reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Kochane moje, jako ze służę wam pomocą przekazuje bbyboomowe nowości:
W wielkim skrócie:
1. Mamy niemowląt i kobiety z brzuszkiem zapraszamy do ogólnopolskiego testu produktów
Link do: Ogólnopolski test produktów dla niemowląt
2. Rodziców maluszków, ale również przedszkolaków i starszaków zapraszamy do kalendarza dziecięcych marzeń - mamy fajowe nagrody
Link do: Odliczamy do dnia dziecka
3.Dzieci w wieku 3 -13 lat zapraszamy do testu portalu finansowego. W zamian 200 zł bon na zakupy i gadżety
Link do: Przetestuj finansiaki.pl
4. Zapraszamy do zadawania pytańnaszej położnej
Link do: BB położna radzi mamom
5. I do forów eksperckich - zaraz będzie ich sporo
Link do: Forum o ciąży i dzieciach -BabyBoom

:*

reklama
Hej dziewczyny [emoji3] chciałabym do Was dołączyć, jednak ja jeszcze jestem na etapie ze w poniedziałek idę sprawdzić czy beta mi spadła [emoji6] wciąż czekam na pierwszą @ po poronieniu sprzed 4 tygodni. U mnie serduszko przestało bić w 7 tyg, jednak wywoływane poronienie miałam dopiero w 11.
Mimo wszystko jestem pełna optymizmu ze tym razem się uda.
Podziwiam Was za wasze podejście i trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej;) kolejna przykra historia wspolczuje[emoji20] w lutym przeżyłam to samo w 8 tyg przestalo bic serduszko a w 10 wywołane poronienie [emoji20] i pierwsza @ przyszła po 5.5 tygodnia i nastepna juz sie nie pojawila [emoji6]test pozytywny beta rosnie i czekam na serduszko we wtorek mam wizyte [emoji4]oczywiscie strach ktory mi towarzyszy jest ogromny i staram się myśleć pozytywnie ale podswiadomie obawy są. [emoji20]Trzymam kciuki za ciebie i wszystkie dziewczyny [emoji110][emoji4]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

O Rety :( nie wiem co powiedzieć,ale nie koniecznie Wady genetyczne mogą się powtarzać,nie które powstają ze złego podziału i są przypadkowe ... Dokładnie wiesz co to za wada? Co będą badać ?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pani doktor powiedziała tylko, że zespół wad w chromosomach. W 21 tc wyszło, że moja kruszynka ma wode w mozgu, chore serduszko, prawie nie ma wod plodowych, pepowina dwunaczyniowa i za grube i za duze łożysko. Teraz lekarz każe podjąć decyzję o przerwaniu ciazy albo czekać aż samo się wszystko zakończy bo nie ma już szans ;(

Pani doktor powiedziała tylko, że zespół wad w chromosomach. W 21 tc wyszło, że moja kruszynka ma wode w mozgu, chore serduszko, prawie nie ma wod plodowych, pepowina dwunaczyniowa i za grube i za duze łożysko. Teraz lekarz każe podjąć decyzję o przerwaniu ciazy albo czekać aż samo się wszystko zakończy bo nie ma już szans ;(
Bardzo przykre aż łzy same cisna się do oczu współczuje [emoji26]wlasciwie to trudno w takich chwilach znaleźć mądre słowa musicie być silni oboje

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ! Jestem nowa. Nie wiem nawet od czego zacząć. 22tc amniopunkcja, wynik zły- wady genetyczne. Będziemy podawani badaniu czy to nasza wina, naszych chromosomów;( to tak w skrócie. Jestem zalamana. Musze odetchnąć ale czy jak wyjdą jakieś wady w chromosomach to mamy jeszcze szansę za zdrowe dziecko? Czy to się leczy? Czy nie będziemy nigdy rodzicami ;( Dodam że badania mogą wyjść zle - brat mojego męża ze swoją kobieta starali się o dziecko i doszło do kilku poronien. Moj maz może mieć to samo ;( tak się boję !
Kochana musisz być silna trzymaj się cieplutko [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

O matko .. to bardzo smutne :( bardzo Ci współczuję.. brak słów :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Cos tam marze bardzo mi przykro, to takie smutne [emoji52] ale może to jest jednorazowe i kolejny raz będzie dobrze. Najlepiej porozmawiać z genetykiem

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jest mi strasznie przykro :( kochana z tego co już napisałam to wina genetyki,już na samym początku źle podzieliły się dwa chromosomy...Nie oznacza to,że oboje z mężem jesteście obciążeni bo mógł być to pech...to straszne co Was spotkało i nie pojęte dla mnie :( dla Własnego spokoju mogę tylko poradzić aby zrobić badania dzidziusia aby stwierdzić dokładnie co było przyczyną i jaki wystąpił zespół,dobrze byłoby zrobić Wasze kariotypy ( koszta są) ale lepiej wiedzieć z czym walczyć...Ja straszne wierzę,że wszystko się z czasem ułoży chociaż teraz wiem,że te słowa są takie puste...jesteś silna kobieta i tylko takie jak Ty ja i reszta dziewczyn potrafimy wstać i iść dalej .... Stoisz przed strasznym wyborem teraz i sama wiesz najlepiej jak postapisz ....tule Cię z całych sił :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do mnie przyszła jednak @... juz bym chętnie uciekła z tej pracy i zakopala się w łóżku; (

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo mi przykro :( nawet nie chce sobie wyobrazac co czujesz... Ale pamietaj ze slonko i dla was zaswieci, napewno:)

Do góry