reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
yy, ja tam o blizniakach nie marze :p
Tzn na pewno byloby to ciekawe doswiadczenie, ale chyba bardziej meczace niz ciekawe przez pierwsze kilka miesiecy ;) no i ciaza wysokiego ryzyka...
Gdyby sie trafily, to rozpaczac nie bede, ale jednak wole jedno bejbe na raz :)

yy, ja tam o blizniakach nie marze [emoji14]
Tzn na pewno byloby to ciekawe doswiadczenie, ale chyba bardziej meczace niz ciekawe przez pierwsze kilka miesiecy ;) no i ciaza wysokiego ryzyka...
Gdyby sie trafily, to rozpaczac nie bede, ale jednak wole jedno bejbe na raz :)
Ja bym mogła zamknąć warsztat gdyby były bliźniaki a tak myślę że jeszcze dwójkę bym chciała [emoji16] Tylko mąż jest przerażony moim instynktem [emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Jest pęcherzyk z wczorajszego usg i pytanie kiedy zamierza peknac. Ja się na tym w ogóle nie znam co i jak, pierwszy raz bym testowała

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w sumie też nie bardzo się znam... Koleżance lekarz powiedział że jak będą dwie ciemne krechy to znak że trzeba działać [emoji16]

Ja w sumie też nie bardzo się znam... Koleżance lekarz powiedział że jak będą dwie ciemne krechy to znak że trzeba działać [emoji16]

To nawet nie wiem czy jest sens je robić, moja też kazała już działać i w pon na monitoring przyjechac zeby sprawdzić czy pękł

Kasiu trzymam kciuki tak by było najlepiej od razu większą rodzina o dwóch bobaskow ☺
Powiem Ci ze ja bardzo byłam wcześniej nastawiona negatywnie na bliźniaki a teraz po tym co przeszłam zmieniłam zdanie o 100%☺i jakby były bliźniaki cieszyła bym się bardzo ☺
Wiesz co będziemy miały podobne daty @ w grudniu tylko ze ja będę na swoja czekała z niecierpliwością i odrazu zaczynamy starania a Tobie życzę jej brak i dwóch kreseczek ☺
Marta ja tez czekam z niecierpliwoscia;) tez zaczynamy sie starac;) mam nadzieje ze uda nam sie za 1szym razem;) bylam z tym podaniem w pracy a dyr powiedziala ze na dzien dzisiejszy nie szukaja wiec moze juz kogos maja..:p

To nawet nie wiem czy jest sens je robić, moja też kazała już działać i w pon na monitoring przyjechac zeby sprawdzić czy pękł

To działajcie, nie ma na co czekać [emoji16] Wydaje mi się, że nie ma potrzeby teraz robić skoro jesteś po monitoringu [emoji6]

Marta ja tez czekam z niecierpliwoscia;) tez zaczynamy sie starac;) mam nadzieje ze uda nam sie za 1szym razem;) bylam z tym podaniem w pracy a dyr powiedziala ze na dzien dzisiejszy nie szukaja wiec moze juz kogos maja..:p
To w sumie sprawa jasna i jest zielone światło [emoji16] Super! A pracą się nie przejmuj, znajdziesz nową jak maluszek podrośnie [emoji178]

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie mocno kciuki ✊i trochę Wam zazdroszczę tego oczekiwania na testowanie bo ja niestety jeszcze musze poczekać do pierwszej @ a już bym chciała mieć nadzieję że jest fasolka ☺jestem bardzo niecierpliwa osoba

reklama
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie mocno kciuki [emoji110]i trochę Wam zazdroszczę tego oczekiwania na testowanie bo ja niestety jeszcze musze poczekać do pierwszej @ a już bym chciała mieć nadzieję że jest fasolka [emoji5]jestem bardzo niecierpliwa osoba
Chyba każda starająca się jest niecierpliwa [emoji16] Najpierw czekasz kiedy w końcu będzie można się starać, później czekasz i sie denerwujesz aż test wyjdzie pozytywny. Jak jesteś już w ciąży to się niecierpliwisz kiedy w końcu urodzisz... [emoji23] Taka już nasza natura [emoji16]

Do góry