Smerfik ja robiłam tylko witaminę b
Colly nie przejmuj się reakcją innych na imię jakie wybrałaś,zawsze znajdzie się ktoś komu się imię nie spodoba jakiekolwiek by nie było,mi osobiście się podoba i wcale nie kojarzy mi sie z proszkiem,teraz mogą sie niektóre imiona dziwnie kojarzyć albo nie podobać a za 10 lat bedą powszechne,moda na imiona ciągle się zmienia.
Chciejka &&&&&&&&& za bete
Sysiq cieszę sie że u Ciebie wszystko ok i trzymam kciuki za same dobre nowinki dziś na wizycie
Agawa ale rośne przystojniak:-) pozdrawiam i buziaki dla Piotrusia
A ja byłam wczoraj na kontroli i wszystko w porzadku
ale zdziwiłam sie bo nie bedę miała robionego testu na tolerancję glukozy
myślałam,że to wszystkich obowiązuje nawet w Holandii ale cóż,usłyszałam,że nie ma u mnie powodów by to badanie zrobić.
Dziś idę na rozmowę informacyjną do szpitala w którym będę rodzić,ogladanie sali itp.co prawda już tam byłam bo towarzyszyłam koleżance przy porodzie ale i tak namnożyło mi się w głowie masę pytań:-)
A jutro usg 4d pamiątkowe,już nie mogę się doczekać kiedy znów zobaczę Natanka
Na koniec specjalnie dla Staraczek fluidki męskie ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------