reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Kobietki wielkie gratulacje z tak pozytywnych wieście !!

Niestety nie wszystkie pozytywne...cos_tam_marze kochana współczuję bardzo, wiem co czujesz bo byłam w podobnej sytuacji. Konieczna konsultacja z DOBRYM genetykiem bo to może okazać się przypadkiem, okropnym pechem...tak było u nas, 19 tc wykryta wada Synka letalna, konsultacje z profesorem i potwierdzenie...postanowiliśmy kontynuować ciążę nimo naszego, mojego przede wszystkim bólu (codzienne ruchy, czkawki w brzuchu). Wiedziałam o chorobie Synka, ale nie wyobrażałam sobie zabrać mu tego życia, które mu daliśmy...codzienbie wiedział jak bardzo go kochamy, ja codziennie go przepraszałam i sam zdecydował kiedy chce nas opuścić. To była ciężka decyzja, ale nie żałuję. I NIE OCENIAM INNYCH I ICH DECYZJI!!! Wiem jakie to trudne i każdy inaczej to przechodzi. Kochana trzymajcie się razen i dużo siły !!!!

-----------------------------

Musisz być silna (mamusiu)....masz dla kogo żyć !!!

A[*] S[*] E[*]

Dziewczyny melduję po dzisiejszym usg że moje przeczucia się sprawdziły i będzie Córcia [emoji173][emoji7] Ale się cieszę! Dziewczyna ma już 18cm i 160g [emoji7]

Przykro mi że kolejne mamusie tu dołączają Ale uwierzcie że i dla Was w końcu wyjdzie słonko! Trzymam kciuki za Was wszystkie [emoji110][emoji110][emoji110]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Super Kochana [emoji11] bardzo serdecznie gratuluję córci niech zdrowo rośnie [emoji5] ciekawe co tam u mnie rośnie [emoji5] córkę juz mam więc do parki przydałby się synek ale najważniejsze żeby było zdrowe a córcia to bardzo chce siostrę [emoji5] trzymajcie się cieplutko i rosnijcie zdrowo [emoji5][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png

Super Kochana [emoji11] bardzo serdecznie gratuluję córci niech zdrowo rośnie [emoji5] ciekawe co tam u mnie rośnie [emoji5] córkę juz mam więc do parki przydałby się synek ale najważniejsze żeby było zdrowe a córcia to bardzo chce siostrę [emoji5] trzymajcie się cieplutko i rosnijcie zdrowo [emoji5][emoji178]

xnw4s65gte9hv7ri.png
Dziękuję Martusia [emoji8] Bardzo się cieszę, mimo że w sumie było mi bez różnicy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka [emoji4] Ale teraz już nie jest tak bezosobowo, No i mogę z zakupami zacząć szaleć [emoji12] Dziś już pierwsze zaliczyłam [emoji16]
1494442748-aaaaaa.jpeg

A Tobie życzę upragnionego Synusia [emoji110][emoji173] Masz jakieś przeczucia? Zobacz że moje przeczucia się sprawdziły- były tak silne że W zasadzie i przed usg byłam pewna że to dziewczynka [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png

Dziękuję Martusia [emoji8] Bardzo się cieszę, mimo że w sumie było mi bez różnicy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka [emoji4] Ale teraz już nie jest tak bezosobowo, No i mogę z zakupami zacząć szaleć [emoji12] Dziś już pierwsze zaliczyłam [emoji16]
1494442748-aaaaaa.jpeg

A Tobie życzę upragnionego Synusia [emoji110][emoji173] Masz jakieś przeczucia? Zobacz że moje przeczucia się sprawdziły- były tak silne że W zasadzie i przed usg byłam pewna że to dziewczynka [emoji6]

w57v3e3kdnfl41ek.png
Prześliczne ciuszki tez juz się nie mogę doczekać zakupów [emoji5]
W sumie nie chyba nie mam żadnych przeczuć może troszkę na chłopaka ale to tak delikatnie [emoji5]
Nie dziękuję Kochana[emoji5] ale tak naprawdę to mi też jest wszystko jedno co będzie z drugiej córci będziemy też się bardzo cieszyć z moja Nikola a ona to będzie napewno przeszczesliwa [emoji5]
Buziaki dla Was[emoji9]

xnw4s65gte9hv7ri.png

1494442748-aaaaaa.jpeg

w57v3e3kdnfl41ek.png
Kasia piekne ciuszki :-) :-) :-) :-)

reklama
Do góry