reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
rozmaryn nie wiem czy następne testowanie ma sens.. robiłam test pepino o czułości 10 w 14 dpo i pokazał jedną krechę... wiec nadziei nie mam... ale w czwartek przed wyjazdem za testuje dla świętego spokoju... o ile @ nie przyjdzie wcześniej..

ja właściwie też w tym cyklu na ciążę nie liczę a testować będę dla dopełnienia formalności, w końcu nam wszystkim uda się zajść i donosić ciąże ;)

Kochane witam :happy:

Wreszcie mam dłuższą chwilę przy kompie....Ogólnie u mnie ok. Dalej żadnych objawów. Aż mi tak dziwnie, ale cieszę się, bo pewnie jeszcze przyjdą :-p

Chciejko
od Ciebie kochana zacznę. Brak mi słów na to, co się stało. Tak bardzo walczyłaś, tyle czekałaś na te wizyty...no aż nie wierzę,że tak się mogło stać. Zapalałam dziś świeczuszkę dla Kajuni i z ciężkim sercem myślałam o Tobie. Chciałabym dać Ci nadzieję,ale nie wiem czy Ty sama tego chcesz. Tak jak Ania pisze....życie bywa zaskakujące. Czekam zatem razem z Tobą niecierpliwie do jutra. Cokolwiek lekarz powie, mam nadzieję,że Cię to uspokoi i da nadzieję. Życzę Ci tego kochana z całego serca. Będę czekała jutro na wieści kochana! Trzymaj się.

Natka dziękuję za życzenia dla córci. Ma się już deczko lepiej, ale ciągle ją trzyma. Czekam, czy reszte złapie :sorry:

Lux dobrze, że okres już jest. Takie czekanie jest okropne :huh:

Joawa faktycznie bez sensu z ta pompą :eek: Miejmy nadzieję, że uda Ci się zapanować samej nad cukrami. Potrzymam za to kciuki. Jak się czujesz? :happy:

Natka90 ja w tym cyklu miałam taką mega bolesną owulację ;-) Oby i u Ciebie zakończyło się fasolką :tak:

Rozmaryn
trzymam kciuki za testowanie!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Bafinko ojej, no nie fajnie :-( Kurcze, może jednak coś tam się kluje? Potrzymam kciuki na wszelki wypadek ;-) U nas też chorobowo...ehhh....zdrówka dla synka :tak:

Pozdrawiam resztę i wszystkim bez wyjątku udanego wieczoru życzę :happy:

Chciejka Twoja historia od razu skojarzyła mi się właśnie z Miką (tak jak Ania pisała), nawet pamiętam jej wiadomość, że na usg widać zaśniad,a dzisiaj Leonek rośnie jak na drożdżach! mam nadzieję, że u Ciebie dzidziuś też robi Ci psikusa i inny lekarz powie, że wszystko jest w jak najlepszym porządku!! :)

Kamkaz super, że operacja się udała, niech teraz malutka odzyskuje siły i wraca do zdrówka :)

dziewczyny takie stracone cykle często okazują się bardzo owocne ;-)

a ja szukam właśnie noclegu w Gdańsku, Łukasz jedzie w przyszłym tyg na jakąś konferenecję, więc jedziemy z Igorkiem razem z nim i trochę pozwiedzamy :) po dwóch dniach mąż ma do nas dołączyć :) jest tu któraś z Gdańska??

Matko... co mnie podkusilo zeby czytac o tym zasniadzie groniastym... Po paru zdaniach lapalam sie za glowe, a po kilku nastepnych wylaczylam artykul...

Spac w nocy nie bede mogla...
Ciemnigrod jak nic... nie mialam pojecia, ze takie cos istnieje...

reklama
Do góry