reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Kochane moje, jako ze służę wam pomocą przekazuje bbyboomowe nowości:
W wielkim skrócie:
1. Mamy niemowląt i kobiety z brzuszkiem zapraszamy do ogólnopolskiego testu produktów
Link do: Ogólnopolski test produktów dla niemowląt
2. Rodziców maluszków, ale również przedszkolaków i starszaków zapraszamy do kalendarza dziecięcych marzeń - mamy fajowe nagrody
Link do: Odliczamy do dnia dziecka
3.Dzieci w wieku 3 -13 lat zapraszamy do testu portalu finansowego. W zamian 200 zł bon na zakupy i gadżety
Link do: Przetestuj finansiaki.pl
4. Zapraszamy do zadawania pytańnaszej położnej
Link do: BB położna radzi mamom
5. I do forów eksperckich - zaraz będzie ich sporo
Link do: Forum o ciąży i dzieciach -BabyBoom

:*

reklama
Hej dziewczyny [emoji3] chciałabym do Was dołączyć, jednak ja jeszcze jestem na etapie ze w poniedziałek idę sprawdzić czy beta mi spadła [emoji6] wciąż czekam na pierwszą @ po poronieniu sprzed 4 tygodni. U mnie serduszko przestało bić w 7 tyg, jednak wywoływane poronienie miałam dopiero w 11.
Mimo wszystko jestem pełna optymizmu ze tym razem się uda.
Podziwiam Was za wasze podejście i trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hej;) kolejna przykra historia wspolczuje[emoji20] w lutym przeżyłam to samo w 8 tyg przestalo bic serduszko a w 10 wywołane poronienie [emoji20] i pierwsza @ przyszła po 5.5 tygodnia i nastepna juz sie nie pojawila [emoji6]test pozytywny beta rosnie i czekam na serduszko we wtorek mam wizyte [emoji4]oczywiscie strach ktory mi towarzyszy jest ogromny i staram się myśleć pozytywnie ale podswiadomie obawy są. [emoji20]Trzymam kciuki za ciebie i wszystkie dziewczyny [emoji110][emoji4]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

O Rety :( nie wiem co powiedzieć,ale nie koniecznie Wady genetyczne mogą się powtarzać,nie które powstają ze złego podziału i są przypadkowe ... Dokładnie wiesz co to za wada? Co będą badać ?

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Pani doktor powiedziała tylko, że zespół wad w chromosomach. W 21 tc wyszło, że moja kruszynka ma wode w mozgu, chore serduszko, prawie nie ma wod plodowych, pepowina dwunaczyniowa i za grube i za duze łożysko. Teraz lekarz każe podjąć decyzję o przerwaniu ciazy albo czekać aż samo się wszystko zakończy bo nie ma już szans ;(

Pani doktor powiedziała tylko, że zespół wad w chromosomach. W 21 tc wyszło, że moja kruszynka ma wode w mozgu, chore serduszko, prawie nie ma wod plodowych, pepowina dwunaczyniowa i za grube i za duze łożysko. Teraz lekarz każe podjąć decyzję o przerwaniu ciazy albo czekać aż samo się wszystko zakończy bo nie ma już szans ;(
Bardzo przykre aż łzy same cisna się do oczu współczuje [emoji26]wlasciwie to trudno w takich chwilach znaleźć mądre słowa musicie być silni oboje

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny ! Jestem nowa. Nie wiem nawet od czego zacząć. 22tc amniopunkcja, wynik zły- wady genetyczne. Będziemy podawani badaniu czy to nasza wina, naszych chromosomów;( to tak w skrócie. Jestem zalamana. Musze odetchnąć ale czy jak wyjdą jakieś wady w chromosomach to mamy jeszcze szansę za zdrowe dziecko? Czy to się leczy? Czy nie będziemy nigdy rodzicami ;( Dodam że badania mogą wyjść zle - brat mojego męża ze swoją kobieta starali się o dziecko i doszło do kilku poronien. Moj maz może mieć to samo ;( tak się boję !
Kochana musisz być silna trzymaj się cieplutko [emoji8]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

O matko .. to bardzo smutne :( bardzo Ci współczuję.. brak słów :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Cos tam marze bardzo mi przykro, to takie smutne [emoji52] ale może to jest jednorazowe i kolejny raz będzie dobrze. Najlepiej porozmawiać z genetykiem

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jest mi strasznie przykro :( kochana z tego co już napisałam to wina genetyki,już na samym początku źle podzieliły się dwa chromosomy...Nie oznacza to,że oboje z mężem jesteście obciążeni bo mógł być to pech...to straszne co Was spotkało i nie pojęte dla mnie :( dla Własnego spokoju mogę tylko poradzić aby zrobić badania dzidziusia aby stwierdzić dokładnie co było przyczyną i jaki wystąpił zespół,dobrze byłoby zrobić Wasze kariotypy ( koszta są) ale lepiej wiedzieć z czym walczyć...Ja straszne wierzę,że wszystko się z czasem ułoży chociaż teraz wiem,że te słowa są takie puste...jesteś silna kobieta i tylko takie jak Ty ja i reszta dziewczyn potrafimy wstać i iść dalej .... Stoisz przed strasznym wyborem teraz i sama wiesz najlepiej jak postapisz ....tule Cię z całych sił :)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do mnie przyszła jednak @... juz bym chętnie uciekła z tej pracy i zakopala się w łóżku; (

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo mi przykro :( nawet nie chce sobie wyobrazac co czujesz... Ale pamietaj ze slonko i dla was zaswieci, napewno:)

Do góry