reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Dziubaski moje jestem tu po to żeby was "kopać po tylkach" dawać wiare i nadzieje na heppy end. Mnie udało się za 6 razem i w swoje szczęście trudno mi uwierzyć. Tez miałam chwile załamania ale wstawał nowy dzień, pojawiał się nowy plan. Mam nadzieje ze każdej jednej z nas się uda.
Jestem obecnie wasza moderatorka i mentorka wiec jeśli macie pytania to jestem dla was :*

reklama
Dziewczyny ten olej z wiesiolka jest cudowny❤ od poronienia czyli od 8msc nie widziałam u sb plodnego śluzu aż do tego cyklu brałam wiesiolek od 4dc i dziś zauważyłam u sb tyle plodnego śluzu ze aż omalo się nie zabilam jak bieglam do męża żeby skorzystać haha był zaskoczony ze o 8 rano coś od niego chce hehe☺☺☺ zrobiłam test owu i wyszły dwie krechy☺ mam cichutka nadzieję że się w końcu uda☺ jestem taka szczęśliwa ze w końcu zobaczyłam u sb ten płodny śluz. Już się martwilam ze coś jest nie tak trzymajcie kciuki ❤ wieczorem zrobimy poprawkę

Dziewczyny ten olej z wiesiolka jest cudowny[emoji173] od poronienia czyli od 8msc nie widziałam u sb plodnego śluzu aż do tego cyklu brałam wiesiolek od 4dc i dziś zauważyłam u sb tyle plodnego śluzu ze aż omalo się nie zabilam jak bieglam do męża żeby skorzystać haha był zaskoczony ze o 8 rano coś od niego chce hehe[emoji5][emoji5][emoji5] zrobiłam test owu i wyszły dwie krechy[emoji5] mam cichutka nadzieję że się w końcu uda[emoji5] jestem taka szczęśliwa ze w końcu zobaczyłam u sb ten płodny śluz. Już się martwilam ze coś jest nie tak trzymajcie kciuki [emoji173] wieczorem zrobimy poprawkę
To Kochana pamiętaj żeby teraz odstawić olej z wiesiołka. Po każdym serduszkowaniu nóżki do góry i tak jak to Mój lekarz mówi przez najbliższe 3-4 tyle ile się da[emoji6][emoji6][emoji6]pracować i pracować[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, w sumie nie wiem gdzie to napisac... ale musze sie wygadac bo dostaje na glowe.

Mnie sie udalo ;) mam termin na tydzien.. i wyczekuje.

I wyczekuje az to sie zacznie.

I nie moge przestac myslec, ze jak ostatnio tak wyczekiwalam skurczy i bolu to byly te dwa tygodnie kiedy czekalam az zaczne ronic.. boje sie. Boje sie jak cholera, ze poszlo tym razem za latwo. Ze nie zasluzylam. Ze na samym koncu cos pojdzie nie tak.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, w sumie nie wiem gdzie to napisac... ale musze sie wygadac bo dostaje na glowe.

Mnie sie udalo ;) mam termin na tydzien.. i wyczekuje.

I wyczekuje az to sie zacznie.

I nie moge przestac myslec, ze jak ostatnio tak wyczekiwalam skurczy i bolu to byly te dwa tygodnie kiedy czekalam az zaczne ronic.. boje sie. Boje sie jak cholera, ze poszlo tym razem za latwo. Ze nie zasluzylam. Ze na samym koncu cos pojdzie nie tak.

Ale dlaczego sądzisz, że za łatwo poszło, że nie zasłużyłaś?? Właśnie po tym co przeżyłaś zasłużyłaś na to wszystko co dobre. Na spokojną ciążę. Na spokojny poród i w końcu to co najważniejsze zobaczyć Swoje maleństwo przytulić je i cieszyć się całym sercem[emoji7][emoji7][emoji7] Naprawdę Zasłużyłaś na to i uwierz w to!!!!

Dzieki! Pewnie swiruja mi hormony. Poza tym takie doswiadczenia zostaja w nas juz na zawsze. Myslisz, ze juz zagrzebane, zasypane - a tu voila!!

Tak naprawde - to kazdej tu zycze takich rozterek na tydzien przed ;););) oczywiscie bezpodstawnych ;P

Dzieki! Pewnie swiruja mi hormony. Poza tym takie doswiadczenia zostaja w nas juz na zawsze. Myslisz, ze juz zagrzebane, zasypane - a tu voila!!

Tak naprawde - to kazdej tu zycze takich rozterek na tydzien przed ;););) oczywiscie bezpodstawnych ;P

Spokojnie Kochana masz prawo się stresować denerwować. W końcu jesteś w ciąży coraz bliżej rozwiązania, to by było aż trochę dziwne jak byś była aż nadto spokojna[emoji16][emoji6]. Teraz pomyśl o tym jak Twoje życie się zmieni. I jak pięknie niedługo dzień matki. A Ty już będziesz Je obchodziła ze Swoim maleństwem[emoji10][emoji10]

Kurde dzis wypadają u mnie dni płodne ,a zauważyłam że krwawie [emoji54]. To jest taka duża ilość śluzu podbarwiona krwia. Okres miałam 29 do 4.Przytulanki były 7 teraz cholera wie co to czy jakaś implantacja czy jakieś paskudztwo do mnie przyszło. Pierwszy raz mam taka fazę ,żeby były jakieś plamienia. Dodam, ze nie biorę nic prócz witamin [emoji53].Ktoś miał tak ? Dziś 14 dzień cyklu [emoji53] cykle 28-31.

Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde dzis wypadają u mnie dni płodne ,a zauważyłam że krwawie [emoji54]. To jest taka duża ilość śluzu podbarwiona krwia. Okres miałam 29 do 4.Przytulanki były 7 teraz cholera wie co to czy jakaś implantacja czy jakieś paskudztwo do mnie przyszło. Pierwszy raz mam taka fazę ,żeby były jakieś plamienia. Dodam, ze nie biorę nic prócz witamin [emoji53].Ktoś miał tak ? Dziś 14 dzień cyklu [emoji53] cykle 28-31.

Ja kiedyś przy owulacji miałam śluz z domieszka krwi. I kiedyś właśnie to było moim objawem około owulacyjnym

reklama

Link do: Krwawienie (plamienie) podczas owulacji - Wylecz.to
Wejdź i poczytaj sobie o tym. To jest całkiem normalne

Do góry