. Ale tablteka trochę pomogła. Obejrzeliśmy film i spać. Ale za to dzisiaj rano nadrobiliśmy wczorajszy wieczór[emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka Dziewuszki[emoji11][emoji11][emoji11]

@xxEwelaxx jak tam Moja Kochana minął sobotni wieczoŕ??? Liczę na to, że ten zły nastrój w końcu przejdzie!!! Może zróbcie sobie dzisiaj jakaś wycieczkę z M???Wiesz ten Twój dziwny cykl przyniesie właśnie coś dobrego!!! Który to już dzisiaj dc??

@mfifi04 długo już pracujesz w cukierni??

@alunia87 życzę udanej wycieczki rowerowej. I trzymam za Ciebie kciyki żebyś dała radę[emoji1][emoji1][emoji1]

@Ewelyn no to teraz niech te plemniczki działają!!! No to chyba zapowiadają się bardzo miłe wakacje[emoji6][emoji6][emoji6]

@aga_agi jak się czuje córeczka?? Mam nadzieję, że choróbsko już przechodzi!!!

@InezkaK oj ktoś tu chyba jest bardzo zajęty staraniami[emoji12][emoji12][emoji12]

@DorciaMamaOlka cały czas trzymam kciuki za ten jutrzejszy test. Wiesz czasami nasze przeczucia zawodzą[emoji6]

@90_natka to po wizycie poproszę o zdanie relacji! Dacie radę na pewno[emoji16]masz racje, że zrzucenie wagi nie zawsze pomaga. Z tym śluzem wodnistym to też racja , On też jest śluzem płodnym.

@justys0702 jak tam sytuacja u Ciebie?? Wypuszczą Was jutro do domku??

No a Ja wczoraj niestety z M nie pojechałam do znajomych ☹☹☹jak byliśmy na zakupach zaczęły Mnie strasznie boleć te miejsca po wyrwaniu zębów i nie dałam rady pojechać[emoji17] chciałam Mojego M namówić żeby pojechał sam bo mieli wczoraj tą ligę oglądać, ale stwierdził, że zostanie ze Mną bo różnie to bywa jak bym np. Na pogotowie musiała jechać. Ale tablteka trochę pomogła. Obejrzeliśmy film i spać. Ale za to dzisiaj rano nadrobiliśmy wczorajszy wieczór[emoji12][emoji12][emoji12]

Tak, dzis Pani doktor przyszla na obchod i pyta jak sie czuje i czy sa plamienia. Powiedzialam, ze dobrze i ze plamien nie ma. A ona na to, ze to dobrze, ze jutro wyjde do domu, bo ich leczenie mi ponoglo i czuje sie dobrze.
A co najlepsze to ich leczenie jest takie samo ktore bralam sama w domu. Czyli duphaston, luteina i magnez[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

@justys0702 to wspaniała wiadomość[emoji10][emoji10][emoji10]wiesz ale ten magnez dostajesz tam w kroplówce, to troszkę inaczej pewnie niż w tabletkach. No i jeszcze jedno w domu mimo wszystko coś robisz, a w szpitalu odpoczywasz tak naprawdę[emoji8]

@justys0702 to wspaniała wiadomość[emoji10][emoji10][emoji10]wiesz ale ten magnez dostajesz tam w kroplówce, to troszkę inaczej pewnie niż w tabletkach. No i jeszcze jedno w domu mimo wszystko coś robisz, a w szpitalu odpoczywasz tak naprawdę[emoji8]

No tak. Tu caly czas siedze albo leze na lozku. W domu bym tak nie usiedziala.
Ale na szczescie jeszcze tylko dzis i jutro mnie wypisza[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Do góry