reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

Teraz bedzie lepiej widac.
Te fioletowe kwiatuszki w rogu to plodne a caly kwiatuszek to owulka.
Wychodzi, ze plodne mam od 3 grudnia :)
c28ed7d5c57c070ba5b629a3be667722.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Już teraz widzę [emoji4] To za chwilę działacie! Wiesz że ja w mikołajki zostałam zmajstrowana? Urodziłam się dokładnie 9 miesięcy później, 6 września [emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mnie też rozłożyło, temperatura i ból gardła... W aptece nie mieli *spam*'u więc wzięłam paracetamol i na naturalne sposoby postawiłam- wolę nie ryzykować z lekami [emoji4]

No... Już 3 razy plukalam zatoki dzisiaj i 2 razy wczoraj i wcale nie czuję poprawy. Parę godzin temu straciłam węch, więc nawet gorzej >_<
I się zastanawiam, lepszy antybiotyk za tydzień, czy teraz ibuprofen i coś na grypę?
Samo na bank nie przejdzie.
Jutro odprowadze dzieciarnie do przedszkola i wskocze pod kołdrę z ciepłą herbatką i świeżym imbirem. Ale jak znam moje zatoki, to raczej nie załatwi sprawy :/

Już teraz widzę [emoji4] To za chwilę działacie! Wiesz że ja w mikołajki zostałam zmajstrowana? Urodziłam się dokładnie 9 miesięcy później, 6 września [emoji16]

Oo widzisz :) ja licze na udane mikolajkowe majstrowanie i cudny preznt po choinke [emoji320][emoji7][emoji38]
Wysylaj mi tu zaraz mikolajkowe fluidki [emoji23]

Oo widzisz :) ja licze na udane mikolajkowe majstrowanie i cudny preznt po choinke [emoji320][emoji7][emoji38]
Wysylaj mi tu zaraz mikolajkowe fluidki [emoji23]

[emoji319][emoji320] Będzie prezencik pod choinkę jak nic, czuję to! [emoji178][emoji16]

[emoji319][emoji320] Będzie prezencik pod choinkę jak nic, czuję to! [emoji178][emoji16]

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji8]

Pierwsze starania jakos szybciej mi zlecialy. Teraz czas mi chyba zwolnil :p alez ja niecierpliwa jestem! Ja chce juz 21 grudnia :)

reklama
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji8]

Pierwsze starania jakos szybciej mi zlecialy. Teraz czas mi chyba zwolnil [emoji14] alez ja niecierpliwa jestem! Ja chce juz 21 grudnia :)

Ja też już nie mogę się doczekać testowania [emoji178] Ale co zrobić, nie pozostaje nam nic innego [emoji16] Przed nami mega trening cierpliwości [emoji23]

Do góry