reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kobietki wielkie gratulacje z tak pozytywnych wieście !!

Niestety nie wszystkie pozytywne...cos_tam_marze kochana współczuję bardzo, wiem co czujesz bo byłam w podobnej sytuacji. Konieczna konsultacja z DOBRYM genetykiem bo to może okazać się przypadkiem, okropnym pechem...tak było u nas, 19 tc wykryta wada Synka letalna, konsultacje z profesorem i potwierdzenie...postanowiliśmy kontynuować ciążę nimo naszego, mojego przede wszystkim bólu (codzienne ruchy, czkawki w brzuchu). Wiedziałam o chorobie Synka, ale nie wyobrażałam sobie zabrać mu tego życia, które mu daliśmy...codzienbie wiedział jak bardzo go kochamy, ja codziennie go przepraszałam i sam zdecydował kiedy chce nas opuścić. To była ciężka decyzja, ale nie żałuję. I NIE OCENIAM INNYCH I ICH DECYZJI!!! Wiem jakie to trudne i każdy inaczej to przechodzi. Kochana trzymajcie się razen i dużo siły !!!!

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Dziewczyny melduję po dzisiejszym usg że moje przeczucia się sprawdziły i będzie Córcia [emoji173][emoji7] Ale się cieszę! Dziewczyna ma już 18cm i 160g [emoji7]

Przykro mi że kolejne mamusie tu dołączają Ale uwierzcie że i dla Was w końcu wyjdzie słonko! Trzymam kciuki za Was wszystkie [emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Super Kochana [emoji11] bardzo serdecznie gratuluję córci niech zdrowo rośnie [emoji5] ciekawe co tam u mnie rośnie [emoji5] córkę juz mam więc do parki przydałby się synek ale najważniejsze żeby było zdrowe a córcia to bardzo chce siostrę [emoji5] trzymajcie się cieplutko i rosnijcie zdrowo [emoji5][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Super Kochana [emoji11] bardzo serdecznie gratuluję córci niech zdrowo rośnie [emoji5] ciekawe co tam u mnie rośnie [emoji5] córkę juz mam więc do parki przydałby się synek ale najważniejsze żeby było zdrowe a córcia to bardzo chce siostrę [emoji5] trzymajcie się cieplutko i rosnijcie zdrowo [emoji5][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Dziękuję Martusia [emoji8] Bardzo się cieszę, mimo że w sumie było mi bez różnicy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka [emoji4] Ale teraz już nie jest tak bezosobowo, No i mogę z zakupami zacząć szaleć [emoji12] Dziś już pierwsze zaliczyłam [emoji16]
1494442748-aaaaaa.jpeg

A Tobie życzę upragnionego Synusia [emoji110][emoji173] Masz jakieś przeczucia? Zobacz że moje przeczucia się sprawdziły- były tak silne że W zasadzie i przed usg byłam pewna że to dziewczynka [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dziękuję Martusia [emoji8] Bardzo się cieszę, mimo że w sumie było mi bez różnicy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka [emoji4] Ale teraz już nie jest tak bezosobowo, No i mogę z zakupami zacząć szaleć [emoji12] Dziś już pierwsze zaliczyłam [emoji16]
1494442748-aaaaaa.jpeg

A Tobie życzę upragnionego Synusia [emoji110][emoji173] Masz jakieś przeczucia? Zobacz że moje przeczucia się sprawdziły- były tak silne że W zasadzie i przed usg byłam pewna że to dziewczynka [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Prześliczne ciuszki tez juz się nie mogę doczekać zakupów [emoji5]
W sumie nie chyba nie mam żadnych przeczuć może troszkę na chłopaka ale to tak delikatnie [emoji5]
Nie dziękuję Kochana[emoji5] ale tak naprawdę to mi też jest wszystko jedno co będzie z drugiej córci będziemy też się bardzo cieszyć z moja Nikola a ona to będzie napewno przeszczesliwa [emoji5]
Buziaki dla Was[emoji9]

xnw4s65gte9hv7ri.png

1494442748-aaaaaa.jpeg

w57v3e3kdnfl41ek.png
Kasia piekne ciuszki :-) :-) :-) :-)

reklama
Do góry