reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

A ja codziennie przeglądam na fb grupę ciążową, podbudowuje mnie że niedługo i ja będę w temacie [emoji178] No i uwielbiam oglądać zdjęcia maluszków, brzuszków i testów [emoji16]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A mnie coś rozkłada mocno :/
Trochę kaszanka, bo zwykle idzie w zatoki i kończy się antybiotykiem.
Teraz się zastanawiam co brać na ten mega katar?
Mam coś na grypę i ibuprofen. Jakaś tam szansa na ciążę jest jednak, ale termin na @ dopiero za tydzień. Czy te leki w ogóle miałoby jakiś wpływ teraz na ciążę? bo teraz jeszcze mogę się ratować, za tydzień już mogę iść prosto do lekarza po antybiotyk :no2:

Które u Ciebie były płodne? U mnie tak to wyglądało... [emoji4]Zobacz załącznik 785490

Teraz bedzie lepiej widac.
Te fioletowe kwiatuszki w rogu to plodne a caly kwiatuszek to owulka.
Wychodzi, ze plodne mam od 3 grudnia :)
c28ed7d5c57c070ba5b629a3be667722.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja będę wiedziała już za tydzień, akurat na Mikołajki ;)
Ale jakoś nie podejrzewam żeby się udało -_-
Raz, że najwyraźniej coś musi się jeszcze wyregulować, a dwa to, że jakoś mocno nie pracowaliśmy na ciążę :rolleyes2: ledwo dwa razy w teoretycznie "dni płodne".
W sumie szkoda, bo byłby fajny prezencik :)

Ale z drugiej strony termin na sierpień nie jest moim ulubionym (wbrew temu, co figuruje w metrykach moich dzieci :p), a poza tym będę mogła zrobić te badania w trakcie okresu. Jeśli coś wyjdzie, to przynajmniej będzie jakiś punkt odniesienia. Jeśli nie, to może trochę stresu mi odejdzie i może szybciej się wyreguluje...

No zobaczymy :)
Mysmy sie tez mocno nie starali wtedy w sierpniu.. 2 razy bylo i sie udalo:) wiec nie mozna z gory przesadzac:)

Mam coś na grypę i ibuprofen. Jakaś tam szansa na ciążę jest jednak, ale termin na @ dopiero za tydzień. Czy te leki w ogóle miałoby jakiś wpływ teraz na ciążę? bo teraz jeszcze mogę się ratować, za tydzień już mogę iść prosto do lekarza po antybiotyk :no2:
Mnie też rozłożyło, temperatura i ból gardła... W aptece nie mieli *spam*'u więc wzięłam paracetamol i na naturalne sposoby postawiłam- wolę nie ryzykować z lekami [emoji4]

Bierz teraz, poki zarodek odzywia sie z cialka zoltego :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry