reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie mocno kciuki [emoji110]i trochę Wam zazdroszczę tego oczekiwania na testowanie bo ja niestety jeszcze musze poczekać do pierwszej @ a już bym chciała mieć nadzieję że jest fasolka [emoji5]jestem bardzo niecierpliwa osoba
Też mi powiedziała pierw, że mam czekać. 6 tygodni minęło, poszłam na kontrolę i mówi, że taki piękny pęcherzyk żeby działać, a nie marudzić. Także to chyba nie ma reguły, skoro moja po 4tyg zmieniła zdanie.
Ja tez jestem strasznie niecierpliwa a do tego lubię sobie wkręcać wszystko o możliwe więc rozumiem Twój ból. Będzie dobrze [emoji6]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzięki dziewczyny☺mam nadzieje ze szybko zleci do pierwszej @ i oby pojawiła się jak najszybciej ☺a później w pierwszym cyklu się uda ,mam dobre przeczucie ☺☺

Też mam dziś taki dzień że chciałabym już zaraz wiedzieć czy nasze starania coś przyniosą, a tu trzeba przeszło tydzień czekać :/ strasznie to wkurzające

Ja będę wiedziała już za tydzień, akurat na Mikołajki ;)
Ale jakoś nie podejrzewam żeby się udało -_-
Raz, że najwyraźniej coś musi się jeszcze wyregulować, a dwa to, że jakoś mocno nie pracowaliśmy na ciążę :rolleyes2: ledwo dwa razy w teoretycznie "dni płodne".
W sumie szkoda, bo byłby fajny prezencik :)

Ale z drugiej strony termin na sierpień nie jest moim ulubionym (wbrew temu, co figuruje w metrykach moich dzieci :p), a poza tym będę mogła zrobić te badania w trakcie okresu. Jeśli coś wyjdzie, to przynajmniej będzie jakiś punkt odniesienia. Jeśli nie, to może trochę stresu mi odejdzie i może szybciej się wyreguluje...

No zobaczymy :)

Też mam dziś taki dzień że chciałabym już zaraz wiedzieć czy nasze starania coś przyniosą, a tu trzeba przeszło tydzień czekać :/ strasznie to wkurzające
My jesteśmy na podobnym etapie- myślisz że za tydzień test już coś wykaże? Ja planowałam tak z 1,5 tygodnia minimum bo będę się tylko wkurzać że nie wychodzi test [emoji12] Z drugiej strony jutro dostarczą mi pakę 20 testów to można i codziennie robić [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepiej "bzyknąć i zapomnieć" [emoji14]
I dać się zaskoczyć po dwóch tygodniach ;)
Tylko kto tak potrafi?:confused:
Ja tak w pierwszej zaplanowanej przez mojego męża ciąży miałam [emoji16] Obejrzałam się jak okres spóźniał się dwa tygodnie i dopiero test zrobiłam [emoji23] A to był już koniec 5 tygodnia [emoji16]

reklama
Ja tak w pierwszej zaplanowanej przez mojego męża ciąży miałam [emoji16] Obejrzałam się jak okres spóźniał się dwa tygodnie i dopiero test zrobiłam [emoji23] A to był już koniec 5 tygodnia [emoji16]

Heh, no nasza pierwsza to w ogóle sama się zaplanowała :p
Też jakoś dwa tygodnie po terminie test zrobiłam.
I w ogóle byłam absolutnie przekonana, że to nie ciąża:sorry:

Do góry