manki3
Fanka BB :)
O tak, ZŁOTY STRZAŁ!manki3 czasami tylko raz wystarczy ale dobrze wiec jest szansa ☺ trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O tak, ZŁOTY STRZAŁ!manki3 czasami tylko raz wystarczy ale dobrze wiec jest szansa ☺ trzymam kciuki
No ja musze zrobić bete 07.12 bo tak jak wspomnialam wynik zadecyduje czy dalej brac duphaston :/My jesteśmy na podobnym etapie- myślisz że za tydzień test już coś wykaże? Ja planowałam tak z 1,5 tygodnia minimum bo będę się tylko wkurzać że nie wychodzi test [emoji12] Z drugiej strony jutro dostarczą mi pakę 20 testów to można i codziennie robić [emoji23]
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też tak robiłam aż te babki się dziwnie na mnie patrzyły heheKasia ja tak samo. zawsze chodziłam i mówiłam ze poproszę test ciazowy albo 6 odrazu i tak miesiąc w miesiąc
Avis jak tam mdłości i leżakowanie? <3Milka dziękuję, że pytasz U mnie ciąg dalszy leżakowania, ale teraz jak się fatalnie czuję, to nawet mi to pasuje. Mam okropne mdłości, a co za tym idzie? Oczywiście wymioty. Nie ma znaczenia czy to rano, dzień, czy wieczór. Mój dzień zaczyna się wiszeniem na kiblu i zazwyczaj tak się kończy... Jem na siłę, tylko po to aby coś zjeść, ale zazwyczaj i tak to zwracam... I tak w kółko, jem, rzygam... Próbuję wszystkiego co się da, ale jeszcze nie znalazłam na siebie sposobu.
W środę mam wizytę, to może mój gin mi coś poleci.
A Ty jak się czujesz kochana? Trzymam kciuki, żeby ten cykl był Twój
U mnie wokoło też dużo kobiet w ciaży, na fb non stop widzę że komuś dziecko się urodziło, inni wstawiaja zdjecia z usg - takie momenty akurat dla mnie są najbardziej bolesneMi dzisiaj kierowniczka oznajmiła ze Bedzie babcia. Jej córka brała ślub tydzień po nas. Oczywiście że się cieszę ich szczęściem ale jakoś tak smutno się zrobiło.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie wokoło też dużo kobiet w ciaży, na fb non stop widzę że komuś dziecko się urodziło, inni wstawiaja zdjecia z usg - takie momenty akurat dla mnie są najbardziej bolesne
Ja te dobre na potwierdzenie kupię, myślę o ClearBlue ze wskaźnikiem tygodnia ciąży...Haha o matko, 20 testow [emoji23] szalona [emoji23]
Ja kupie 1 no moze 2 bo te dobre to drogie skubance sa :/
U mnie 9dc [emoji1377] jej jak mi ten cykl sie wlecze!! Jeszcze kilka dni i wskakujemy w plodne [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Które u Ciebie były płodne? U mnie tak to wyglądało... [emoji4]Haha o matko, 20 testow [emoji23] szalona [emoji23]
Ja kupie 1 no moze 2 bo te dobre to drogie skubance sa :/
U mnie 9dc [emoji1377] jej jak mi ten cykl sie wlecze!! Jeszcze kilka dni i wskakujemy w plodne [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom