reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po straconej ciąży

Chciejka byłaś już u lekarza ?
Ja mam nadzieje dalej ,przecież trzeba miec nadzieje. A przy ciazy pozamacicznej beta nie powinna rosnąć tak bardzo.
Modlę się zeby lekarz po prostu się pomylił...

Bafinko,bluecaat,rozmaryn , STARACZKI &&&&&& wszystkie zasługujecie na maleństwo. Prosze nie poddawajcie sie. Ja też miałam chwile zwątpienia ,wtedy WY mnie wspierałyście. Wiara czasem czyni cuda...kilka takich przeciez tu mamy.

reklama
Jestem już u lekarza, niestety spore opóźnienie. .Podbrzusze dość mocno mnie bolało w drodze, aż się bałam ze zaraz zacznę krwawic. .

Chciejka - przykro mi :(( znam uczucie tej cholernej pustki na usg ;(

Dziewczynki.. Ja chyba trochę przypadkowo dołączyłam już do staraczek. Niby mieliśmy czekać do sierpnia/września ale w tym miesiącu ok 10 dc kochalismy się spontanicznie bez gumki, liczac na to że mój cykl jest regularny jak zwykle... No ale nadeszły wczoraj wątpliwości... Jest 19 dc a mnie boli podbrzusze dość mocno. Zaczęłam myśleć ze może miałam szybką owulacje i jest coś na rzeczy. Maćka nie karmię piersią już, mleka nie miałam a teraz pojawiło się dość sporo... Sama nie wiem co myśleć. Możliwy taki ból przy zagniezdzaniu? W poprzednich ciążach nie czułam tak. Raczej to nie pozna owulacja, tak mi się przynajmniej wydaje.
Boże, jestem u teściów jeszcze do końca przyszłego tygodnia, w razie czego nawet luteiny nie mam ;(
Cieszyłabym się bardzo, choć żal mi macierzyńskiego trochę, ale tyle obaw znowu wraca.... W każdym razie termin @ 26-27.06

Chciejka ehh przykro mi :( czyli juz nie ma szans na maluszka? Wiadomo juz cos gdzie ta ciaza?

Bluecaat niestety życie to ciagle wydatki.. Ja bylam dzisiaj z Igorem u okulisty i wizyta+okulary i poszło 600 zl.. A w tamtym miesiacu kupowalam dla siebie i tez 500 za same okulary. I skad na to wszystko brac.

Anncka no to w takim razie kciuki za rodzenstwo dla Maciusia :)

No cóż. To, że dzidzi nie ma to pewne. Kazał odstawić leki i czekać na krwawienie. W razie krwotok do szpitala. A później zleci odpowiednie badania. Beta może być przy zasniadzie ale tylko wynik histopatologiczny by nam to powiedział. .pozamaciczna wyklucza. .to tak w skrócie.

reklama
Chciejka i co Tobą? Co lekarz powiedział?

Anncka fajnie,że już myślisz o rodzeństwie dla Maciusia,&&&&& zeby wszytko szło po Twojej myśli,pozdrawiam:-)

Bluecaat nie martw się,wiem że brak kasy to poważna sprawa i myśl,że nie ma się czym zapłacić podstawowych rachunków potrafi doprowadzić do łez ale w takich momentach trzeba pomyśleć co dobrego mamy i na tym się skupić,ważne,że jest zdrowie,miłość bliskich.......a z kasą już tak niestety jest,że czasem jej po prostu nie ma i to chyba każdego dotyka,mniej lub bardziej.
nie smuć sie:happy:

Chciejko właśnie doczytałam,przykro mi,przytulam mocno........kiedy wynik histo?odpoczywaj teraz.....

Ostatnia edycja:
Do góry