reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kochane :) mało się odzywam bo mam ciągle popoludnowe zmiany...szczerze to padam na twarz...Ale od jutra tydzień urlopu :) nie liczę na cud u mnie,bo jestem pewna,że @ przyjdzie :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane :) mało się odzywam bo mam ciągle popoludnowe zmiany...szczerze to padam na twarz...Ale od jutra tydzień urlopu :) nie liczę na cud u mnie,bo jestem pewna,że @ przyjdzie :(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Czemu takie zle nastawienie?

f2w3yx8d8eesu797.png

Tak, zaraz kończę 28 tydz :)

Dorcia trzymam kciuki żebyś jednak pozytywnie się zaskoczyła :)

Justys jak tam u Was dzisiaj? :)
Bez zmian. Dostalam znow kroplowke z magnezem. Leze i czytam gazety. Mam nadzieje, ze dzis szybciej skonczy sie kroplowkaz bo wczoraj mialam ja prawie 12godz. Ale teraz na szczescie szybciej leci[emoji5]

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Hejka

@xxEwelaxx jak wrócisz z pracy to daj znać jak się dzisiaj czujesz[emoji11][emoji11][emoji11]

@InezkaK owocnych starań[emoji16]

@justys0702 a dlaczego z magnezem?? Jeśli można wiedzieć.

@90_natka to już końcówka 6 miesiąca[emoji7][emoji7][emoji7]jak słodko[emoji7]jak się miewacie??

@DorciaMamaOlka jesteś po stymulacji więc owulka mogła się przesunąć, wiem coś na ten temat. Od którego dnia cyklu brałaś clo??

@mfifi04 jak tam u Ciebie??

@aga_agi jak tam córcia się czuje??

@alunia87 też daj znać co u Ciebie?? Chyba też tak jakoś dni płodne się zaczną??

@Ewelyn dzisiaj też robisz test owy czy już po prostu działacie??

@kamisia871 jak przygotowania do przyjęcia rodzinki?? Pewnie już cała w skowronkach[emoji6][emoji6]

A u Mnie już siniak po zastrzyku wylazł i prawy jajnik daje konkretnie znać o sobie[emoji54][emoji54]tego właśnie przy stumulacji nie lubię. Bo czuję konkretnie wszystko. A już wiem co to jutro będzie[emoji46][emoji46][emoji46]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry