reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po straconej ciąży

reklama
Bluecaat fajnie, że w końcu się doczekałaś @:tak:

Magda a to ja chyba też jakoś nie do końca doczytałam bo cały czas wydawało mi się, że chodzi o bardzo wczesną ale potwierdzoną ciążę.
Ale jeśli chodzi o traktowanie siebie jako potencjalnej ciężarnej po owulacji to ja muszę się przyznać, że mimo że zawsze uważałam to za głupotę to w sumie mi się to zdarzało. Na przykład po owulacji to się wina nie napiłam bo "co jeśli się udało?"

Chciejka trzymam kciuki.

Ja dziś mam wizytę u diabetolog, a później u ginekologa. Mam nadzieję, że z małą wszystko dobrze, no i że obędzie się bez insuliny bo ostatnio cukry odpukać lepsze.

Cześć dziewczyny!

Witam wszystkie nowe osoby, które tu trafiły.
Uwierzcie dzieją się na tym wątku cuda! I mam nadzieję,
że każdej z Was w końcu się uda zajść w ciąże i donosić
ją bez żadnych komplikacji, bo to u Nas najważniejsze!
Zapalam (*) (*) (*) dla wszystkich aniołków.

GRATULUJĘ również wszystkim, którym się udało!!
Cieszę się ogromnie! Jestem ciągle na bieżąco, aczkolwiek
mało się odzywam jak same widzicie. W każdym razie JESTEM
i kibicuję! :-)

Buziaki dla wszystkich innych dziewczyn! :-*

Proszę za Nas trzymać ogromne kciuki bo o 16.20 mamy wizytę.
Jak zwykle się boję i chce usłyszeć,że wszystko jest dobrze.
Skurcze dają za wygraną po magnezie więc nie są widocznie groźne.
Jest ich coraz mniej także zależy to chyba po moim dziennym wysiłku.
Wiktor obrócił się w dziwną pozycję i czuje go lżej niż wcześniej, taki
spokojny się zrobił :-) Może lubi dużo spać jak mamusia! Dopadło mnie
też nieszczęsne przeziębienie, aczkolwiek już się kończy. Tyle na dzień
dzisiejszy u Nas, co więcej dowiemy się po 16stej!

CELTUŚ - Buziaczki dla ogromnej rodzinki! Mam nadzieję,że dajesz
sobie radę! Pamiętam o Tobie.. pamiętam! Odezwij się czasem, bo
na pewno Nas czytasz :-)

PIETRUSZKA - mam nadzieję,że kiedyś wrócisz tu z niesamowitą i
najwspanialszą wiadomością, tego Ci ogromnie życzę!

Ciężarówki - a u Was co słychać? Rośniecie? Która teraz jest na końcówce?

Buziaki!!!

coli ja też mam kolegę Ariela i nikt się z niego nie śmiał.. moja siostra dała córce na imię Jagoda i jak była w ciąży to wszyscy jej mówili ze nie ładnie głupio i takie am a teraz Jagódka jest tylko jedna w otoczeniu i nikt się z niej nie śmieje.. więc to jest tylko takie gADANIE TO WY MUSICIE PODJĄĆ DECYZJĘ A RESZTA MUSI JĄ ZAAKCEPTOWAĆ

chciejka jak się czujesz? czemu martwisz cię cp??? masz podobne objawy jak w poprzedniej??? jest tylko 10% szansy że sytuacja się powróży więc nie martw sie wszystko będzie ok:)

agawa sunuś przesłodki:^ uwielbiam takie maleństwa:-)
Bluecaat to wbędziemy na podobnym etapie cyklu:) oby szybko nam się udało:)

doris luxodius kwiatuszek co u was??

pietruszko jesli nas czytasz to tulę i jak nabierzesz sił to się odezwij...my tu wszystkie o tobie myślimy:sorry:

ja wróciłam z cudownego rocznicowego weekendu pełna nowych sił:tak: wczoraj ostatnią tabletkę duphastonu i czekam na @ a po ten do dzieła:-D i już jestem na siebie zła bo od grudnia czekałam na tą chwilę i jestem tak nastawiona że sie uda że chyba mi serce pęknie jak nic z tego nie wyjdzie.... ale cóż co ma być to będzie...:sorry:

Bafinka, a gdzie byłaś na weekendzie? No ja teraz odpuszczam, może dopiero od lipca będziemy się starać. Musze dać organizmowi czas i psychice.

Bafinko- super, że się zrelaksowalas, gdzie byliście? Uda się, myśl pozytywnie :)

Czasami kuje mnie w boku, chociaż miałam też tak nie będąc w ciąży. .Tym razem bardziej czuje jajniki, macie, niż w poprzedniej..Jednak każda ciąża jest inna...

Wyniki morfologii już mam, a tsh beta i reszta w trakcie wykonywania...

Smerfik ja robiłam tylko witaminę b

Colly nie przejmuj się reakcją innych na imię jakie wybrałaś,zawsze znajdzie się ktoś komu się imię nie spodoba jakiekolwiek by nie było,mi osobiście się podoba i wcale nie kojarzy mi sie z proszkiem,teraz mogą sie niektóre imiona dziwnie kojarzyć albo nie podobać a za 10 lat bedą powszechne,moda na imiona ciągle się zmienia.

Chciejka &&&&&&&&& za bete

Sysiq cieszę sie że u Ciebie wszystko ok i trzymam kciuki za same dobre nowinki dziś na wizycie

Agawa ale rośne przystojniak:-) pozdrawiam i buziaki dla Piotrusia

A ja byłam wczoraj na kontroli i wszystko w porzadku:-D ale zdziwiłam sie bo nie bedę miała robionego testu na tolerancję glukozy:eek: myślałam,że to wszystkich obowiązuje nawet w Holandii ale cóż,usłyszałam,że nie ma u mnie powodów by to badanie zrobić.
Dziś idę na rozmowę informacyjną do szpitala w którym będę rodzić,ogladanie sali itp.co prawda już tam byłam bo towarzyszyłam koleżance przy porodzie ale i tak namnożyło mi się w głowie masę pytań:-)

A jutro usg 4d pamiątkowe,już nie mogę się doczekać kiedy znów zobaczę Natanka:-D

Na koniec specjalnie dla Staraczek fluidki męskie ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

reklama
Do góry